Orijinalini görmek için tıklayınız : C4 1.6 Dizel Otomatik Alayım Diyorum?
Dostlar bir süredir araştırıyorum. Auris ve corolla dan vazgeçtim gibi sanki. C4 dizel otomatik modeli ve dolu modeli forumlardan gayet olumlu yorumlar alıyor.
MCP şanzımanın kendi sınıfında en iyisi olduğu söyleniyor. Ki exclusive modelinin donanımına girmiyorum bile. Masajlı koltuk desem yeter sanırım.
C4 (yeni kasa) kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
marineros
24/12/2013, 15:04
Vallahi ben 4 gün kullandım bu aracı.bir işim için alıp kiralamıştım.2013 model otomatik, dizel.normalde Hyundai ile 2 saat 30 dk.süren Fethiye-Antalya yolunu 1 saat 56 dk da tamamladım :) iyi gidiyor ayrıca depo dolu aldım anyalya da 4 defa Konyaaltı-havaalanı yaptım ve sonra tekrar fethiyeye geldim.dalaman da yakıt doldurdum.yanlış hatırlamıyorsam 175 küsür liralık yakıt aldım. :) sonra teslim ettim aracı.araç gayet hoşuma gitti.şirket arabası olmasına rağmen birçok donanım standart olarak sunulmuştu.işte tek sıkıntı yedek parça.bizim şirket arabası da Citroen. Antalya da arka diskleri bulamamıştık kendi servisinde :) büyük şehirde yaşıyorsanız bence o da sıkıntı olmaz.iyi günler dilerim.
Vallahi ben 4 gün kullandım bu aracı.bir işim için alıp kiralamıştım.2013 model otomatik, dizel.normalde Hyundai ile 2 saat 30 dk.süren Fethiye-Antalya yolunu 1 saat 56 dk da tamamladım :) iyi gidiyor ayrıca depo dolu aldım anyalya da 4 defa Konyaaltı-havaalanı yaptım ve sonra tekrar fethiyeye geldim.dalaman da yakıt doldurdum.yanlış hatırlamıyorsam 175 küsür liralık yakıt aldım. :) sonra teslim ettim aracı.araç gayet hoşuma gitti.şirket arabası olmasına rağmen birçok donanım standart olarak sunulmuştu.işte tek sıkıntı yedek parça.bizim şirket arabası da Citroen. Antalya da arka diskleri bulamamıştık kendi servisinde :) büyük şehirde yaşıyorsanız bence o da sıkıntı olmaz.iyi günler dilerim.
Teşekkür ederim. forumlarda sitelerde bakıyorum çok fazla olumsuz yorum göremiyorum. 40-45 bine temiz bulurum diye düşünüyorum. özellikle şanzıman konusunda olumsuz bir yorum okumadım. sadece arka süspansiyonların sert olduğu ve 1 den 2 ye vites geçişinin hissedildiği yazıyor.
Konfor ve donanım sanırım bir çok olumsuz olarak değerlendirilebilecek negatif yönlerini kapatıyor.
servis yedek parça konusunda citröen bayisi yürüyerek 5 dk. kısmet önümüzdeki yaz ayında 2011-2012 model temiz bulabilirim sanırım.
Benim beğendiğim bir araç.. start stoplu dizel otomatiğin kalkışı biraz gürültülü ve titremeli geldi ama önemsiz olarak görüyorum . Bagaj büyüklüğü iç dizaynı gayet güzel benim test ettiğim 2013 modeldi bir akrabam aldı 60 civarına geldi sanırım . Sizin 40-45 dediğiniz kaç model
Honor COOPER
24/12/2013, 15:50
40-45 exculusive temiz araç zor bulunur diye düşünüyorum eğerki bir çok sıkışıp satmazsaki onlarda galericilere gidiyor.
ahmet4646
24/12/2013, 16:26
benim kayın pederde var 2011 dynamic plus 1.6 e-hdi 112 hp mcp donanım gayet güzel exclusive de çok daha güzeldir hele birde cam tavan olursa tadından yenmez motor ekonomi olarak çok iyi yakıt deposu 60 lt uzun yolda 1400 km yi geçmiş dahada menzil vardı diyordu vites geçişleri biraz fazla hissettiriyor ama vites geçişinde gazdan biraz ayağı çekince iyi oluyor motor performans olrakta iyi benim tek hoşuma gitmeyen yanı kapılar biraz zayıf geldi daha doğrusu kapatırken çıkan ses bir garip geliyor....
comfort modelide baya dolu navigasyon ve katlanır ayna farkı vs var sadece. bakalım önümüzdeki yaz sonu fiyatlar düşmeye başladığında tekrar yoklama çekeceğim.
genelde forumda fransız araçlarına karşı ve olumsuz yargı içeren yorumlar yapılırdı fakat c4 te bunu görmemek sevindirici.
hem şekil, hem donanım, hem yakıt, hem şanzıman olarak gayet iyi görünen bir araç.
ahmet4646
24/12/2013, 17:35
comfort modelide baya dolu navigasyon ve katlanır ayna farkı vs var sadece. bakalım önümüzdeki yaz sonu fiyatlar düşmeye başladığında tekrar yoklama çekeceğim.
genelde forumda fransız araçlarına karşı ve olumsuz yargı içeren yorumlar yapılırdı fakat c4 te bunu görmemek sevindirici.
hem şekil, hem donanım, hem yakıt, hem şanzıman olarak gayet iyi görünen bir araç.
Katlanır ayna var plus pakette ama navigasyon yok...
sadece navigasyon farkı varsa comfort daha uygun gibi sanki.
ahmet4646
24/12/2013, 19:48
confort plus ta navigasyon eklenemiyor elektrikli koltuk yok,ön park sensörü yok,kör nokta uyarı yok,renk ayarlı gösterge yok,17 inç jant yok cam tavan opsiyonla alınabiliyor...
blackpunt006
24/12/2013, 20:12
c4 yarı otomatik mi?
c4 yarı otomatik mi?
Yarım otomatik