Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Eibach 5 cm
arkadaşlar satan varsa eibach sportline 5 cm benzinli yayı almayi düşünüyorum.
sifir ikinci el farketmez.
tesekkurler
Geçen hafta aldım, Benzinli yerine dizel yayı göndermişler üstüne basa basa söylememe rağmen. Maslakta 1.5 cm daha bastırmak zorunda kaldım önleri. Dikkat edin sizde
katip onur
23/12/2013, 13:43
Bi de eibach'larda arkanın önlere göre daha fazla basacağını bilgilerinize sunarım :) eski renault toroslar gibi ön havada kalıyor.. Ben de kararsız kaldım eibach alma konusunda. Acaba soğuk pres dedikleri işlev yaya veya arabaya zarar veriyor mu?
Bi de eibach'larda arkanın önlere göre daha fazla basacağını bilgilerinize sunarım :) eski renault toroslar gibi ön havada kalıyor.. Ben de kararsız kaldım eibach alma konusunda. Acaba soğuk pres dedikleri işlev yaya veya arabaya zarar veriyor mu?
Arabanın sertleşmesi zaten kafadan arabaya zarar ( yollarımızdan dolayı tabiki ) Daha önce farklı yaylar kullanmıştım ilk defa eibach kullanıyorum. Arka yaylara pres yaptırtmadım çok güzel alçaldı zaten. Önlere soğuk pres yaptırdım Namıştain'da. Orjinale göre konfor kaybı tabiki düştü ancak diğer yaylara kıyasla son derece memnunum. Tek sıkıntım 40 yanak lastiklerim :)
fikirleriniz için teşekkürler dostlar.
benim aracim zaten cam tavanli multijet.
benzinli yayı istememin nedeni o ön arka dengesizligini giderebilmek.
forumdan bir arkadaş dizel araca benzinli yayi taktigimizda o aradaki farkin ortadan kalktigini , arkanin 3 cm kadar , önün ise 4 cm kadar düştügünü söyledi.
eger bu şekilde olursa gayet tadinda ve dengeli düşmüş olur diye düşünüyorum.
güncel olsun beyler.
istediğin yaylar bende mevcut. iletişim no attım sana.
yay lazımsa bendede var aracımı yeni aldım çıkarttırdım spor yayları orjinallerini taktırdım