PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Minibüsümüz çalındı

mucar
20/12/2013, 19:16
Arkadaşlar merhaba,

Dün (19 Aralık) akşam 7-8 saatleri arasında 34 DH 8285 plakalı Hyundai D100 minibüsümüz çalınmış. Depoda çok az mazot olduğu için fazla uzaklaşamamış olma ihtimalleri var. Araç İstanbul\Altunizade yakınlarından (daha net olarak eski Emniyet Mahallesi'nden) çalındı. O civarlarda terk edilmiş bir minibüs gören/duyan olursa haber ederse seviniriz.

Detay bilgi:
Amcamın iş için kullandığı minibüs, akşam vakti evin önünden çalınmış. Komşu esnaflardan biri "ben 7 gibi çıktım, duruyordu" derken 8 gibi gelen kuzenim ben geldiğimde "yoktu" diyormuş. Çalınırken amcam da apartmanın altındaki dükkanda çalışıyormuş. Mahallenin ortası, nasıl kimse görmedi hiçbir fikrimiz yok.

Kasko yok, polise haber verildi.

recepseven
20/12/2013, 19:20
geçmiş olsun kardeşim o.... ç..ğumu yok memlekette...

kunal87
20/12/2013, 19:21
Geçenlerde mahallemizde aynı olay oldu ve araçta aynı. Suriyeliler çalıyorlar. Aracı jandarma ankara çıkışında cevirmede yakalamışlar. Adamların verdikleri cevap ise aracı cihad a götürüyoruz diyorlarmış. Sağlamca geri almış ama jandarma sayesinde herşey. jandarmada tanıdıklarınız varsa görüşünüz bence çoktan gitmeye başlamışlardır.

Aynı olayda 4 tane hyundai d100 yakalanmış.

malebow
20/12/2013, 19:34
Geçenlerde mahallemizde aynı olay oldu ve araçta aynı. Suriyeliler çalıyorlar. Aracı jandarma ankara çıkışında cevirmede yakalamışlar. Adamların verdikleri cevap ise aracı cihad a götürüyoruz diyorlarmış. Sağlamca geri almış ama jandarma sayesinde herşey. jandarmada tanıdıklarınız varsa görüşünüz bence çoktan gitmeye başlamışlardır.

Aynı olayda 4 tane hyundai d100 yakalanmış.

Aynen öyle, Yine bi arkadaşımın hyundai kamyonetini çaldılar 1 ayı geçti. Polise gitti, afedersiniz böyle ilgisizlik böyle ş__sizlik olmaz. Kendi imkanlarımızla birşeyler yapmaya çalıştık. Depoda mazot yoktu o kamyonetinde, en yakın 3 benzinciden rica ettik kamera ve plaka kayıtlarını 2'si yardımcı oldu. 1'in de bulduk kamyoneti. Tekrar polise gittik ama nafile ilgilenmediler. Şimdi suriyedeymiş diyolar.

marineros
20/12/2013, 20:24
Saçma sapan iç savaşlarının adını da cihad koymasalar olmuyor.bu hizbullah Putin'in de dediği gibi çok değil yakın zamanda Türkiye'nin başını hayli ağrıtacak.baksanıza adamlar gündüz vakti araba çalmışlar.sınır hattı olmuş darma duman.girenin çıkanın sayısı belli değil.
Hazır izindeyken gidip silah ruhsatı için başvuru yapacağım.neyin ne olacağı belli olmaz...iyi akşamlar.

erenemre
20/12/2013, 21:27
başımızdaki ampuller suriyelileri doldurdu ülkemize sanki Türk insanı mükemmel standartlarda yaşıyorda bir suriyeli ler eksikti Türkiye de

mucar
21/12/2013, 00:01
Biz de polis işini yapsın diye araya adam sokmaya çalışıyoruz. Her yer kamera, polis peşine düşse bulunmaması mümkün mü, mümkün değil.. Bulunur inşallah.

cck1
21/12/2013, 00:19
kardeşim geçmiş olsun kısa zamanda bulunur inşallah

yusuf28
21/12/2013, 00:23
Geçmiş olsun kardeşim

femoli
21/12/2013, 12:37
mustafacım geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur.

fotobelit
21/12/2013, 13:55
Geçmiş olsun..Biraderin aracı çalınmıştı,bir yıl sonra bulundu..İnş.sizin kısa sürede bulunur..

mucar
21/12/2013, 18:25
Teşekkürler arkadaşlar, inşallah bulunur. Esnaf adam, minibüsü gitti, ne olacak bakalım.. Ben kasko ve immobilizer'a rağmen alarm taktırmayı düşünüyordum; çalınan arabadaysa ne kasko var, ne alarm var, ne arabanın kendi güvenlik önlemi var. Hepimize ders olsun, ihmal etmemek lazım bunları.

ykaya1983
22/12/2013, 00:27
Geçen gün antepte dönercide döner yerken iki tane suriyeli gelip döner ısmarladılar.İçimden kalkıp ''Ülkemizden ne zaman defolup gideceksiniz'' diyesim geldi.

Geçmiş olsun.İnşaallah bulunur aracınız.

mucar
17/01/2014, 23:52
Bulundu arkadaşlar :) Dudullu'da bir inşaatın önünde duruyormuş. Apartmana taşınanlara engel olunca polisi aramışlar, öyle bulunmuş.

İşin en ilginç yanı da amcamın işi nedeniyle çok sık gittiği bir yerde bulunmuş olması. Bir kaç kez önünden geçmiş, minibüsü görmüş, ama gözü pek iyi görmediği için plakayı okuyamamış :D Babamın telefonda anlattığı böyle, adamlar plakayı da mı sökmedi anlamadım.

cdogu
18/01/2014, 00:04
Bulundu arkadaşlar :) Dudullu'da bir inşaatın önünde duruyormuş. Apartmana taşınanlara engel olunca polisi aramışlar, öyle bulunmuş.

İşin en ilginç yanı da amcamın işi nedeniyle çok sık gittiği bir yerde bulunmuş olması. Bir kaç kez önünden geçmiş, minibüsü görmüş, ama gözü pek iyi görmediği için plakayı okuyamamış :D Babamın telefonda anlattığı böyle, adamlar plakayı da mı sökmedi anlamadım.

şeref yoksunları kabak gibi yakalanmışlar demek. vay aptallar vay... geçmiş olsun hocam.çalan adamlar yakalandı mı hocam?

muratx41
18/01/2014, 00:36
Geçmiş olsun.insallah bir daha olmaz

mucar
18/01/2014, 00:59
şeref yoksunları kabak gibi yakalanmışlar demek. vay aptallar vay... geçmiş olsun hocam.çalan adamlar yakalandı mı hocam?

Yok, terk edilmiş araç.

cdogu
18/01/2014, 03:26
Burada da var. Caliyorlar. Benzin bitene kadar kullanip bittigi yerde birakiyorlar. Ruhsal sorunlari var bence bunlarin...

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.