Orijinalini görmek için tıklayınız : Take off jant var mı??
Merhabalar..
Aracım Fun versiyon olan bi araç..
Take off jantlara fena halde takılmış durumdayım.. Fun jantlarla takasa girebileceğim take off jant sahibi var mı?
hehehe take off puntoya enn çok yakışan janttır 100 kişiden 75i böyle söyler bence. 1500 TL gibi bir ücreti var sıfırının
okan atak
19/12/2013, 02:43
take of jant 10 kg bırtanesı agır gelır aracaınıza
+500 aracınız 1.4 77hp bide valla öldürür arabayı
Ziyaretçi78
19/12/2013, 11:17
Şekli yeter
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Bilgi için teşekkürler ama aracın zaten orjinal jantlarindan. Neden ağır gelsin anlamadım doğrusu. Sonuçta gidip cms yada km takmiyorum ki. Orjinal fiat jantı. Belli standart lara göre yapılmış olmalı diye düşünüyorum ben. Ayrica aracim teneke jantli değil zaten fun jantı standart. Çok fark olacağını sanmıyorum hiç.
+500 aracınız 1.4 77hp bide valla öldürür arabayı
Bilgi için teşekkürler ama aracın zaten orjinal jantlarindan. Neden ağır gelsin anlamadım doğrusu. Sonuçta gidip cms yada km takmiyorum ki. Orjinal fiat jantı. Belli standart lara göre yapılmış olmalı diye düşünüyorum ben. Ayrica aracim teneke jantli değil zaten fun jantı standart. Çok fark olacağını sanmıyorum hiç.
Şekli yeter
Kesinlikle şekli yeter. Ne kadar fark edebilir ki
scooby555
19/12/2013, 16:07
Fark etmesinin sebebi; piyasada olan take off ların neredeyse tamamının Replica olması. En azından ben orjinale hiç denk gelmedim. Ama siz yurt dışından ithal ederek kendiniz getirtecekseniz o zaman fark etmez tabi..
Jantta agirlik onemlidir 1.4 77hp araca gore tasarlanan bi jant degil take off
Discovery cihazımdan gönderildi
okan atak
20/12/2013, 00:11
5 vitesle ciktigin yokussa vites 4 e dusunce demek istedigimi anlicaksin ;)
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Ziyaretçi78
20/12/2013, 09:33
Vallaha bende 5 le çıkmam yani 3 bile yeter yeterki takeoff olsun;)
5 vitesle ciktigin yokussa vites 4 e dusunce demek istedigimi anlicaksin ;)
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Bilgiler için teşekkürler.. Ancak zaten benim uzun yokuşlarda vites değiştirmem gerekiyo 77 bg olmasından kaynaklı.. Çok fazla fark olmayacağı görüşündeyim ama tabiki test etmekte fayda var..Ayrıca 1.4 8v 77bg. fire motordan performans beklemek hayalcilik olur bence.. Araç 4.viteste yüksek devirde 170 görüyo vitesi 5 e atıyosun 160 a düşüyo..
Vallaha bende 5 le çıkmam yani 3 bile yeter yeterki takeoff olsun;)
Valla ben çok beğeniyorum take off jantı.. Aracımda olsun isterim şahsen.. Çok farklı bi havası var..
Ziyaretçi78
20/12/2013, 13:32
Valla ben çok beğeniyorum take off jantı.. Aracımda olsun isterim şahsen.. Çok farklı bi havası var..
Aynen öyle vallaha eğer araç satılmassa bende düşünüyorum almayı bi elimi bollaştırayım da.