PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç yardımı (Kia Sportage)

ygttt54
16/12/2013, 13:59
2006 Kia Sportage 2.0 CRDi EX 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 147330814 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sadece-66000km-de-boyasiz-hatasiz-ilk-sahibinden-147330814/detay)
slm arkadaşlar artık bekar hayatı bitiyor, 2 kapı artık ciddi anlamda zorlamaya başladı beni çok sevdiğim puntomu satmak zorunda kalıcam ne yazık kı. eşiminde kullanabilmesi için otomatik çukurlara rahat girebileceği her şartta bizi güvenle götürebilcek bir araba düşündüm ve bu kialarda karar kıldım kullananların çok memnun oldugu duydum sizce ilandaki araç ve bu kia sportage lar nasıl araba ?

malebow
16/12/2013, 14:11
Pederde 2012 sportage var çok beğendiğim söylenemez. Bunlara gelince Bütçeme göre benimde gönlümde yatan bir araba :) araştırmalarıma göre dizel olmasına rağmen yakıt biraz sıkıntı.

ygttt54
16/12/2013, 14:18
yakıt karma 8 litre civarıymış onu öğrendim benim asıl merakım saçma saçma arızalar çıkartır mı city mity böyle arabaya has hastalıkları var mı sık sık arıza yapar mı yakıtı 10 litre olsun ama taş gibi olsun daha ekonomik olur :)

malebow
16/12/2013, 14:31
Benim araştırma sistemim direk araç sahipleriyle irtibata geçerek oluyor :) Yani türkü barlarla dolu semtte yaşıyorum. Akşam arkdaşlarla kapıda takılırken gözüme kestirdğim araçların sahipleriyle konusuyorum. 3 tane bu kasa sportage sahibiyle konuştum. 1 tanesi 370.000 km de güzel bi motoru vardı. adam ilk sahibi ve memnun du. diğer ikisi de yakıt haricinde hiçbirşeyinden şikayetçi değildi. Kendi izlenimlerim ise bizim 2012 model sportage'a göre daha ağır ve güzel gidiyor. Malzeme kalitesi yine 2012 modele göre daha iyi. Onun dışında araçtan teknoloji babında çok birşey beklemiyorsanız 10 numara bir araç :D

knidos111
16/12/2013, 15:08
benim şahsi kanaatim kia yla hyundai den araba alınmaz, zaten bu ikisi aynı şeyin laciverti ,,

Honor COOPER
16/12/2013, 21:24
benim şahsi kanaatim kia yla hyundai den araba alınmaz, zaten bu ikisi aynı şeyin laciverti ,,
Bu iki markanın SUV araçları suvların anavatanı Amerikada yıllardır en çok satılan ve en sorunsuz araçlar seçiliyor. Enteresan değilmi?

knidos111
16/12/2013, 23:49
Bu iki markanın SUV araçları suvların anavatanı Amerikada yıllardır en çok satılan ve en sorunsuz araçlar seçiliyor. Enteresan değilmi?

Amerikada yıllardır en çok satılan ve en sorunsuz araçlar seçiliyor.

desteksiz sallamıyalım, varsa bu tezinizi ispat edecek resmi bir döküman burada paylaşın hep beraber okuyalım aydınlanalım ( haa bu arada amerikada çok satması falan benim bu markalar hakkındaki görüşümü değiştirmez,,, linea her sene en çok satan binek araba oluyor,bu lineanın en iyi,en sorunsuz,en kaliteli binek araç olduğunu göstermez )

Honor COOPER
17/12/2013, 01:37

desteksiz sallamıyalım, varsa bu tezinizi ispat edecek resmi bir döküman burada paylaşın hep beraber okuyalım aydınlanalım ( haa bu arada amerikada çok satması falan benim bu markalar hakkındaki görüşümü değiştirmez,,, linea her sene en çok satan binek araba oluyor,bu lineanın en iyi,en sorunsuz,en kaliteli binek araç olduğunu göstermez )
Neyse polemiğe girmiyorum 20nin üzerinde devrini alıp araca sahip olan
çevresindekilerin dışında bu platformda bile bir çok kişinin araç alırken fikir aldığı bir kişi olarak onun ötesinde daha siz puntoyu sokakta görürken ben 3-4.cü değişik puntoya satın alıp binip her türlü teknik verisini bilen bir kişi olmama rağmen polemiğe girmeyecem.
Fikrinizi değiştirmeniz zerre kadar umurumda değil zaten ön yargıları kırmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum siz jant kapaklı golf yada 97 kasa Corolla almaya bakın bırakın ağzına kadar tüm güvenlik ve konfor donanımları olan Hyundai aracı yada 1.6 205hp KIA Pro Ceed GT araçlar teneke.Bu arada işallah İngilizceniz vardır buda yazdığımın desteği yoksa sizin adınıza çevirmek isterim ama tavrınız la o şansınızda kaybettiniz.
****LİNKKK****:Flush000:
https://www.hyundaiusa.com/research-tools/reviews-awards.aspx

Honor COOPER
17/12/2013, 01:42
pro_cee'd GT Özellikler - Kia Türkiye ? KIA The Power to Surprise (https://www.kia.com.tr/index.php/pro-ceed-gt/ozellikler)
bu arada yine desteksiz dememeniz için bunuda ekledim daha sizin favori ağa babası markalarınızın hayal edemeyeceği bir tasarım ve performans abidesi!!!

knidos111
17/12/2013, 03:19
pro_cee'd GT Özellikler - Kia Türkiye ? KIA The Power to Surprise (https://www.kia.com.tr/index.php/pro-ceed-gt/ozellikler)
bu arada yine desteksiz dememeniz için bunuda ekledim daha sizin favori ağa babası markalarınızın hayal edemeyeceği bir tasarım ve performans abidesi!!!

sıkıntı yok, o kadar kafana takma sözlerimi, biraz kırılmışın gibi geldi bana, kırdıysam özür dilerim, tamam ikna oldum hyundai iyi marka,,, bu arada benim multijet motorlu puntodan başka beğendiğim araba maraba yok kardeşim, benim dünya görüşüm vizyonum bu kadar )

Honor COOPER
17/12/2013, 18:15
sıkıntı yok, o kadar kafana takma sözlerimi, biraz kırılmışın gibi geldi bana, kırdıysam özür dilerim, tamam ikna oldum hyundai iyi marka,,, bu arada benim multijet motorlu puntodan başka beğendiğim araba maraba yok kardeşim, benim dünya görüşüm vizyonum bu kadar )
Sizi ikna etmek gibi bir amacım yok Hyundai-Kia babamın markası değil;"desteksiz sallama" şeklindeki yazım tarzınız rahatsız etti beni!
Ama maalesef ülkemizin genelinde var bu daha %100 yerli otomobil üretememişken adamlar dünyada globalleşmiş ve bizim insanımız Mok atıyor. Hak edene hakkını teslim etmek lazım.

Arrest
17/12/2013, 21:38
Yakıt ve yedek parca problemi dısında problem yasayacagınızı sanmam

MrFatih
17/12/2013, 21:46

Selam.. Senin markalar hakkındaki görüşünü değiştirmez belki ama bir araç satış sitesinin ufak bir araştırma sonucu..

Sadece 3 dk araştırma sonucu elde ettiğim bilgi..

En Çok Satılan SUV?lar ve Fiyatları - Milliyet.com.tr (https://otomobil.milliyet.com.tr/en-populer-ve-en-cok-satilan/otoguncel/detay/1785141/default.htm)

knidos111
18/12/2013, 02:01
Selam.. Senin markalar hakkındaki görüşünü değiştirmez belki ama bir araç satış sitesinin ufak bir araştırma sonucu..

Sadece 3 dk araştırma sonucu elde ettiğim bilgi..

En Çok Satılan SUV?lar ve Fiyatları - Milliyet.com.tr (https://otomobil.milliyet.com.tr/en-populer-ve-en-cok-satilan/otoguncel/detay/1785141/default.htm)

alıntı yaptığınız mesajda bold yapıp koyulaştırdığım bir cümle var, bu cümlede sıkıntı var,yoksa çok satıp satmaması beni alakadar etmiyor

cemdogu
18/12/2013, 02:33
Hocam Nissan QQ düşünürseniz, ben çok memnunum.Eski kasaları da aynı güzellikte.2013 1.5dci ile 6 ile 6.5 arasında yakıt tüketimi mevcut.Yarı Suv bi araca göre fena yakmıyor...

2010 kasa, platinium paket bir qashqai sizin için daha iyi...

C2105 cihazımdan gönderildi

ygttt54
18/12/2013, 13:50
[QUOTE=cemdogu;879953]Hocam Nissan QQ düşünürseniz, ben çok memnunum.Eski kasaları da aynı güzellikte.2013 1.5dci ile 6 ile 6.5 arasında yakıt tüketimi mevcut.Yarı Suv bi araca göre fena yakmıyor...

2010 kasa, platinium paket bir qashqai sizin için daha iyi

bende çok beğeniyorum qqları ama 4x4 otomatik vites seçeneği yok işte :(

turboferhat
18/12/2013, 14:03
Eski kız arkadasımda 2008 modelı vardı.. Dizel.. ve sıfır km den ıtıbaren 75.000km yaptık, servise sadece bakımdan bakıma gırdık.. Ayrılalı 2 sene oldu ama hala bınıyo arabasına :)) Düzgün bı tane bulursanız alınır dıye dusunuyorum

cemdogu
19/12/2013, 15:31
[QUOTE=cemdogu;879953]Hocam Nissan QQ düşünürseniz, ben çok memnunum.Eski kasaları da aynı güzellikte.2013 1.5dci ile 6 ile 6.5 arasında yakıt tüketimi mevcut.Yarı Suv bi araca göre fena yakmıyor...

Neden 4*4 istiyorsunuz? Seferberlik şartı ve vergisini düşünşnce...daha bakımı var, yakıtı var....

QQ Platinium Cam Tavan, Otomatik dizel sizi aklar bence.

C2105 cihazımdan gönderildi

cdogu
19/12/2013, 19:01

hocam yanlışın var. qq'ların otomatik olup ta düz vites olan bir tek 1.6DCI (yeni motor)var.Tekna donanım(boş diyebilirim ama qq'nın boşunda dahi alü jant,oto klima,ısıtmalı ayna vs bir ton özellik var.)..

2.0 dizel direk olarak otomatik.Bunlar da Platinum(en dolusu,çok iyi.) ve black edition(dolunun bir altı) donanım ile satılıyor sadece.