Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar yardım

fensinn
15/12/2013, 14:36
arkadaşlar aracımı park ettiğim yerde olmuş.Nasıl yapmışlar bilemiyorum.Aracımda kasko var.Sizce nasıl yaptırmalıyım bu kısmı önerileriniz neler ?

turboferhat
15/12/2013, 14:38
Kesinlikle Autoking mini onarım.. Eskisiyle farkınız anlayamazssınız.. Boya gerektirebilir ancak.. Emin değilim belki lokalle bitirebilirler.. Tam sınırda bi çizik.. Ama süper memnun kalacağınızdan eminim.

Tunaboylu
15/12/2013, 14:39
Öncelikle geçmiş olsun dostum. Çok iyi niyetli bi hasar gibi görünmüyor burdan. Kaskonun mini onarımından yaptır bence. Senede 4 adet hakkın var. Bu hasarda düzeltme ve boya olarak iki hakkını kullanmış olursun ve tramerde de hasar kaydı çıkmamış olur.

turboferhat
15/12/2013, 14:39
Birde hep dua ettiim bişi var ... Birini böyle bunu kasti yaparken görebilmek... Allaha yalvartrrırım ama denk gelmiyo işte..

Arrest
15/12/2013, 14:43
kağıtçılar falan yapmış olabilir bi demir ile sürtülmüş oraya ve darbeli olarak tornavidayla falan bunu yapmak zor minivan kamyonet tarzı bir araçta sürtmüş olabilir ama. Mini onarım yaptırın kaskodan arkadaşın dediği gibi autoking sizin derdinize derman olacaktır.

fensinn
15/12/2013, 14:43
Kesinlikle Autoking mini onarım.. Eskisiyle farkınız anlayamazssınız.. Boya gerektirebilir ancak.. Emin değilim belki lokalle bitirebilirler.. Tam sınırda bi çizik.. Ama süper memnun kalacağınızdan eminim.

manisa da autoking yok maalesef.

fensinn
15/12/2013, 14:45
kağıtçılar falan yapmış olabilir bi demir ile sürtülmüş oraya ve darbeli olarak tornavidayla falan bunu yapmak zor minivan kamyonet tarzı bir araçta sürtmüş olabilir ama. Mini onarım yaptırın kaskodan arkadaşın dediği gibi autoking sizin derdinize derman olacaktır.

motorsiklet felanda olabilir.lokal boya satarken sıkıntı yaratabilir.İçini benzer boya ile doldursak olur mu

fensinn
15/12/2013, 14:46
Birde hep dua ettiim bişi var ... Birini böyle bunu kasti yaparken görebilmek... Allaha yalvartrrırım ama denk gelmiyo işte..

canım sıkıldı bu durama ama allah daha beterinden saklasın

fensinn
15/12/2013, 14:48
Öncelikle geçmiş olsun dostum. Çok iyi niyetli bi hasar gibi görünmüyor burdan. Kaskonun mini onarımından yaptır bence. Senede 4 adet hakkın var. Bu hasarda düzeltme ve boya olarak iki hakkını kullanmış olursun ve tramerde de hasar kaydı çıkmamış olur.

çok teşekkürler kardeşim.mİNİ onarımdan yaptırmam için ne yapmam gerek ilk arabam benim.prosüdürü nasıldır

Arrest
15/12/2013, 15:04
parçayı komple boyatmak lokal boyadan dahamı iyi ? Aracınız beyaz lokal boya oluyor daha ne istiyorsunuz :) metalik renkli araçların bir çoguna o durumda lokal boya olmaz komple camurluk boyanırdı..

turboferhat
15/12/2013, 15:18
Hocam ızmırde askerlık yaptım.. manısa ızmır arası yakın dıye bılıyorum bı kac kere askerı aracla kacmıslıgım var :) izmir autokıng de derman olurlar sıze.. lokal olarak boyanabılır dıye dusunuyorum.. en kotu ıhtımalle camurluk boyanırkı ınanın sızın durumunuzda bu cok onemsız hıc kafanıza takmanıza gerek yok. anladıgım kadarıyla cok titizsiniz ama rahat olun.. eğer çamurluk boyanırsa bu kaza resımın saklayın zaten autokıng dede kaydı kalacaktır.. ama boyanmazsa resmı bıle saklamanıza gerek yok.. Ben iflas etmeden önce 2010 porshe boxter goturdum.. marşpiyeli kaldırıma sürtmüştüm aşağı yukarı sizinki gibiydi.. halledıp lokal attılar.. 250 tl vermıstım o zaman ıstanbul maltepe autokıng de .. bırde ustune adamla tartıştık nerede bu ezık , hatayı bulamıyorum dıye :)) Nasıl yapmışlarsa... bu arada araç beyazdı...

punto2010
15/12/2013, 17:22
Geçmiş olsun.Lokal boyatabilirsiniz.

milanbg
15/12/2013, 17:28
Bu resimleri kaybetme güzel bi yerde sakla satarken bu yüzden boyandı diye açıklama yaparsın alıcı kişiye anlar böylece neden boyandını soru işareti kalmaz böylece

fensinn
15/12/2013, 20:49
teşekkürler dostlar

berkinfe
16/12/2013, 13:36
manisa da autoking yok maalesef.

Manisada, kenan evren sanayi sitesinde autoking var bilgin olsun.

fensinn
16/12/2013, 23:19
Manisada, kenan evren sanayi sitesinde autoking var bilgin olsun.

evet varmış :)

arothel
18/12/2013, 02:00
çok teşekkürler kardeşim.mİNİ onarımdan yaptırmam için ne yapmam gerek ilk arabam benim.prosüdürü nasıldır

öncelikle geçmiş olsun. kaskon autokingin anlaşmalı olduğu şirketlerden biri ise mini hasar prosedürünü onlar hallediyor zaten. kasko poliçen yanında olsun. benim çok daha büyük çiziklerim olmuştu ve mini hasarı aşan ücret kısmını cebimden ödemiştim. seninki için öyle bir durum gerekmeyecek ama aklında bulunsun

emreaktan
24/12/2013, 05:39
bende daha küçük iki çizik vardi astar a inmemiş sol iki kapımda mini hasardan yaptırdım ama sözleşmeyi iyi oku kaskoda 10 cm yi geçmeyen ve astara geçmemiş diye not düşmüşlerdi bende kaskodan yaptırdım sol iki kapı boyalı gözüküyor tramerdede 800 tl hasar ve çarpma yazıyor bide çizik diye seçenek yokmuş

Ersal
25/12/2013, 00:31
Geçmiş olsun