Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşılaştırmada en düşük puan Punto almış
Merhaba bir dergiden alıntıdır paylaşmak istedim.
https://i.imgur.com/SskSPzn.jpg?1
https://i.imgur.com/FB4ybHv.jpg?2
2 tane 1,6 dizelin yanına 2 tane 1,3 mjet koymuşlar aveo 95lik puntoya da 75 yerine 85 yazmışlar en ekonomiğine punto demişler ama menzilde aynı puan daracık aveoya ferahlık hissi daha fazla sonra da punto 4.??? Şaibeli bir karşılaştırma bence. Madem öyle 95lik punto koyup kıyaslasalarmış. Ayrıca resimde ablam puntoda dik durmuş mazda da eğilmiş ayrıca punto yakın çekimken mazda biraz daha uzak çekilmiş foto hilesi... vs. vs. vs.
Mazdada arka tutamak bile yok o da ayrı bi konu :)
knidos111
14/12/2013, 04:18
''ağzı olan konuşuyor'' diye bir laf var ya, tam işte bunu anlatıyor...
abulbul08
14/12/2013, 11:04
Birde puntonun en düşük versiyonunu almış
marineros
14/12/2013, 11:07
Alenen Peugeot reklamı yapmışlar bana kalırsa.o verdikleri yıldızları haketmiyor Peugeot. Benim bir arkadaşta 207 var bırakın mukayese etmeyi yan yana park dahi etmem ikisini.çünkü Peugeot kamber kaster dediğimiz direksiyon-tekerlek açısı en kötü ve dar manevraya sahip olan araçtır.nazlıdır fransızlar gibi.biraz kasislere fazla düşün takırtısı tukurtusu eksilmez.japon arabaların yedek parça fiyatları japon borsasıyla eşdeğer gidiyor sanki ve ayrıca heryerde servisini bulamazsınız..tamam aracın üretimden kaynaklı bazı sıkıntıları olmuş olabilir fakat üretici de tüketici de farkında.bu tarz değerlendirmeler yapılırken bence kullanıcılara sormak daha akıllıca olur..fiata atfedilmiş olan yorumları biraz ağır buldum.bu tarz reklamlar her sektörde var.ver parayı reklamı ve karalamayı yap geriye yaslan bekle.
gecetilkisi
14/12/2013, 11:59
kendi markalarını övmek için yapılmış bir karşılaştırma ...
208 e lafım yok.Daha modern bir araç ama Mazda 2 ile Aveo Puntodan daha iyi olamazlar.Bazı disiplinlerde üstünlükleri olabilir ama özellikle Alman Menşei dergiler İtalyanları genelde kötülerler (Sözkonusu dergiyi bilmiyorum) Puntoya yaşlı değil ancak olgun denilebilir.Şuan için b segmentinde güvenle alınabilecek araçlar arasında.Aveoyu -Avrupadan çekilen firma sonucu- ancak çok çok uygun fiyatla verirlerse alır bizim millet.Mazda 2, bana göre küçük sınıfta pek tercih edilmiyor.
Bence adil olan sıralama: 208-Punto-Mazda2-Aveo dur...
Puntoyu kötülemek için ellerinden geleni yapmıs dalkavuklar :)
ahmet4646
14/12/2013, 16:06
çok saçma karşılaştırma olmuş donanım farkları var motor hacimleri farklı neyin kafası bu anlamadım :D
mazda 3.23 ne arabaydı ama ,üretilse hemen alırdım
puntoya üretimini yapan firma ne kadar değer veriyor ki başkaları da değer versin. şaşırmadım sonuncu seçilmesine.
puntonun rakipleri bunlar degil
punto, polo ve fiestayla karsilastirilabilir (teknik ve rağbet görme açisindan)
iPhone 'den (https://.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi
PERFECT59
14/12/2013, 16:38
Bence BMC 😄
LG-G2 Cihazımdan gonderildi
95 lik start stoplu 2013 lounge puntomun burdaki diger araçlardan yavaş oldugunu düşünmüyorum. artı mazda 2 deki plastik kalitesi içler acısı diyebilirim.. peugeot 208 kullanılan malzeme kalitesi olarak eywallah bir gömlek üstün gibi.
motor sanziman uyumu da gayet basarili bence.
bana peugeot reklami gibi geldi.
sinifinin en olgunu oldugu için de puntoya 'vurun abaliya' şekli yapmişlar bence..
erenemre
14/12/2013, 18:40
hayatımda gördüğüm en salak ve taraflı yapılmış test yazısı resmen kendileriyle çelişmişler , ayrıca punto nun sadece süspansiyon ve motordan bahsedilmiş diğer modellerde ise alakasız yerleri övmüşler ayrıca pejo gibi dandik ötesi bir aracıda bu kadar övmeleri ne kadar taraflı olduklarını gösteriyor dikkate alınmaması gereken bir yazı punto ile ilgili tek doğru olan 2005 den beri aynı kasa ile devam etmesi evet bu belki kabul edilebilir bir eleştiri ama nedense 2006 dan beri aynı kasayı kullanan kardeşi opel corsa yı kimse eleştirmiyor oda ilginç gerçekten
celenlee
14/12/2013, 19:02
2 tane 1,6 dizelin yanına 2 tane 1,3 mjet koymuşlar aveo 95lik puntoya da 75 yerine 85 yazmışlar en ekonomiğine punto demişler ama menzilde aynı puan daracık aveoya ferahlık hissi daha fazla sonra da punto 4.??? Şaibeli bir karşılaştırma bence. Madem öyle 95lik punto koyup kıyaslasalarmış. Ayrıca resimde ablam puntoda dik durmuş mazda da eğilmiş ayrıca punto yakın çekimken mazda biraz daha uzak çekilmiş foto hilesi... vs. vs. vs.
Aynen dediğiniz gibi. Motor noktasında saçma sapan bir karşılaştırma olmuş.
biancoangelo
14/12/2013, 19:23
benim oğlanın pipisine kadar... (Biz puntomuzla mutluyuz övmesinler nazar değiyo. )
erenemre
14/12/2013, 20:01
https://www.youtube.com/watch?v=iZ66G_VcGyY
bakın arkadaşlar test dediğiniz karşılaştırma dediğin böyle olur gayet tarafsız ve detaylarıda inceleyerek güzel bir karşılaştırma yapmışlar hyundai i20 ve punto evo karşı karşıya gelmiş kazanan punto olmuş ama kazananın kim olduğu önemli değil yapılan yorum ve testler gerçekten objektif ve bilgilendirme amaçlı olmuş videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
o rakipler gelsin bakalım 105 hp lik punto napıyomuş onları toz yuttururum hepsine pego 206 da viraja girdik 70 ile arabada ne tırsmıştım arka lastıkler cayk cuyk pego nun arabalası mı iyimiş mazda yı alsan 2. eli ne kadar zaman ve paraya satarsın kim alır mazdayı chevroleti?
emreaktan
16/12/2013, 03:45
sahibindene koysunlar hangisi önce gidiyo bakalım mazdayı yarı fiyatına satarsan ii chevrole zaten 2015 piyasadan siliniyo leğen plastiği gibi içi zaten pejo desen ona keza aslında mazda sıkıntısız bi araç ama piyasası hiç yok
fatihcam13
16/12/2013, 13:43
yorumu yapan resimlere bakmış sadece. arabaya binip görse o AUX kısmının yanındaki kapaklı bölümün USB girişi olduğunu bilirdi.
saçma sapan bi test yani bu kadar beyinsiz olunur afedersiniz
shellcininabisi
17/12/2013, 00:00
aylardır yazmadım ilk bu konuya yazayım , 0 - 100 14 saniye mi? gelsinler bakalım bi 14. saniyede dikizimde görünürse bu testi yapan puntomu hediye edeceğim ona...
okan atak
17/12/2013, 01:17
grande punto t-jet sport u koyup bır karsılastırma yapsalardıya
korhan1482
17/12/2013, 01:30
Sacmalamislar 95bg dizelim bunlari ezer gecer
Puntonun yanında bunlar ne ya gaz yagı tenekesi hepside