PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker çıkmıyor ?

satlas
13/12/2013, 13:11
grande punto stickerim geldi fakat arka camda başka eski bi sticker var.cam da filmli cam filmine zarar vermeden nasıl çıkartırım eski stickeri ?

Ziyaretçi78
13/12/2013, 13:12
grande punto stickerim geldi fakat arka camda başka eski bi sticker var.cam da filmli cam filmine zarar vermeden nasıl çıkartırım eski stickeri ?

Cam filminin altındamı eskisi?

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla

kadir07
13/12/2013, 13:24
Sıcak suyu deneyin işe yarayacaktır ;)

satlas
13/12/2013, 14:01
yok cam filminin üstünde kemik gibi mübarek köşesinden tutuyorum kırılıyor sertleşmiş bir çaydanlık sıcak su döktüm banamısın demedi

Ziyaretçi78
13/12/2013, 14:04
yok cam filminin üstünde kemik gibi mübarek köşesinden tutuyorum kırılıyor sertleşmiş bir çaydanlık sıcak su döktüm banamısın demedi

Cam filmine zarar vermez diyorsan t bıçağı ile güzelce sökebilirsin ama cam filminin üstüne yapışıksa zor bir durum

Arrest
13/12/2013, 14:23
Cam filmine zarar vermez diyorsan t bıçağı ile güzelce sökebilirsin ama cam filminin üstüne yapışıksa zor bir durum

yav film içten sticker dıştan olur harun abi :hammer00:

Dostum iyice güzelce ısı verip kolonya ilede deneyebilirsin iğne gibi bişeyi arasına sok cam ile stickerin aradan sal kolonyayı

Ziyaretçi78
13/12/2013, 14:25
yav film içten sticker dıştan olur harun abi :hammer00:

Dostum iyice güzelce ısı verip kolonya ilede deneyebilirsin iğne gibi bişeyi arasına sok cam ile stickerin aradan sal kolonyayı

Olm malmıyız biz açıklamayı iyi oku camda film var diyor demekki ya cam filminin altında yada üstünde bendede vardı arka camın içinde yol yardımının stickeri ama filmden önce sökmüştüm.Kapiş

Arrest
13/12/2013, 14:43
Olm malmıyız biz açıklamayı iyi oku camda film var diyor demekki ya cam filminin altında yada üstünde bendede vardı arka camın içinde yol yardımının stickeri ama filmden önce sökmüştüm.Kapiş

yol yardımı stickeri içten resmen cama lazerle işlemiş namıssızlar :D :D normal bişey dıştan olur dayı adamı ayar etme kafayı vurdummu kendimi hastanede bulurum bak :rolleyes2:

satlas
13/12/2013, 14:51

önce film yapmışlar sonrada üstüne sticker uygulanmış

satlas
13/12/2013, 14:55
hastanede 3 teknisyen 1 mühendis duruma el attı yok çıkmadı en sonunda üstüne işemeye karar verdiler asit çıkartırmış.:)

Arrest
13/12/2013, 15:16
hastanede 3 teknisyen 1 mühendis duruma el attı yok çıkmadı en sonunda üstüne işemeye karar verdiler asit çıkartırmış.:)

aga cam filmi içten olur stickerdemi içten valla bu konu benm için namus meselesi artık o sticker çıkacak! :D :D :D

femoli
13/12/2013, 16:44
sedat sticker içtenmi yapışmış dıştanmı içtense çok saçma bir durum olmuş.

satlas
13/12/2013, 16:54
en sonunda çıktı çözücü bir malzeme ile kolaycana çktı stickeririmide yapıştırdım.yorumlar için teşekürler

satlas
13/12/2013, 16:59
yok arkadaşlar camda filmin üzerine sticker yapışmış yani önce cam filmi çekilmiş sonrada sticker atılmış.

çzücü kullandık kolaycana çıktı ne çözücü diye sorarsanız bnde bilmiyorum labr.biyokimya çözücüleri gibi birşey

Arrest
13/12/2013, 19:12
yok arkadaşlar camda filmin üzerine sticker yapışmış yani önce cam filmi çekilmiş sonrada sticker atılmış.

çzücü kullandık kolaycana çıktı ne çözücü diye sorarsanız bnde bilmiyorum labr.biyokimya çözücüleri gibi birşey

Ahaha :D

Discovery cihazımdan gönderildi