PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasarayın Şampiyonlar Ligindeki Olası Rakipleri

Arrest
12/12/2013, 01:54
Manchester United

Paris St Germain

Bayern Münih

Chelsea

Arsenal

Barcelona

Atletico Madrid

Valla arkadaşlar kim çıksın diye düşünüyorumda...

Manu - Chelsea - Arsenal cıksın sırasıyla bunlar cıkarsa bi radde şansımız var.. Yoksa pert ederler bizi :(

ABNEW
12/12/2013, 15:18
Sato, sanıyorum Arsenal yerine Dortmund olacak.Yanlış görmediysem grup birincisi Dortmund oldu.Ben Atletico Madrid ve PSG yi istemiyorum.Dortmund, Chelsea ve Arsenal olabilir..

Kim çıkarsa çıksın umarım takımımız güzel mücadele eder ve rakip kazanırsa bile hakkıyla kazanır...

Arrest
12/12/2013, 15:30
Sato, sanıyorum Arsenal yerine Dortmund olacak.Yanlış görmediysem grup birincisi Dortmund oldu.Ben Atletico Madrid ve PSG yi istemiyorum.Dortmund, Chelsea ve Arsenal olabilir..

Kim çıkarsa çıksın umarım takımımız güzel mücadele eder ve rakip kazanırsa bile hakkıyla kazanır...

İkili averajda Arsenal önde diye düşünmüştüm olabilir pek araştırmadım ezbere yazdım :) Umarım en zayıfları cıkar ve tur atlarız

hasanalisumer
12/12/2013, 15:34
Parisi rahat gecer diye dusunuyorum..

HTC One cihazımdan gönderildi

agabey3838
12/12/2013, 15:58
hepsi güçlü takım ama özellikle münih çıkmaz inşallah.
neyseki futbolda hep güçlü olan kazanmıyor çıkar yüreğimizle oynarız avrupa fatihiyiz sonuçta gerisi Allah büyük

Arrest
12/12/2013, 16:15
Kuralar ayin 16 sinda cekilecek

Discovery cihazımdan gönderildi

ABNEW
12/12/2013, 19:04
İkili averajda Arsenal önde diye düşünmüştüm olabilir pek araştırmadım ezbere yazdım :) Umarım en zayıfları cıkar ve tur atlarız

2li değil de 3lü averaja bakıldı :) İlginç bir grup oldu ve Napoli veda etti...

Parisi rahat gecer diye dusunuyorum..

HTC One cihazımdan gönderildi

Hasan PSG geçen sene Barcelonayı eleyecekti.Ligin gizli favarisi bana göre,
Bence bizden uzak dursun... :)

Arrest
13/12/2013, 01:22
Valla göz var nizam var en güçsüz rakip biziz herkes bizimle eşleşmek ister :) Ama futbol bu belli olmaz hiçbir şey süprizlerle dolu. Heleki Galatasaray sağı solu belli olmayan süprizlere açık bi takım. Ben juve maçında 100 tl basmıştım 240 tl aldım saolsun cimbomum bugun sayesinde rakı içecem :))

japon07
13/12/2013, 01:46
Hasan abi psg derken ciddi değilsindir umarım:D bize mümkünse başarıya aç takım çıkmasın. yani PSG, B.DORTMUND,ve ATL madrid çıkmasın. bana göre en güzel kura Man utd veya Chelsea olur.

Arrest
13/12/2013, 01:52
Hasan abi psg derken ciddi değilsindir umarım:D bize mümkünse başarıya aç takım çıkmasın. yani PSG, B.DORTMUND,ve ATL madrid çıkmasın. bana göre en güzel kura Man utd veya Chelsea olur.

Manu candir :D

Discovery cihazımdan gönderildi