Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray - Juventus Maçını Kim Kazanır?
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında Juventus ile kritik bir maça çıkıyor. Temsilcimizde tek hedef İtalyan devini yenerek gruptan çıkmak.
Bu sezon Avrupa'daki geleceğini belirleyecek kritik müsabakada sarı-kırmızılı takım, alacağı sonuca göre yoluna UEFA Şampiyonlar Ligi'nde veya UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek ya da Avrupa'da sezonu kapatacak.
Galatasaray - Juventus Maçını Kim Kazanır?
hasanalisumer
09/12/2013, 19:40
Bir besiktasli olarak juventusun tt arenadan cikamayacagini dusunuyorum.. skor tahmin 2-1
HTC One cihazımdan gönderildi
bende kıl payı juvenin yenecegini düşünüyorum
Not :gsliyim :)
Umarım kazanırız ama gollü beraberlik olacak diye tahmin ediyorum.1-1 olabilir...
fotobelit
09/12/2013, 20:11
Gs-1 /Juve-3
knidos111
09/12/2013, 22:39
1-1 veya 2-1 içimden geçiyor
agabey3838
09/12/2013, 22:49
3-2
allahın izniyle arenayı dar edicez ve bu gruptan çıkacağız.
Galatasarayim... sanli tarihine bir zafer daha ekleyecektir...
Sent my GT-I9500 using 2
Beraberlik veya 1 farkla galibiyet alır Galatasaray'ım inşallah.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Ee nerde kalmistik :) 30 dk etkin oynadik fakat kontrol rakip takimdaydi desek yanlis olmaz galiba
Discovery cihazımdan gönderildi
turboferhat
11/12/2013, 09:06
Sormayın yaaa , yazzıklar olsun... Nerdegeçen seneki tırmalayan galatasaray... İsteksiz , koşmayan , özgüvensiz bir takım cıktı ortaya.. Gecen sene burda Real'i saçmalattılar oylekı adamlar son 20 dakıka elenıcez korkusuyla top bile yapamadılar.. En son gordugum Ramos sacma sapan saga sola vuruyodu topu.. Abi takımda bısı var , Sen ronaldo nun oynamadıgı ramosunda kırmızı gordugu macta bırak beraberlıgı galıbıyetı bıle alman gerekırken 4 yıyosun.. Yazıkları olsun , Fatıh Terım ın takımı ısırıyodu , tırmalıyodu oyle kolay degıldı gs den puan almak sımdı su hale bak.. Elenmıs olan Kophenag bıle tam kadro real den 2 yedı.. Bız bu halle yenemeyız juveyı falan.. Fatıh terımın futbolcuları cebınden arayıp gızlı bı operasyon gecırmesı gerek..
Sormayın yaaa , yazzıklar olsun... Nerdegeçen seneki tırmalayan galatasaray... İsteksiz , koşmayan , özgüvensiz bir takım cıktı ortaya.. Gecen sene burda Real'i saçmalattılar oylekı adamlar son 20 dakıka elenıcez korkusuyla top bile yapamadılar.. En son gordugum Ramos sacma sapan saga sola vuruyodu topu.. Abi takımda bısı var , Sen ronaldo nun oynamadıgı ramosunda kırmızı gordugu macta bırak beraberlıgı galıbıyetı bıle alman gerekırken 4 yıyosun.. Yazıkları olsun , Fatıh Terım ın takımı ısırıyodu , tırmalıyodu oyle kolay degıldı gs den puan almak sımdı su hale bak.. Elenmıs olan Kophenag bıle tam kadro real den 2 yedı.. Bız bu halle yenemeyız juveyı falan.. Fatıh terımın futbolcuları cebınden arayıp gızlı bı operasyon gecırmesı gerek..
Şahan , necati sasmazi taklit ederken diyoduya "sanirik bize nazar değdi" :)
turboferhat
11/12/2013, 13:26
değdi galiba gerçekten
Her 30dk da bir maç ertelense Juve ye kesinlikle yenilmeyiz :)
Takımda bazı sorunlar, uyuşmazlıklar var gibi.Ancak maçlarda genelde kızdığımız futbolcularında takıma gelmesinde Fatih Terimin katkısı büyük...
hasanalisumer
11/12/2013, 18:26
Tebrikler galatasaray...
HTC One cihazımdan gönderildi
Beşiktaşlı olarak tüm Galatasaraylıları tebrik ediyorum ;)
Takımımla Bir kez daha GURUR duyuyorum. Türkiyeyi AVRUPADA Gururla Temsil Eden takım !
İsin guzel olan tarafi Real Madridle eslesmicez :D
GALATASARAYIM... avrupa fatihi oldugunu ve buyuklugunu gosterdi...
TESEKKURLER... SNEIJDER...
Sent my GT-I9500 using 2
turboferhat
11/12/2013, 22:16
Tebrikler... 1 gol 60 dakıka boyunca zamanı gecırmeye calısan başta buffon ve arkadaslarına hedıye olsun...
Tebrikler... 1 gol 60 dakıka boyunca zamanı gecırmeye calısan başta buffon ve arkadaslarına hedıye olsun...
Ferhat, adamlar 60dk vakit geçirdi bir sarı kart yok. Bizim Muslera ilk gecikmeli hareketinde sarı kartı gördü.Şu hakemlerin takdir hakkını ne zaman ev sahibi Türk Takımları lehine kullanacaklarını çok merak ediyorum,
İsin guzel olan tarafi Real Madridle eslesmicez :D
Sato, Real Madrid in bu turu geçmesi belki herkese garip gelecek ama bana göre çok zor.Aynı grubun takımları birbiriyle eşleşmiyorsa dediğin gibi Real in şansı çok az.Bizim gibi savunması olmayan bir takım bulmaları çok çok zor Avrupada :)
turboferhat
11/12/2013, 22:59
[QUOTE=ABNEW;878512]Ferhat, adamlar 60dk vakit geçirdi bir sarı kart yok. Bizim Muslera ilk gecikmeli hareketinde sarı kartı gördü.Şu hakemlerin takdir hakkını ne zaman ev sahibi Türk Takımları lehine kullanacaklarını çok merak ediyorum,
Markus Merk'ler kolay yetişmiyo :)) Sen temiz , polemiksiz golünü atıcaksın , hakemide , rakibide susturucaksın.. Tebrıkler schneider...
Ferhat, adamlar 60dk vakit geçirdi bir sarı kart yok. Bizim Muslera ilk gecikmeli hareketinde sarı kartı gördü.Şu hakemlerin takdir hakkını ne zaman ev sahibi Türk Takımları lehine kullanacaklarını çok merak ediyorum,
Sato, Real Madrid in bu turu geçmesi belki herkese garip gelecek ama bana göre çok zor.Aynı grubun takımları birbiriyle eşleşmiyorsa dediğin gibi Real in şansı çok az.Bizim gibi savunması olmayan bir takım bulmaları çok çok zor Avrupada :)
Evet real bizimle eşleşemez ama bakalım 8 takım kaldı 4 tanesi bizi çok çok aşan takımlar 4 tanesi ise bi beden üstümüz inşallah bugun oynanacak maçlarda süpriz takımlar birinci olur ve bir tur daha atlarız