Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj ses izolasyon
serkanceber
09/12/2013, 03:13
slm arkadaşlar aracımda ses sistemi var ancak sesi yüksek seviyerele açtığımda bagajdan yada bagaj kapağından zırıltılar, titreşim sesleri geliyor çok rahatsız edici.. bunu önlemek için ne yapabilirim? yardımlarınızı bekliyorum...
plakalık varsa çıkarıp silikon veya 3m bantla yapıştırın. Başka birşeyden diyorsanız içini açmanız gerekir :)
serkanceber
09/12/2013, 03:33
plakalık varsa çıkarıp silikon veya 3m bantla yapıştırın. Başka birşeyden diyorsanız içini açmanız gerekir :)
slm.. plakalıktan oldugunu sanmıyorum cunku ses içeriden gelıyor gıbı... cunku plakalıgı daha once boşluklarını alıp çift taraflı bantla yapıştırmıştım boşta kaln kısımlarını.. ama yarın tekrar plakalıgada bakarım. eger ondan degılse ne yapmamı önerırsın ? anlamaya calıstıgım bagaj kapagıyla aracın govdesı arasında yanı lastık olan kısımda mı bir boşluk kalıyor oradanmı ses yapıyor yoksa bagaj kapagının arkasındakı plastiğik kapakmı ses yapıyor ?
Plastik kapağı söküp ses yalıtımı yapmanız gerekiyor. Çoğu ses tesisatçıları yapar.
serkanceber
09/12/2013, 03:59
Plastik kapağı söküp ses yalıtımı yapmanız gerekiyor. Çoğu ses tesisatçıları yapar.
tamam dostum söylediğini deneyeceğim teşekkürler..
hasanalisumer
09/12/2013, 14:07
Bagajdaki arka silecek motorunun gizli oldugu siyah plastik muhafaza yapiyor o sesi.. guzel bir yalitimla ok gibi olur :thumbup:
HTC One cihazımdan gönderildi
serkanceber
09/12/2013, 17:04
Bagajdaki arka silecek motorunun gizli oldugu siyah plastik muhafaza yapiyor o sesi.. guzel bir yalitimla ok gibi olur :thumbup:
HTC One cihazımdan gönderildi
tamam dostum bunuda bır deneyım.. bagaj plastıgını sökmek lazım sanırım bunun ıcın..
tamam dostum bunuda bır deneyım.. bagaj plastıgını sökmek lazım sanırım bunun ıcın..
bende sokup sungerle ızolasyon yaptım bı kac civataylada sağlamlastırdım gram ses kalmamıstı
serkanceber
11/12/2013, 02:00
bende sokup sungerle ızolasyon yaptım bı kac civataylada sağlamlastırdım gram ses kalmamıstı
güzel fikir.. kapagın arkasına sunger vs doldurursam sanırım dedıgın gıbı çözerim bu işi.. sagolasın