PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses Sistemi ?

milanbg
28/11/2013, 22:18
Arkadaşlar iki aracım var bu araçların biri otomobil punto zaten diğeri ise Pejo Expert maxi van. yer sıkıntım olduğu için bu aşağıdaki linkteki bass la bi ses sistemi oluşturmak istiyorum ama pek bir bilgi sahibi değilim sadece kabinin inceliği yer kaplamaması çok hoşuma gitti.

LİNK : https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-new-2013-sony-xs-gtx121ls-1000w-slim-bass-112103876/detay/

Bilgi sahibi arkadaşlar bu bass a hangi amfi yeterli olur neler eklemek gerekir ve ses performansı nasıl olur acaba bunun ?

Birde birşey daha sormak isterim araçların orjinal teyblerini değiştirmeden bağlanabilirmi amfi dediğimiz zımbırtı ?

milanbg
25/12/2013, 21:23
up..

henky
25/12/2013, 22:02
Amfi orjinal teybe bağlanabiliyor bi sıkıntı çıkmaz o konuda.bana basın fıyatı yuksek gıbı geldı.sizin kuracağınız sistemden ne gibi bir beklentiniz var

milanbg
26/12/2013, 05:07
öyle abartı bi ses falan istemiyorum tek istediğim sesi biraz açınca kaliteli bi ses elde ediyim ve kapıdaki kolonlar patlıcak gibi bazen cızırtı derecesine geliyor yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum uzun yolculuklarda o yüzden tek istediğim kaliteli bi ses. arabayı titretmek değil amacım :D

henky
26/12/2013, 08:23
O zaman bı bas 4 kanal amfı bı takım mıd bı takımda coaxiyel hoparlör bakarsanız istediğinizi elde edersiniz bu tip bi sistem benim aracımdada var fiyatı herşey dahil 950 tl tuttu