Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazamın Bilançosu...

biancoangelo
27/11/2013, 02:37
(Lütfen Okuyun)

Öncelikle Allah'a Hamd-ü Senalar olsun ki kazadan sağ sağlim kurtulduk.

Kaza sonrası sitede yayınladığım kaza fotolarını belki hatırlayanlar olacaktır. Çoğu arkadaş kazadan sonra kasko hizmetlerini merak etti. Gerek konu altı mesajlarda gerekse pm. lerde bi çok arkadaş sordu. Tabi kazanın verdiği şok ve canımızı kurtarmanın verdiği sevinç, arabamızı kaybetmenin verdiği keder derken çok karmaşık duygular yaşadık eşimle beraber. Hayatımda bi çok şey değişti bu kaza ile ; tayin olduk, şehir değiştirdik, eşim mühendisliği kazandı bu arada yakında da BABA olacam işallah....

İşte duygusal boyuttan sonra insan oturup düşünüyor ve bugün bütün evrakları serdim kazaya dair, bu işin maddi ve manevi götürüsü ne oldu diye meraklandım. İncelemelerimde elbette büyük bir hüsran ve maddi kaybım söz konusuydu. İnanın aracıma toz kondurmazdım. Hemen hemen hergün bez elimdeydi. Böyle bi araç düşünün işte hor kullanılmamış, bebek gibi bakılmış, bakımları haddinden önce yapılmış, zorlanmamış en ufak ama en ufak hatası olmayan bi araç, haftada en az bi kez hızlı cila çekerdim aracıma. Neyse işte canım arabama kaskomun biçtiği değer 27000 TL oldu. Derken aracı güç bela 27500 TL ye verdim. Verdim vermesine ancak öyle cuk diye 27500 elime geçmedi. Öyle bi sıkıştım ki anlatamam bi taraftan ev taşıyorum, bi taraftan çalışma ortamım değişiyo falan falan. Hani gıcık aldığınız birini köşeye sıkıştırırsınız yaa işte aynen öyle kaçacak kıpırdıcak halim kalmadı.
Kasko bana ne mi yaptı??? Öyle tokatladı ki beni öyle tokatladı kiii Ahhh Ahhh diyorum bazen Eğer şu özel sıkıntılarım olmasaydı bu iş böyle olmazdı...

Nası mı tokatladı ??? (*** Kaskom Fulll +Full+Full+++++ artılar sonsuz isteyene poliçemi göstereyim. aracın poliçe değeri 31 bin küsür*** İkinci sene kaskom***)

TOKAT 1 = Kaskocum ilk kaskomu 1200 TL ye yaptı. Gerekçe '' abi yaşın küçük ve ilk kasko fiyat en uygun bu''.... İkinci kaskoyu 1300 e yaptı hasarsızlık dahil kamu çalışanı olmama rağmen.

CEVAP = Eyvallah sana güveniyorum.

TOKAT 2 = Kaza gerçekleşir ve yaralı olan biz hastaneye götürülürüz. O sırada olay yerindeki aracımız trafiğin çağırdığı çekici ile ş.içine getirilir. EEeeee Bunun ücretini kasko ödemez miş. Mecbur ben ödicekmişim. Meblağ 300 TL....

CEVAP = Allah sizi bildiği gibi yapsın.

TOKAT 3= Araç satılacak vekalet ücreti 62 TL ben ödicekmişim. (Bu kaskonun .... ....... ...)

CEVAP = Artık yeter....

TOKAT 4= Araç şehir otoparkından servise gidecek 200 TL çekici ücreti.

CEVAP = Ödemem... Hayırr... Olamaz.... (Mecbur ödedim.)

TOKAT 5 = 155 TL satıcı firma sovdaj vs. belgeleri varmış onun için Pus.... Otomotive Eft yapılacakmış.....

CEVAP = Artık tek paramı alayım da LANET olsun böyle kaskoya.

Derken dostlar ayaküstü adam öyle bi ...... yapıyolarki öyle kılıfına uydurmuşlar ki Akıllara zarar valla. Benim 29 bine havada karada satacağım aracı sen 27500 e say daha sonrada sırtıma olmadık fatura yükle... Bu mudur KASKO kusura bakmayın ama böyle KASKOya lanet olsun. Böyle KASKO' yu düşmanımın başına vermesin yaradan.
Benin hayatımda bu bence büyük bi sınavdı. Allah bunları bana gösterecekmiş sizlere göstermesin rabbim. Siz siz olun karşınızdaki kim olursa olsun sakın Güvenmeyin ( Kimler olduğu açık). Bu arada Kaskom mu ? E harfi ile başlayan kasko şirketi idi... Hani Kaskolatmak başka E..... latmak başka olan kasko şirketi işte. O yüzünü gördük.

Zararım bana göre rahat 2500 TL fazlasıda var. Ancak ben kendimi zararda hissetmiyorum. Çünkü en büyük hediyem 9 ay sonra kucağımda olacak Rabbimin izniyle.

Kasko yaptırırken 40 defa düşünmeniz dileğiyle.

(Şimdi YeniPuntomuzla gayet mutluyuz Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin) '' şimdi sıra hukuksal boyuttaa bize çarpan şahıs bir Savcının babası imiş o iştede şaibe var ama Allahtan şikayetçi olmadılar)

Tunaboylu
27/11/2013, 02:42
Maddi manevi her yönden büyük geçmiş olsun dostum.

alixxx
27/11/2013, 03:01
Geçmiş olsun valla üzüldüm okurken içim acıdı. Bende arabama çamurlu ayakkabı ile bile binmemeye özen gösteririm o kadar kıl bi tipim başıma gelmiş gibi üzüldüm ama Allah bir kapıyı kapatırken diğerini açarmış hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.

halils2
27/11/2013, 03:05
büyük geçmiş olsun. Böyle olduktan sonra kaskonun da bi güzelliği kalmıyor :(

aleko42
27/11/2013, 03:46
Çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydin farisi basima :)

fethican
27/11/2013, 11:10
çok geçmiş olsun

10ursbf
27/11/2013, 11:13
Kubilay tekrar geçmiş olsun diyeyim..

Aracı için söylediklerinin eksiği var fazlası yok gerçekten çok güzel bi araçtı, daha 5 bin km olmadan hava filtresi değiştirmeye gelmişti servise biz tanıştığımızda, düşünün artık..

Ama daha önemlisi de var onu sen zaten yazmışşsın, Allah sağlıkla sıhhatle çocuğunu kucağına almanı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun, şimdiden maşallah diyelim, Allah nazarlardan saklasın...

outlife
27/11/2013, 11:55
valla hocam gerçekten çok geçmiş olsun. inan okudukça lanet ettim senin kadar... daha doğmamış bebeğin rızkına göz dikmek mağdurdan ne koparırsak zihniyetidir bu...

sen bebeğini kucağına sağ salim al alırsın inşallah. o unutturur bunca sıkıntıyı... yolun bahtın kaderin açık olsun.

c30
27/11/2013, 11:57
geçmiş olsun...

Başa geldi mi üste üste geliyor bazen..

Arrest
27/11/2013, 14:39
Boşver hocam dünya malı dünyada kalır her ne kadar bizi maddi açıdan zorlasada... ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH :)

xevren
27/11/2013, 15:25
Geçmiş olsun tekrar

biancoangelo
27/11/2013, 15:54
Maddi manevi her yönden büyük geçmiş olsun dostum.

Geçmiş olsun valla üzüldüm okurken içim acıdı. Bende arabama çamurlu ayakkabı ile bile binmemeye özen gösteririm o kadar kıl bi tipim başıma gelmiş gibi üzüldüm ama Allah bir kapıyı kapatırken diğerini açarmış hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.

büyük geçmiş olsun. Böyle olduktan sonra kaskonun da bi güzelliği kalmıyor :(

Çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydin farisi basima :)

çok geçmiş olsun

Kubilay tekrar geçmiş olsun diyeyim..

Aracı için söylediklerinin eksiği var fazlası yok gerçekten çok güzel bi araçtı, daha 5 bin km olmadan hava filtresi değiştirmeye gelmişti servise biz tanıştığımızda, düşünün artık..

Ama daha önemlisi de var onu sen zaten yazmışşsın, Allah sağlıkla sıhhatle çocuğunu kucağına almanı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun, şimdiden maşallah diyelim, Allah nazarlardan saklasın...

valla hocam gerçekten çok geçmiş olsun. inan okudukça lanet ettim senin kadar... daha doğmamış bebeğin rızkına göz dikmek mağdurdan ne koparırsak zihniyetidir bu...

sen bebeğini kucağına sağ salim al alırsın inşallah. o unutturur bunca sıkıntıyı... yolun bahtın kaderin açık olsun.

geçmiş olsun...

Başa geldi mi üste üste geliyor bazen..

Boşver hocam dünya malı dünyada kalır her ne kadar bizi maddi açıdan zorlasada... ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH :)

Geçmiş olsun tekrar

Allah razı olsun dostlar.... :thankyou:

fotobelit
27/11/2013, 16:27
Geçmiş olsun kardeşim..İnanki bu tip firmalar hertürlü hakareti hakkediyorlar.Bu arada şimdiden gözün aydın kardeşim..Allah analı babalı büyütsün..

vek66
27/11/2013, 16:57
Geçmiş olsun hocam. valla okurken nasıl sinirlerim bozuldu. kasko yaptırmanın ne mantığı kalıyor ki bu durumda hem aracın değerinin altında öde daha sonra bir dünya masrafı senin üzerine yıksınlar.

arenas
27/11/2013, 17:58
kaskocularin hepsi iyi gun dostu ,basimiza kaza bela gelmeden ne mal olduklarini anlayamiyoruz maalesef.cahilligimizden yararlaniyolar..

not:işini layikiyla yapanlari tenzih ederim

iPhone 'den (https://.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

kovboy
27/11/2013, 18:13
geçmiş olsun,çocuk ve yeni otoyla mutluluklar.

biancoangelo
27/11/2013, 19:45
Geçmiş olsun kardeşim..İnanki bu tip firmalar hertürlü hakareti hakkediyorlar.Bu arada şimdiden gözün aydın kardeşim..Allah analı babalı büyütsün..

Geçmiş olsun hocam. valla okurken nasıl sinirlerim bozuldu. kasko yaptırmanın ne mantığı kalıyor ki bu durumda hem aracın değerinin altında öde daha sonra bir dünya masrafı senin üzerine yıksınlar.

kaskocularin hepsi iyi gun dostu ,basimiza kaza bela gelmeden ne mal olduklarini anlayamiyoruz maalesef.cahilligimizden yararlaniyolar..

not:işini layikiyla yapanlari tenzih ederim

iPhone 'den (https://.com/m?id=1) aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun,çocuk ve yeni otoyla mutluluklar.

İyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.

blackpunt006
27/11/2013, 20:22
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Karşı tarafın oğlu savcı olduğu için gerçekten (emin konuşmadığınız için böyle diyorum) bir haksızlık yapıldıysa vay bu ülkenin haline. Adalete hizmet etmesi gereken bir kişi adaletsizlik yapıyorsa başkaları ne yapar kim bilir.
Ben de hukuk fakültesinde okuyorum onun için savcı konusuna takıldım.

biancoangelo
27/11/2013, 22:37
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Karşı tarafın oğlu savcı olduğu için gerçekten (emin konuşmadığınız için böyle diyorum) bir haksızlık yapıldıysa vay bu ülkenin haline. Adalete hizmet etmesi gereken bir kişi adaletsizlik yapıyorsa başkaları ne yapar kim bilir.
Ben de hukuk fakültesinde okuyorum onun için savcı konusuna takıldım.

Şaibeli tutanaklar havada uçuştu valla.

Ersal
28/11/2013, 02:29
Büyük geçmiş olsun.ALLAH yardımcınız olsun doğumda da..

alivepro
28/11/2013, 08:25
Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Bende 2008 yılında kaza yaptım ilk kazam olması sebebi ile bazı hatalara bende düştüm.

araç 2008 model honda civic yeni almıştım daha 4000 km de işe giderken kaza yaptım bi kaç takla attım çok şükür sağ sağlim kazadan yara almadan kurtuldum.
Aracı çekici ile servise çektirdim 300 tl yi cebimden ödedim bilinçsizliğim yüzüden. Eğer kaza yaptığım zaman kaskoyu arasa idim anlaşmalı olduğu çekiciyi gönderip aracı kaldıracaktım ve 1 kuruş para çıkmayacaktı cebimden.
yani benzer olayı bende yaşadım.
ama sizden daha sonra talep edilen paralar vs. benden istenmedi
sadece tek istenen şey araç plakasını alıp emniyete gidin çekme belgesini alıp bize gönderin dediler, bu işlemleri yaptıktan 1 hafta sonrada araç bedelini hesabıma yatırdılar.
buradaki bilmeyen arkadaşlar içinde yol gösterici olur umarım.

japon07
28/11/2013, 13:37
İşini hakkıyla yapan şirketler var ancak başınıza gelen olay gerçekten üzücü ve bir o kadarda ironik.İronikliği sloganında yatıyor.Adam sloganla sana baştan demiş bak o başka bu başka diye:):) şaka bir yana çok geçmiş olsun kendi başıma gelmiş kadar sinirlendim açıkçası.Ama herşey bir yana size birşey olmamış bu paha biçilemez..