Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 25.11.2013 İzmir yağmuru

Evren_c
25/11/2013, 11:52
Günaydın arkadaşlar.

İzmir'de her sene ciddi miktarda yağmur yağar ama bugünkü yağmur gerçekten doğal afet sınırına ulaştı bana göre. O yüzden haberler bölümüne konu açtım.

Alsancak'ta işyerlerini su basmış yine. Konak alt geçidi de su içindeymiş. Altınyol açık diyorlar ama Karşıyaka'da trafik felçmiş (sahil yolunda ve Anadolu Caddesi'nde). Ayrıca çevreyolu da çok kötü diyor arkadaşlarım. Keza Bornova da öyle. Bilginiz olsun istedim. Aman dikkatli sürün.

Bu arada yeri değil belki ama, lastiklerin 2/3'ünü kapatacak kadar derin bir suya girdiğimizde, Punto'larımızın motorlarına ya da herhangi bir yerine zarar gelebilir mi? Ya da ne kadar derin bir suya girebiliriz? Çünkü birçok yerde bu derinlikte göletler oluşmuş.

An itibariyle trafiğin durumu şöyle;
https://www.dropbox.com/s/g5gdrx33zgnzrpe/Photo 25.11.2013 09 44 04.png

Chevaliers
25/11/2013, 15:40
Ben girdim baya derin suya.ekzoz bile suyun içinde kaldı :( etkiledi araç ama durmadı şükür çıktım sağsağlim,
Bir sorun olmuşmudur acaba ?

outlife
25/11/2013, 15:41
valla sabah 7 de kayınpeder aradı beni izmir çok kötü orası nasıl diye... sabahın 7 sinde aradıysa ve üstelik güzelbahçe de oturuyor ki en az etkilenen yerlerden birisi durum vahim dedim..

çok geçmiş olsun izmirlilere...

Evren_c
25/11/2013, 19:23
Ben de epeyce derin bir suya girdim ama aracın kapı eşiklerine kadar bir suydu. Çok çok yavaş gittim, sorunsuz geçtim. İnşallah bir şey olmamıştır. Sanmıyorum ama insan huzursuz oluyor :(