Orijinalini görmek için tıklayınız : Beetlejuice (beterböcek)
oguzhan ozcan
19/09/2007, 15:41
Arkadaşlar biliyorum çok eski bir film 1988 yılından hatta ama çok güzel bir filmdi heryerde aradım cd veya dvd bulamadım eğer sizlerde varsa bana 1 kopyasını gönderebilirmisiniz.Çok makbule geçer valla :worthy00:
emule dan ya da torrent den arattın mı?
ben de uzun süre film müziğini aramıştım :D film müziğini bulan arkadaşıma birde filmini sorarım :)
https://www.paylasimturkey.com/showthread.php/beter-bocek-eskilerdenn-cok-harika-bir-film-42322.html?
:D :D
oguzhan ozcan
19/09/2007, 17:00
Film müziği bende var akşam eve gidince atarım size ama film olsa daha güzel :) Oruç onları bilmiyodum bakıyım oralarada saol
torrenti burada var
oguzhan ozcan
19/09/2007, 17:16
Peki bu adresten nasıl indiricem onu bilmiyorum ama :( Orada beet diye bi yer var ona tıkladım beet.torrent diye ufak bi dosya indirdi ama filmin tamamını nasıl indiricem ?
bittorrent tarzı program indireceksin önce sonra da verdiğim linkteki torrent dosyasını indireceksin. sonrasında o programla filmi indireceksin. biraz uzun sürer ama
fatihhhh
19/09/2007, 17:29
önce "u-torrent" die bi programı indircen(internette program indirme sitelerinden bulabilirsin. .: innDir.com :. En Güncel Program Sitesi (https://www.inndir.com) mesela)
sonrada ****************** die siteye üye olcan.
sitedeki beterböcek link ine tıklayıp link i PC ne kaydedecen. sonrada PC de link e tıkladığında film u-torrent e yawaş yawaş inecektir.
zor gibi ama PM den mesaj at, yada msn den. yardımcı olmaya çalışayım. ben indiriyorum ama kaç gün sonra inişi tamamlanır orasını bilemem.
Arkadaşlar, lütfen verdiğimiz linklere dikkat edelim! Biliyorsunuz, forum kuralları gereği illegal paylaşımlar yapmak yasaktır!
Oğuzhan'a makul bir şekilde yardım etmek istiyorsanız, lütfen özel mesaj atma yoluna gidiniz!
Teşekkürler...
oguzhan ozcan
19/09/2007, 19:54
Kusura bakma Murat abi güzel bi film ama ondan sormak istedim... Yardımın ve hatırlatma için teşekkür ederim.
Ama yinede elinde cd olan arkadaslar varsa bana gonderebılırlerse sevınırım....