Orijinalini görmek için tıklayınız : GPTR 7. Yaş Kutlaması İstanbul Ekibi 1 Aralık Pazar Kahvaltısı
İstanbuldaki Puntocular,
Kasım toplantımızı derim ki üstün körü toplanmak yerine 1 Aralık Pazar günü yapalım doğum günümüzü de kutlayalım. Eşli gelelim.
Yer saati bu hafta sonuna kadar netleştirip organizasyonumuzu yapalım derim.
Ankara ekibi neredeyse İstanbul toplantılarını da organize etmeye başlayacak. :) Onlar İstanbulu ele geçirmeden bi silkinelim. Ayağa kalkalım ki bahara büyük bir organizasyon yapalım hep birlikte...
İstanbul yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...
O gün çekim olmazsa ben gelirim. Şimdilik ismim listede olmasın. Son güne kadar belli olur.
İStanbul daki puntocu arkadaşlar 1 aralık günü doğum günü kutlama önerilerinizi yer saat bekliyorum...
PUNTO2008
15/11/2013, 15:27
Su an gelebilirim diye gözüküyor.:)
Discovery cihazımdan gönderildi
therasmus
15/11/2013, 16:30
Kesin olmamakla birlikte bende katilabilirim.
Buluşma yerini, anadolu yada avrupa daki katilimcilarin sayisina göre belirleriz.
Discovery cihazımdan 2 ile gönderildi
Gelebilecek arkadaşlar (eş arkadaş kardeş vb.) kaç kişi ile geleceklerini de belirtirse liste yapmaya başlayalım o zaman.
1- Outlife.........................................+1
exman783
15/11/2013, 17:22
bende gelirim neden gelmiyim ki :) 4 kişi gelebilirm arkadaşlar
PUNTO2008
15/11/2013, 17:35
Eşim, yavuklum, sevgilim, arkadaşım vs. kimsem yok yalnızım dostlarım yalnız. Yazın beni de yalnız:) 2 nedir yeni sürüm mü? Herkeste discovery var bu arada, yeni akım:)
Yer mekan uygun olursa bende varım......
Hayırlı ola arkadaşlar, Hadi bir liste oluşturun :)
Ziyaretçi78
15/11/2013, 21:35
Aynı gün görüntülü konişma yapar hepberaber geriye doğru sayar ufleriz mumları nasıl fikir.???
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
PUNTO2008
15/11/2013, 23:05
İlginç bak bu:)
Ziyaretçi78
15/11/2013, 23:57
Veya olmadı laptop'u olqn skype üzerinden görüş sağlasın topluca
black pearl
16/11/2013, 00:27
Benide ekle ergin
1-Outlife.................................+1
2-Blackpearl............................+1
3-Punto2008............................ ?
4-therasmus............................ ?
5-castell................................. ?
6-exman783.............................+3
isminin yanında soru işareti olan arkadaşlar karşısına eşi, sevgilisi, kardeşi, dostu, çocuğu kaç gelecekse ilave etsin arkadaşlar.
gelecek olan arkadaşlar isminizi yazdırın. ayın 24 üne kadar yer mekan netleştireceğiz. İstanbul ekibi eşini sevgilini çocuğunu kardeşini dostunu al gel... punto dayanışmasını görsün dünya alem...
Harun şahane olur hatta mekan uygun olursa projeksiyon falanda ayarlanırsa süper olur...
Ziyaretçi78
16/11/2013, 15:12
Vallaha Ankara'dan laptop getirecek varsa muhtemelen gideceğimiz yerde projeksiyon var
istanbul puntocuları bekliyoruz. koca yıldönümüne 6 kişi mi gelecek. bu kadar istanbul üyesi varken..
Ziyaretçi78
17/11/2013, 18:56
istanbul puntocuları bekliyoruz. koca yıldönümüne 6 kişi mi gelecek. bu kadar istanbul üyesi varken..
Abooo
valla gidişat eyi değil harun... angara ekibi olaraktan istanbula bi el atın laa...
Ziyaretçi78
17/11/2013, 23:39
valla gidişat eyi değil harun... angara ekibi olaraktan istanbula bi el atın laa...
Vallaha iyi diyorsun ama sen yapamıyorsan biz heç yapamayız. Atla gel ankara'ya madem sende aramızda ol hele.;)
black pearl
18/11/2013, 09:33
Vallaha iyi diyorsun ama sen yapamıyorsan biz heç yapamayız. Atla gel ankara'ya madem sende aramızda ol hele.;)
Gidelimmi ergin 😀
Ziyaretçi78
18/11/2013, 12:10
Gidelimmi ergin 😀
Bence hiç düşünmeyin derim.
PUNTO2008
18/11/2013, 12:23
İstanbul her hattıyla bitmiş 1 şehir. Başlıca trafiğinden, hayat pahalılığından, zamlardan, geçim derdinden, iş stresinden vs. insanlar monotonlaştı, iş-ev arası gidip gelmekten başka birşey yapamıyorlar, bir yere çıkmak isteseler, birincisi trafik gözünde büyüyor, dur kalk, sağdan soldan kaç, akabinde trafikte sinir harbi geçirebiliyorsun, buna mukabil acaba dönüşte eve girerken park yeri kaygısı vs. Kısacası bu katılımın az olmasında önemli etkenlerdendir yazdıklarım. Ama ben geliyorum tek başıma.:)
Tunaboylu
18/11/2013, 12:38
Ergin kardeşim bende biraz uğraştım biliyosun buluşma için ama anladım ki istanbuldaki üyeler için buluşmanın bir araya gelmenin pek bi anlamı yok. O yüzden çok fazla kasma kardeşim. Kalan sağlar bizimdir. Benide ekle listeye. 2 kişi.
Gidelimmi ergin 😀
aklıma girme ercan aklıma girme :)
Ergin kardeşim bende biraz uğraştım biliyosun buluşma için ama anladım ki istanbuldaki üyeler için buluşmanın bir araya gelmenin pek bi anlamı yok. O yüzden çok fazla kasma kardeşim. Kalan sağlar bizimdir. Benide ekle listeye. 2 kişi.
talha tamamdır. ercan var ben varım. 6 kişi biziz.
dur ben bi listeyi güncelleyeyim.
listenin son hali bu arkadaşlar. gelmek isteyen arkadaşlar kaç kişi geleceklerini bildirirlerse çok iyi olur.
7- TUNABOYLUM........................2
HAYDİ İSTANBUL EKİBİ 7 YAŞIMIZI HEP BERABER AİLECEK KUTLUYORUZ...
ANKARA İLE EŞ ZAMANLI SKYPE İLE ONLİNE BAĞLANTILI GÜZEL BİR KAHVALTI ORGANİZASYONU İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ...
Ziyaretçi78
18/11/2013, 13:28
talha tamamdır. ercan var ben varım. 6 kişi biziz.
dur ben bi listeyi güncelleyeyim.
Gelin Ankara'ya.Gelemezki gelemezki:))
Gelin Ankara'ya.Gelemezki gelemezki:))
harun araç LPG li ben değilim haberin olsun :D :D :D
ama burdaki planlarda bir değişiklik olursa atlar gelirim bak görürsün o zaman :D
PUNTO2008
18/11/2013, 13:40
listenin son hali bu arkadaşlar. gelmek isteyen arkadaşlar kaç kişi geleceklerini bildirirlerse çok iyi olur.
HAYDİ İSTANBUL EKİBİ 7 YAŞIMIZI HEP BERABER AİLECEK KUTLUYORUZ...
ANKARA İLE EŞ ZAMANLI SKYPE İLE ONLİNE BAĞLANTILI GÜZEL BİR KAHVALTI ORGANİZASYONU İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ...
Babacan ben geliyorum yazmıştım ya, soru işareti görünüyor hala lütfen rica ederim yaw:))
Babacan ben geliyorum yazmıştım ya, soru işareti görünüyor hala lütfen rica ederim yaw:))
Özer kardeşim sen geliyorsun o yazıyor sıkıntı yok. yanında biri gelecek mi gelecekse kaç kişi gelecek onun soru işareti o ;)
tek geleceksen soru işretini kaldırıp tek yazarız olur biter.
gelecen ama demi sorun yok ;)
PUNTO2008
19/11/2013, 03:25
Hocam şu an için tek tabanca geliyorum, netice olarak geliyorum yani, yer ve mekan ve zaman güzel olsun.:)
Son güncel Liste.
3-Punto2008............................ Tek
Arkadaşlar semt ve mekan seçimimizi de yapalım derim. Bu hafta sonuna kadar bitirirsek mekanlada görüşürüz. Mekan için otoparkı olması koşulu yetiyor.
Benim aklıma gelen avcılar sahilde güzel kahvaltı mekanları var. Kordon kafe var, ataköşk var. Grup indirimi yaptırırız diye düşünüyorum. Bunlar benim önerilerim. Mekanın otoparkı olması ve ailecek gidilip eğlenilecek kalitede olması yeterli zannımca. Önerilerinizi bekliyoruz.
Ziyaretçi78
19/11/2013, 13:02
harun araç LPG li ben değilim haberin olsun :D :D :D
ama burdaki planlarda bir değişiklik olursa atlar gelirim bak görürsün o zaman :D
Atla gel yav.
Atla gel yav.
burada durumlar bi netleşsin belli olmaz geliriz yani :)
Ziyaretçi78
19/11/2013, 14:29
burada durumlar bi netleşsin belli olmaz geliriz yani :)
Bekleriz yani;)
Son güncel Liste.
Arkadaşlar semt ve mekan seçimimizi de yapalım derim. Bu hafta sonuna kadar bitirirsek mekanlada görüşürüz. Mekan için otoparkı olması koşulu yetiyor.
Benim aklıma gelen avcılar sahilde güzel kahvaltı mekanları var. Kordon kafe var, ataköşk var. Grup indirimi yaptırırız diye düşünüyorum. Bunlar benim önerilerim. Mekanın otoparkı olması ve ailecek gidilip eğlenilecek kalitede olması yeterli zannımca. Önerilerinizi bekliyoruz.
Tunaboylu
19/11/2013, 22:09
Yedinci yaşı yedi uyeyle kutlıycaz galiba ergin :( Bence artar bu rakam yada ben öle ümitediyorum :)
Mekan olayına gelince de gelecek arkadasların hangi semtlerden geleceğini bilsek lokasyon olarak herkesin kolay ulaşabileceği bir yer ayarlarız. Ben bakırköydeyim mesela benim için sıkıntı değil avcılar. Eğer sen ok burası iyidir diyosan sorun yok.
Son güncel Liste.
Talha kardeş dediğin gibi 7. yaşı 7 kişi kutlayacaz gibi geliyor. bakalım inşallah istanbul üyeleri bu çağrıyı ve güzel günü boş bırakmaz.
Avcılar sahil hem turlamak hemde otopark vs açısından ayrıca kahvaltı olarak güzel mekanlar bulunmasından ötürü tavsiye ettim. bi de ben florya büyükçekmece vs o tarafları çok iyi bilmyiroum.
diğer arkadaşlar içinde sorun olmayacaksa bence 25 kasımdan itibaren mekanı ve saati de yayınlayarak duyurularımızı yapalım.
Tunaboylu
20/11/2013, 11:51
O zaman bence cuma gününe kadar gelecek önerileri bekleyelim. Farklı bi yer önerisi gelmezse sen git konuş kardeşim avcılardaki o dediğin mekanlarla.
evet öyle yapalım. beylikdüzünden s katılım olur diye düşünüyorum. bakalım pazartesiye kadar yolu var.
PUNTO2008
21/11/2013, 20:21
Ümraniye'de oturmaktayım. Bizim buralarda Üsküdar-Çamlıca veya Moda tarafları, ya da en kötü Bostancı-Pendik arası sahil kesimi güzel mekanlar olabilir gibi. Sahilden 10 adet Punto konvoy şeklinde ne hava olur yaw değil mi?:)
erdiyilmaz
22/11/2013, 02:21
Son güncel Liste.
1-Outlife...................................+1
2-Blackpearl..............................+1
3-Punto2008.............................+0
4-therasmus.............................+?
5-castell...................................+?
7-TUNABOYLUM.........................+2
8- ...
Talha kardeş dediğin gibi 7. yaşı 7 kişi kutlayacaz gibi geliyor. bakalım inşallah istanbul üyeleri bu çağrıyı ve güzel günü boş bırakmaz.
Avcılar sahil hem turlamak hemde otopark vs açısından ayrıca kahvaltı olarak güzel mekanlar bulunmasından ötürü tavsiye ettim. bi de ben florya büyükçekmece vs o tarafları çok iyi bilmyiroum.
diğer arkadaşlar içinde sorun olmayacaksa bence 25 kasımdan itibaren mekanı ve saati de yayınlayarak duyurularımızı yapalım.
Liste güzel olmuş, son güne doğru katılım daha da artar
Arkadaşlar gelecek olanlar ismini yazdırsın. Sayımız git gide artıyor. Güzel bir etkinlik olacak.
ozanoz93
22/11/2013, 14:03
Gurpinar sahili en iyi bol alan kahvalti mekanlaida cok olan bir yer
Sent my iPhone using (https://.com/m?id=1)
Tunaboylu
23/11/2013, 15:29
Gurpinar sahili en iyi bol alan kahvalti mekanlaida cok olan bir yer
Sent my iPhone using (https://.com/m?id=1)
Evet gurpınar buyukçekmecede arasında sahilde guzel mekanlar var ama karsıdan gelecek olan arkadaşlar için çok ters olur. Hadi avcılar bi derece ama orası uzak olur.
Ergin sen avcılardaki yerlerle görüşecektin nooldu?
siyah rüzgar
25/11/2013, 00:49
Hem avrupa hemde anadoluya yakin bit nokta seçmeniz daha kalabalik olmaniza yarayabilir. Misal ben Bostancı'da oturuyorum mumkun degil avcilar vs tarafina gitmem. Ayrica zaman cok az kalmış mekani bit an once seçmenizi tavsiye ederim.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar Merhaba
Cumartesi puntomun şanzıman arızası sebebiyle vakit bulup mekanlara bakamadım. Bu gün telefonla avcılardaki mekanlardan fiyat alacağım. En az 10 kişiyiz anladığım kadarıyla. Ona göre açık büfe kahvaltı fiyatı alacağım. burada paylaşırım.
Hem avrupa hemde anadoluya yakin bit nokta seçmeniz daha kalabalik olmaniza yarayabilir. Misal ben Bostancı'da oturuyorum mumkun degil avcilar vs tarafina gitmem. Ayrica zaman cok az kalmış mekani bit an once seçmenizi tavsiye ederim.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
aynen katılıyorum ortak bir yer olursa iyi olur ...
arkadaşlar ben avcılar küçükçekmece civarını biliyorum. Orta nokta olarak bildiğiniz önerebileceğiniz yerler varsa yazabilirsiniz. Bugün netleştirebilirsek iyi olur. Ona göre daha güzel ve sağlıklı davet ederiz arkadaşları.
aliastam
25/11/2013, 15:40
Merhabalar.Küçükçekmece tarafında göl kenarı da düşünülebilir.Askeriyenin biraz daha ilerisinde.
Tunaboylu
25/11/2013, 15:51
Arkadaşlar karşıyla bizim ortak yerimiz ancak ortaköy bebek falan olur. Kimsenin Mecidiyeköyde kahvaltı etmek isteyeceğini sanmam. Oralarda da fazlasıyla park sorunu yaşayacağımızı düşünüyorum hele ki pazar günü. Katılımın daha fazla olabilmesi için ortalarda Yıldız Parkı nasıl fikir sizce? Park sorunuda yaşamayız. Sosyal tesisler de var içinde. 2 ay önce gitmiştim açık büfe kahvaltı 37.5 liraydı. Benim aklıma gelen yer orası. Aklına alternatif yer gelen varsa lütfen söylesin ki artık netleştirelim şu işi.
arkadaşlar merhaba. Talha nın dediği bölge merkezi olması açısından güzel fakat hem fiyat hem uzaklık açısından şahsıma pek uygun değil. Gene çoğunluk ok derse uymaya çalışırım.
Avcılar için düşünüldüğünde Ata köşk var sahilde yeri de çok güzel. Görüştüğümde 20 kişiye kadr 20 tl, 30 kişiye kadar 18 tl 30 kişi üzeri fiyat konuşulur denildi.
Fikirlerinizi bekliyorum.
ozanoz93
26/11/2013, 16:03
bence istanbul ekibi en fazla 3 kisiyle buluşur demedi demeyin :)
bence istanbul ekibi en fazla 3 kisiyle buluşur demedi demeyin :)
valla havalarda bozdu ya ben 3 e bile razıyım :D :D
gelecekleri söyleyim ben talha ercan :D
Tunaboylu
26/11/2013, 16:43
arkadaşlar merhaba. Talha nın dediği bölge merkezi olması açısından güzel fakat hem fiyat hem uzaklık açısından şahsıma pek uygun değil. Gene çoğunluk ok derse uymaya çalışırım.
Avcılar için düşünüldüğünde Ata köşk var sahilde yeri de çok güzel. Görüştüğümde 20 kişiye kadr 20 tl, 30 kişiye kadar 18 tl 30 kişi üzeri fiyat konuşulur denildi.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ergin bence sen 5 kişi için fiyat sor :) Durum onu gösteriyor.
Havayıda kafana takma h.sonu hava yağışsız ve güneşliymiş.
black pearl
26/11/2013, 16:56
Sen yer söyle uyan gelsin ergin
Tunaboylu
26/11/2013, 17:06
Sen yer söyle uyan gelsin ergin
Aynen ercan bence de. Çünkü alternatif yer fikri olan var mı dedik ses seda yok. Zorla kimseyi getirtecek halimizde yok. Katılmak isteyen buyursun.
Avcılar Ata Köşkü arkadaşlar. Saat 10:00. Kahvaltı açık büfe kişi başı 20 tl. otoparkı vs var. deniz kenarında manzara ve mekan çok güzel.
Tunaboylu
26/11/2013, 20:36
Anlaşılmıştır. Ata Köşkü avcılar marinanın içindeydi dimi?
Tunaboylu
26/11/2013, 20:52
Ergin acaba saati 10 da 11 e mi alsak. Belki karsıdan da gelmek isteyen olur ama adam düşünür 10 da avcılarda olmam için 9 evden çıkacam. 9 da evden çıkmak için 8 bucukta kalkıcam. Pazar sabahı için çok erken bi saat bence. Sanırım saat 11 daha mantıklı.
Anlaşılmıştır. Ata Köşkü avcılar marinanın içindeydi dimi?
Atatürk Köşkünün Orda. Öğretmen evine giderken. PAzar günleri İspark boş sanırım orda. olmadı oranında kendi park alanı var zaten.