Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyun konsolu hakkında
arkadaşlar evinde oyun konsolu kullanan var mı acaba? Eve bir set ayarlıyım diyorum ama hani marka model alayım bir fikrim yok. Sizlere bir danışayım dedim.
Abi benim PlayStation cafem var bilin mi :D
Discovery cihazımdan gönderildi
Sana bi pc3 satan tlfn faturaso cksn hahaha
Ziyaretçi78
09/11/2013, 00:14
Olm sen bize satamassın ps3 ver halil abinle bana bi ps3
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
He tabi sato baba haci baba tekkesi :D
Ziyaretçi78
09/11/2013, 01:44
He tabi sato baba haci baba tekkesi :D
Bak nasılsa biliyorsun aslanım benim esmede gürlüyo beh
2mize 1 ps3 yeter harun ortadan 2 ye taşla böler yarısını sana yarısını bana pay ederiz :)
benim konu kaynıyor arada bana vites direksiyon pedal üçlüsü çok kaliteli olmasa da bi set lazım kızan büyüyor 2 günde direksiyonu söker evde han haann gezer ondan çok pahalı bişey olmasın arkadaşlar
benim konu kaynıyor arada bana vites direksiyon pedal üçlüsü çok kaliteli olmasa da bi set lazım kızan büyüyor 2 günde direksiyonu söker evde han haann gezer ondan çok pahalı bişey olmasın arkadaşlar
Abi playstationami kurulan bu sistemi Xbox ami yoksa wii yemi ona karar wer önce
laptoba istiyorum pc uyumlu olcak yani
fanatecin tedarik süresinden dolayı bir seferinde logitech g27 kullanmıştık fena değildi.
bu linkteki ürünü hiç kullanmadım ancak markaya güvenebileceğimi düşünerek fena değil gibi geldi. fiyatıda cazip gibi
Logitech Driving Force GT Direksiyon - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 141450808 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-driving-force-gt-direksiyon-141450808/detay)
Ole desene dayi :))
Ole desene dayi :))
dedik de ne oldu sanki hani tavsiye. 80 100 tl lik bir ürün nasıldır acaba??
fanatecin tedarik süresinden dolayı bir seferinde logitech g27 kullanmıştık fena değildi.
bu linkteki ürünü hiç kullanmadım ancak markaya güvenebileceğimi düşünerek fena değil gibi geldi. fiyatıda cazip gibi
Logitech Driving Force GT Direksiyon - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 141450808 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-driving-force-gt-direksiyon-141450808/detay)
2.el düşünmüyorum sıfırına da 300 400 vercek oldum mu g27 alırım ama ilk önce denemek için daha basit bişey alayım diyorum. Sanırım forumda kullanan yok bu tür aksesuarları.
serkandikici
09/11/2013, 15:55
50 -100 TL civarında bir çok ürün kullandık kuzenle oyunun el verdiğince keyif veriyor ama logitech ile kıyasladığınızda gerçeklikten eser yok :) Aslında ucuz onsollarda en büyük sorun direksiyonun dönüş tepkilerinin gerçekçiliğinin ve direksiyon ağırlığının, malzeme kalitesinin, tur derecesinin gerçek dışı bir hissiyat vermesi. Denemek amaçlı olarak alacaksanız bence snopy, lifemax filan almayın boşuna cidden bi şeye benzedikleri yok :) Bi de Logitech g25 & g27 gibi ürünlere 1000TLye yakın para vereceğinize hurda bi araç alıp direksiyon vites kullanırsınız daha mantıklı :) 2.el alma alternatiflerini değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum.. En azından daha iyi bi ürünü daha ucuza alırsınız..
Tarık abi de 2.el tavsiyesinde bulunmuş sen de. 2. elllere de bir bakayım bakalım temiz bişleyler çıkacak mı. logitech i inceledim çok hoşuma gitti ama pro bir ürün almadan basit bişey denemek istemiştim. 2. el g 27 25 bişey bulurum inşallah temiz.