PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Metro Metr Met Me M ... :)

Arrest
08/11/2013, 20:05
tabela paslanmış hahahaha

https://t1311.hizliresim.com/1h/8/ubl6c.jpg (https://bit.ly/c25MCx)

cemdogu
19/03/2014, 21:13
Fiyasko...

C2105 cihazımdan gönderildi

SteinGP
19/03/2014, 21:22
Vallahi aynısından bi tanede İzmirde, tam evimin karşısında var. Ordada 2007 yazıyor bitiş tarihi :) Komediden başka bir şey değil bunlar.

Arrest
19/03/2014, 21:24
bu seçimlerede bitirmediler hapı yuttuk :D sanırım genel seçimlerde bitecek puhahaha

burhankutlu
19/03/2014, 21:33
Sayın İmregün milleti uyarıyor burada kalkmış halen tartışma ortamı yaratıyorsun. Bu yapılanları beğenmezsiniz en başta da siz kullanırsınız. aynı ekip yaz yaz dur yönetimde size tek kelime etmiyor ne hikmetse. Bir ara k.maraşa gelirseniz desteklediğiniz partinin 30 sene önce yapmaya başlayıp kaba direklerini dikip parayı yedirdiği şirketin kaçtığını halen de harabe gibi durduğunu görürsünüz veya resimleyip ben size atayım. Örnek olarak bir diğer konu haberler kısmında 20 haberin 8 tanesi insanları kutuplaştırmaya yönelik haber onlara ses yok arkadaş bir konu açında adama demedik laf bırakmamışsınız tekrar yapma şunu yapma bunu yapma. Tekrar diyorum madem bunlar işi bilmiyor parti kurun bir de siz gelin.

cdogu
19/03/2014, 21:38
Sayın İmregün milleti uyarıyor burada kalkmış halen tartışma ortamı yaratıyorsun. Bu yapılanları beğenmezsiniz en başta da siz kullanırsınız. aynı ekip yaz yaz dur yönetimde size tek kelime etmiyor ne hikmetse. Bir ara k.maraşa gelirseniz desteklediğiniz partinin 30 sene önce yapmaya başlayıp kaba direklerini dikip parayı yedirdiği şirketin kaçtığını halen de harabe gibi durduğunu görürsünüz veya resimleyip ben size atayım. Örnek olarak bir diğer konu haberler kısmında 20 haberin 8 tanesi insanları kutuplaştırmaya yönelik haber onlara ses yok arkadaş bir konu açında adama demedik laf bırakmamışsınız tekrar yapma şunu yapma bunu yapma. Tekrar diyorum madem bunlar işi bilmiyor parti kurun bir de siz gelin.

Ya allah aşkına. Savunulacak ne kaldı daha... Yolsuzluk,hırsızlık,rüşvet,fitne fesat hepsi var. Daha neyini savunuyorsunuz ? Açın gözlerinizi gözünüzü seveyim bu nasıl körü körüne inanmak.

cemdogu
19/03/2014, 21:38

yahu ne bu tartışma hevesi.Bu metro memleketin başkentinde 20 yıldır.Elbette bineceğim size mi soracam? Devletin malı.veririm paramı binerim? Benim vergimle yapılmadı mı? Haydaaa...Biz yapılmasından ziyade, işlevselliğinden, faydasından şikayetçiyiz.Aynı ekip birşey yazmıyor.Moderatör tartışma gördüğü konuyu kilitlemekle mükellef.Bunu da kilitleyecek.Sizin gibi tartışmacı insanlar yüzünden tartışamaz olduk Paso kilit yahu!? Tamam körsünüz anladık ta, bari ortalığı bulandırmayın.Görüşünüzü bildirin, laf atmadan ama...

Bu metro daha hikaye.Bizim melih gökçek, ankarada armadanın karşısına 10 yıl evvel çelik kafes yaptırdı güyya metroydu o da.Sonra demirleri sattı.Bi de dalga geçer gibi "ben kar ettim demirleri satıp" dedi.Komik adam vesselam.Siz de komiksiniz..

Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.

cemdogu
19/03/2014, 21:40
Bi de...parti kur sen yap dediniz.Ben vatandaşım.Doğruyu yanlışı görmek, konuşmak, benim anayasal hakkım.İşinize gelmeyince, zora sıkışınca "gel o zaman sen yap" diyorsun.Zaten demokrasi budur.Halkın kendi kendini yönetmesi.Tabi siz şeriatçı. Biatçı bi yapı sevdiğiniz için anlamanız zor olacak.

Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.

Arrest
19/03/2014, 21:43

biz artık işin gırgırındayız şef parti ile alakalı birşey paylaşmadık tabelanın paslandıgını falan belirttik bu bir :D

İkincisi hakaret argo küfür etmiyoruz kimseye yönetim neden bize kelime etsin en fazla konuyu kilitliyor bu iki

Bizim desteklediğimiz parti dediğin hangi parti biz bi partiyi desteklemedik asla ( biz dediğim 3-4 arkadaşım cem cenk ... ) parti tutmadık karşıt görüşlerimizi belirttik. bu üç

Haber dediğin tartısmaya acık oluyor iki taraf tartışabiliyor ama tartışmanın adabınıda hiç bi zaman bozmadık bu dört

tabelayı boyatmak icin para topluyoruz 10 lirada sen yolla buda beş

:clapping:

burhankutlu
19/03/2014, 21:43
Bu yazdıklarını yaşına veriyorum. Senin kadar kafam çalışmıyor mu. lafın alasını atıyorsunuz sonra çekilip herkesi aptal yerine koyuyorsunuz. Herkesin aklı var fikri var herkes neyin ne olduğunu en az senin kadar biliyor. Burada bu tarz yazı yazıp insanları kışkırtan kutuplaştıran 5 arkadaştan biri de sensin. Bundan sonra susmam muhattap olmam. Buyur yazmaya devam et söz uçar yazı kalır. Herkes buraya Grande Punto konuşmaya geliyor sizin siyasi görüşlerinizi aşağılamalarınızı okumaya değil öyle olsa gider seçim bürosunda otururduk.

Arrest
19/03/2014, 21:44
yahu ne bu tartışma hevesi.Bu metro memleketin başkentinde 20 yıldır.Elbette bineceğim size mi soracam? Devletin malı.veririm paramı binerim? Benim vergimle yapılmadı mı? Haydaaa...Biz yapılmasından ziyade, işlevselliğinden, faydasından şikayetçiyiz.Aynı ekip birşey yazmıyor.Moderatör tartışma gördüğü konuyu kilitlemekle mükellef.Bunu da kilitleyecek.Sizin gibi tartışmacı insanlar yüzünden tartışamaz olduk Paso kilit yahu!? Tamam körsünüz anladık ta, bari ortalığı bulandırmayın.Görüşünüzü bildirin, laf atmadan ama...

Bu metro daha hikaye.Bizim melih gökçek, ankarada armadanın karşısına 10 yıl evvel çelik kafes yaptırdı güyya metroydu o da.Sonra demirleri sattı.Bi de dalga geçer gibi "ben kar ettim demirleri satıp" dedi.Komik adam vesselam.Siz de komiksiniz..

olm yalan yanlış konuşma " benim vergimle yapılmadı mı " diyosun ama yapılmadı :D :D :D

Armadaknın karşısındaki çelik bina tam rezalet 670 trilyon çöpe gitti :wallbash:

Arrest
19/03/2014, 21:46
Bu yazdıklarını yaşına veriyorum. Senin kadar kafam çalışmıyor mu. lafın alasını atıyorsunuz sonra çekilip herkesi aptal yerine koyuyorsunuz. Herkesin aklı var fikri var herkes neyin ne olduğunu en az senin kadar biliyor. Burada bu tarz yazı yazıp insanları kışkırtan kutuplaştıran 5 arkadaştan biri de sensin. Bundan sonra susmam muhattap olmam. Buyur yazmaya devam et söz uçar yazı kalır. Herkes buraya Grande Punto konuşmaya geliyor sizin siyasi görüşlerinizi aşağılamalarınızı okumaya değil öyle olsa gider seçim bürosunda otururduk.

aga sporda konusuyoruz genel şeylerde puntoyla ilgili şeylerde burası sosyal bir platform tek şart punto değil biz bir aileyiz bak biz 20 kişi toplanıp halı saha maçına gidiyoruz

Aramızda Akp lide var Chp lide Mhp lide başka partililerde biz burda konusup tartışıypruz yanyana kardeş kardeş futbol oynuyoruz demek sende gelsen ucan tekme atarak bacagımızı kırar faul oldu kardeş dersin. Nedir bu kin ve nefret duygusu

cemdogu
19/03/2014, 21:47

Önemli olan kafa yaşı.Akıl.Tartışma edebini bilmiyorsan muattap olma.Burası punto forum da olsa, insanın olduğu heryerde farklı görüşler vardır.Kaldıramıyosan asosyal ol.Benim görüşüm bu.Yaşım ne olursa olsun. Yaş ile beni ezemezsin.Ben sana siz diye hitab ederken sen benim dediklerimi yaşıma veremezsin.İstersen uzatmayalım.kalp kırmak istemem :)

burhankutlu
19/03/2014, 21:52
nasıl kalp kıracaksın merak ettim sen eline geleni yaz milleti aptal yerine koy sonra sana siz dedim edepliyim de çekil. senin edebin bu kadar işte senden büyük insanları koyun yerine at yerine koyup aşağılarsın bir sen zekisin ya. aklın nerede olduğunu böyle gösteriyorsun he kırmak istiyorsan da buyur kır bakalım nasıl olacak. muhattabım değilsin olamazsın. yazmaya devam et şimdi.

Arrest
19/03/2014, 21:54
nasıl kalp kıracaksın merak ettim sen eline geleni yaz milleti aptal yerine koy sonra sana siz dedim edepliyim de çekil. senin edebin bu kadar işte senden büyük insanları koyun yerine at yerine koyup aşağılarsın bir sen zekisin ya. aklın nerede olduğunu böyle gösteriyorsun he kırmak istiyorsan da buyur kır bakalım nasıl olacak. muhattabım değilsin olamazsın. yazmaya devam et şimdi.

Şu uslubunuza bi bakın 30 yaşındayım bana saygı duy diyorsunuz. Koyun yerine koyan koymuş seni zaten cemin koymasına ne gerek varki. Olmayan şeyde kırılmaz cem orda eşşeklik etmiş kusura bakmayın o organınızı ele geçirmişler beyninizle beraber. Kültürel seviye olarak cemin sizle muhhattap olamayacağınada katılıyorum. Lütfen konuya daha fazla mesaj atıp germeyin. Sizin uslubunuzla konuştum umarım mesajım hoşunuza gitmiştir. Ankarada olan bir olaya bu denli müdahil olmanızın bir sebebi varsa oda sizin siyasi fesatlıgınızdır. Hayatınızda kaç kez ankaraya geldiğinizi düşündümde..

cemdogu
19/03/2014, 21:56

Maşallah, yaşımı takmışsın ağzına ama ergen ergen triplere giriyorsun.21 yaşımdayım, çok şükür de koyun değilim.Koyun yerine sizi ben değil, desteklediğiniz o adam koyuyor.Birşey yazmayacağım.Eminim ki cevap atacaksın ama moderatör umarım ki kilitler sen yazmadan...Akıl yaşta değil baştadır.Umarım aklın başına gelir, allah ta yolunu açık etsin.

burhankutlu
19/03/2014, 21:57
Sen bana saygı duyacak konumda değilsin sizin her zaman yaptığınız bu işte bu yeni bir şey değil terbiyeden yoksun kendi düşüncesinden başkasını görmeyen aşağı gören 18 yaş ergen aklı işte. sana denecek çok güzel bir şey var onu da yargı yoluyla iade edecem merak etme.

burhankutlu
19/03/2014, 21:58
forum sizin yazmaya devam edebilirsiniz yönetimdeki bir kaç arkadaşıda tebrik ve teşekkür ediyorum.

Arrest
19/03/2014, 21:59
Sen bana saygı duyacak konumda değilsin sizin her zaman yaptığınız bu işte bu yeni bir şey değil terbiyeden yoksun kendi düşüncesinden başkasını görmeyen aşağı gören 18 yaş ergen aklı işte. sana denecek çok güzel bir şey var onu da yargı yoluyla iade edecem merak etme.

ahahaha yargı yoluyla banada bi baklava yolla hazır yargı sizden taraftayken :D birader hadi iyi akşamlar

cemdogu
19/03/2014, 22:02
Yargı yolu mu? Neyi mahkemeye vereceksin acaba çok merak ediyorum? Konuya gelip kendin yazmışsın, tahriki sen çıkarmışsın.Senli benli yazana kadar siz diye hitab edip görüşümü dile getirmişim.kalbini de kırmayayım diye uyarmışım uzatmamışım...Ver mahkemeye masraf olsun.yaşım 21 diye kimse bana ceza kesmez sanırım :) güle güle 😊

Ziyaretçi78
19/03/2014, 22:03
Sayın İmregün milleti uyarıyor burada kalkmış halen tartışma ortamı yaratıyorsun. Bu yapılanları beğenmezsiniz en başta da siz kullanırsınız. aynı ekip yaz yaz dur yönetimde size tek kelime etmiyor ne hikmetse.

Sayın burhankutlu.

Bana bu konuda açıklık getirirmisiniz rica etsem aynı ekip demişsiniz ve yönetim müdahale etmiyor demişsiniz.bana bu konuda ne demek istediğinizi açıklarmısınız lütfen ve bu ekip dediğiniz kişileri belirtirseniz bizlerde bilelim kimmiş bu ekip üyeleri???

Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla

burhankutlu
19/03/2014, 22:08
Tüm yazılanları okuyun hırsızından katiline bilmem neyine koyunundan atına arkadaşlar maşallah yaşı 21 bişey olmaz yargı sizden bir şey olmaz halen bu tarz muhabbetler haberler kısmını okuyun Harun bey sonra anlarsınız. İleti başlarına bakın yazılanları okuyun. bu kadar olmaz bu arkadaşlar haddini sınırını aştı kimse aptal değil madem öyle son yazım budur. Bu ukala arkadaşlar harici herkese iyi akşamlar diler rahatsızlıktan ötürü özür dilerim bu sayfanın tadı kaçtı.

cdogu
19/03/2014, 22:10
Tüm yazılanları okuyun hırsızından katiline bilmem neyine koyunundan atına arkadaşlar maşallah yaşı 21 bişey olmaz yargı sizden bir şey olmaz halen bu tarz muhabbetler haberler kısmını okuyun Harun bey sonra anlarsınız. İleti başlarına bakın yazılanları okuyun. bu kadar olmaz bu arkadaşlar haddini sınırını aştı kimse aptal değil madem öyle son yazım budur. Bu ukala arkadaşlar harici herkese iyi akşamlar diler rahatsızlıktan ötürü özür dilerim bu sayfanın tadı kaçtı.

Hocam. Üsluba dikkat etmek gerek.. değil mi ? Ben buradan bütün arkadaşlarımı uyarıyorum. ve rica ediyorum. kalpler kırılmasın. Herkes konuşmasına üslubuna dikkat etmeli diye düşünüyorum. Ancak sizden de bir ricam var. Bu ekip dediğiniz kimlerdir ? İsim verir misiniz rica etsem ?

Arrest
19/03/2014, 22:12

Riza baba ve ekibinden bahsediyor

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "

cemdogu
19/03/2014, 22:12

Peki abicim, hatamız olduysa affola.Siyasi görüşümdür.Bireysel olarak iddia ettiğim tek şey kör olduğundur.Görmediğini düşünüyorum.Kusura bakma ama böyle.Yaşım vesilesiyle de ezdiğini göz önünde bulundurursak Söylediklerim gayet normaldir.Mahkemeye vermekle uğraşacağına sakin sakin tartışsak sana daha karlı olur.Karar senin tabiiki :) yargı herkesin hakkı.

Arrest
19/03/2014, 22:14
Peki abicim, hatamız olduysa affola.Siyasi görüşümdür.Bireysel olarak iddia ettiğim tek şey kör olduğundur.Görmediğini düşünüyorum.Kusura bakma ama böyle.Yaşım vesilesiyle de ezdiğini göz önünde bulundurursak Söylediklerim gayet normaldir.Mahkemeye vermekle uğraşacağına sakin sakin tartışsak sana daha karlı olur.Karar senin tabiiki :) yargı herkesin hakkı.

Silivri paklar seni terorisss :D

Ziyaretçi78
19/03/2014, 22:17

Şimdi Burhan bey bakın.Burda yazılan yazıda size hitaben hiç birşey yazılmamış ama siz kalkmış direk saldırmışsınız ayrıca bana Harun bey sonra anlarsınız demişsiniz.ben kendim sonra anlamak istemiyorum sizden ricam bastıra bastıra soruyorum bu ekip dediğiniz kişiler kimler bunu açıklayın lütfen burda kimseyi zan altînda bırakmayın.
Ayrıca bir konuda şu ben Cem arkadaşımızın size yònelik ne hakaret ne tehdit nede aşağlayıcı bir yazısını göremedim.Benim bilgim doğrultusunda Cem arkadaşımız size dava açma durumunda kazanacağînı biliyormusunuz çünki yaş hakkında küçümseyici kelimeler sarfettiğiniz için yani onur kırıcı küçük düşürücü kelimelerden dolayı.
Lütfen bu 5 kişiden biri Cem diğer 4 kişi kim???

Arrest
19/03/2014, 22:29
Şimdi Burhan bey bakın.Burda yazılan yazıda size hitaben hiç birşey yazılmamış ama siz kalkmış direk saldırmışsınız ayrıca bana Harun bey sonra anlarsınız demişsiniz.ben kendim sonra anlamak istemiyorum sizden ricam bastıra bastıra soruyorum bu ekip dediğiniz kişiler kimler bunu açıklayın lütfen burda kimseyi zan altînda bırakmayın.
Ayrıca bir konuda şu ben Cem arkadaşımızın size yònelik ne hakaret ne tehdit nede aşağlayıcı bir yazısını göremedim.Benim bilgim doğrultusunda Cem arkadaşımız size dava açma durumunda kazanacağînı biliyormusunuz çünki yaş hakkında küçümseyici kelimeler sarfettiğiniz için yani onur kırıcı küçük düşürücü kelimelerden dolayı.

Biri ben biri cenk biri cem biri byadrenalin digeri kimki halil abi sanirim puhahaha

Ziyaretçi78
19/03/2014, 22:32
Ben arkadaşın kendi ağından duymak istiyorum neye dayanarak böyle bir yorum yapıtı acaba ve niye 5 kişi?

Arrest
19/03/2014, 22:44
4 dese rabia dicem 6 dese real madrid 5 derken benzini kastetmis olmasin

SteinGP
19/03/2014, 22:45
Burhan bey :)

Izmirde metroyu bitiremeyen parti chp nin ta kendisi bilmem biliyor musunuz. Ben ankarada akp yapamadiysa bi fark yok izmirde de chp yapamadi demek istedim. Ama siz o kadar kurulmussunuz ki hemen senin partin demeye kalkiyorsunuz. Baska bisey demiyim artik..

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Arrest
19/03/2014, 22:55
Burhan bey :)

Izmirde metroyu bitiremeyen parti chp nin ta kendisi bilmem biliyor musunuz. Ben ankarada akp yapamadiysa bi fark yok izmirde de chp yapamadi demek istedim. Ama siz o kadar kurulmussunuz ki hemen senin partin demeye kalkiyorsunuz. Baska bisey demiyim artik..

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bizde aynisini diyoruz yanlisin karsisindayiz diyoruz kim olursa olsun yanlisa boyun egmeyiz diyoruz adam bize duble yol yaptik diyor :D

japon07
20/03/2014, 01:32
https://i.hizliresim.com/eoorVk.jpg

halils2
20/03/2014, 01:55
Biri ben biri cenk biri cem biri byadrenalin digeri kimki halil abi sanirim puhahaha

Biz Harunla aynı sıradayız dimi başkan :)
Ya arkadaş sizin daha yaşınız küçük böyle partiydi siyasetti öğreneceğiniz çok şey var sizin yaşınızdan itibaren bu yaşımda benim öğrendiğim ilk şey Türkiye Cumhuriyetinde dini istismar ederek kurulmuş partiyi tutan hiç kimseyle tartışmayın. Çünkü onlar anlatılanları dine bağlar yanlışta olsa bu adamlar Allah için yapıyor der yine ordan giderler. Tecavüzde artsa, rüşvet yolsuzluk da artsa, her şey pahalılaşsada yine o partinin yaptığı doğrudur. Ben adamın yüzüne vatan hainisiniz diyorum adam bana yol diyor. Al dedim o yolları düz düz gez arkadaş adamı raydan çıkartmayın akşam akşam :D

Arrest
20/03/2014, 02:02
Ya arkadaş sizin daha yaşınız küçük böyle partiydi siyasetti öğreneceğiniz çok şey var sizin yaşınızdan itibaren bu yaşımda benim öğrendiğim ilk şey Türkiye Cumhuriyetinde dini istismar ederek kurulmuş partiyi tutan hiç kimseyle tartışmayın. Çünkü onlar anlatılanları dine bağlar yanlışta olsa bu adamlar Allah için yapıyor der yine ordan giderler. Tecavüzde artsa, rüşvet yolsuzluk da artsa, her şey pahalılaşsada yine o partinin yaptığı doğrudur. Ben adamın yüzüne vatan hainisiniz diyorum adam bana yol diyor. Al dedim o yolları düz düz gez arkadaş adamı raydan çıkartmayın akşam akşam :D

Adamsın abi adamın kare köküsün adamın ham maddesisin adamın baştan 2. harfisin :D

görkem koçsan
20/03/2014, 04:11
hayırdır birader ülkede tecavüz arttı demişsin tecavüzemi uğradınız ? bize vatan haini diyosun işte biz hakarete bile hizmetle cvp veriyoruz o karakterdeyiz siz kendi vatan hainliğinize bakın, anlaşılan bu site bitmiştir benim için, yöneticide buranın adını değişsin grandechptr yapsın allaha emanet ...

Sonsuzluga
20/03/2014, 05:09
Konu uçmuş

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

halils2
20/03/2014, 10:52
hayırdır birader ülkede tecavüz arttı demişsin tecavüzemi uğradınız ? bize vatan haini diyosun işte biz hakarete bile hizmetle cvp veriyoruz o karakterdeyiz siz kendi vatan hainliğinize bakın, anlaşılan bu site bitmiştir benim için, yöneticide buranın adını değişsin grandechptr yapsın allaha emanet ...

Tecavüzün arttığını söylemen için birinin sana tecavüz etmesi mi gerek? Ben suç oranı istatistiğine bakarak anlayabiliyorum da ondan sordum. Hizmet demişsin hangi hizmete? Bizim vergilerimizle yapılan mı sanki ceplerinden yapıyorlar. Sen daha 3 4 ay öncesine arabanın ne zaman vergiden düşüp az ödeyeceğinin peşindeydin hayırdır seçim yardımından pay mı aldın da rahatladın. Sayın başbakanım kendi ağzıyla ben evlatlarıma helal lokma yedirmedim diyor siz hala savunuyorsunuz. Burdaki sizden kastım sensin ama ben sana siz diye hitap ediyorum. Siz de mi helal lokma yedirmiyorsunuz? Site senin için bittiyse bir daha siteye giriş yapmazsınız olu biter. Bu Ülkede bir işi ilk yarım bırakan mevcut hükümet değil eski hükümetlerde yarım iş bıraktı ama hiç birinde bu kadar halk ekonomik zorluk yaşamadı.

cdogu
20/03/2014, 11:13
Hakarete hizmetle cevap verene bak.. Kac yaşındasınız,ama "Tecavüz arttı demişsin hayırdır tecavüze mi uğradınız" diyorsunuz. Işte bu bizim neden sizinle tartışmamamız gerektiğini gösteriyor. Bilgi çok az malesef her şeyi 1920lerle kıyaslayan bir anlayış. Körü körüne inanan bir ideolojik yapı... Allah selamet versin.

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Arrest
20/03/2014, 14:20
Konumuz acilmayan metroydu :D

1923qw
20/03/2014, 14:30
Tartışma esnasında metrolar açılsa haberimiz olmaz yaaa bu hararetli tartışma burada son bulur umarım :dj: