Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Buluşması.. Kasım 2013
Birkan61
07/11/2013, 21:01
Tunaboylu nickli Talha abimin ricası üzerine açıyorum konuyu :)
Herkes ne tarafta oturduğunu, hangi tarihte günde müsait olduğunu yazarsa ona göre ortak bir yer ayarlanır.
Listeye başlıyim :D
• TUNABOYLU
•
•
Cuma ve Pazar hariç bana her gün uyar. Gece 10'a kadar müsait oluyorum. Sonrasında iş başı. İstanbul içi olduğu için yer farketmez. Sonuçta araç altımızda her yere gelebilirim.
valla ben avcılarda oturuyorum. bende avrupa yakası her yere gelebilirim.
Birkan61
09/11/2013, 14:10
evet beyler yok mu arttıran :D
black pearl
11/11/2013, 00:10
Esenyurt'ta oturuyorum .heryere gelirim,yeterki buluşma olsun
Takipteyim :)
Buluşma var DİE orayami gidicen abi :D
Discovery cihazımdan gönderildi
Buluşma var DİE orayami gidicen abi :D
Discovery cihazımdan gönderildi
Neden olmasın :)
Yok kardeşim benim bir ayak İstanbulda :)
İstanbulda olduğum bi zaman olursa bende bi uğrarım :)
Birkan kardesim sen ayarla bana whatsapp dan tarihi sule seni birakcak halimiz yok ;)
koca istanbulda kimse yok mu buluşmaya gelecek??? vay arkadaş... toplasan 10 kişi yok gibi...
Tunaboylu
11/11/2013, 13:43
İstanbuuuuuuul.
Sesimi duyan yok muuuuu :(
PUNTO2008
11/11/2013, 13:43
Ümraniye'de oturuyorum, haftasonları özellikle Anadolu Yakasında oldukça müsaitim ama Avrupa yakası olmaz diye diretesim de yok:)
Tunaboylu
11/11/2013, 13:53
Ümraniye'de oturuyorum, haftasonları özellikle Anadolu Yakasında oldukça müsaitim ama Avrupa yakası olmaz diye diretesim de yok:)
Özer kardeşim sagol. Umarım herkes senin kadar anlayışlı olur. Liste bi belli olsun ona göre bi orta yer belirleriz aramızda. Baktık anadolu yakası çoğunlukta biz karsıya geliriz o zaman :)
PUNTO2008
11/11/2013, 13:55
Her türlü Tuna kardeş:)
Tunaboylu
11/11/2013, 14:00
Her türlü Tuna kardeş:)
Eyvallaaah :)
talha dost bence tarih belirleyelim yer belirleyelim. uygun olanların listesini yapalım. uygun olmayanlarda yer tarih önerisinde bulunurlarsa bu hafta içinde bir buluşma netleşmiş olur diye düşünüyorum.
Tarih yer saat netleşince geliyorum diyenlerin listesini çıkartırız.
rafetkurt
11/11/2013, 15:03
basınköydeyim. cumartesi akşamları yada pazartesi akşamları 7'den sonra müsaitim..
buluşma olursa özel .pm alırsam sevinirim her zaman giremiyorum siteye.
rafet nerelerdesin yavv... punto anahtar kabı işini naptın. en son yattıydı mevzu? bulabildin mi?
Tunaboylu
11/11/2013, 15:42
talha dost bence tarih belirleyelim yer belirleyelim. uygun olanların listesini yapalım. uygun olmayanlarda yer tarih önerisinde bulunurlarsa bu hafta içinde bir buluşma netleşmiş olur diye düşünüyorum.
Tarih yer saat netleşince geliyorum diyenlerin listesini çıkartırız.
Tamam ergin kardeşim öyle yapalım. Heralde pazar günü herkez için daha rahat olur. Bu pazar yani 17 kasım diyelim mi arkadaşlar. Tarihi netleştirelim de ondan sonra yeri belirleriz.
Şuan bi plan yok gibi görünüyor benim. 17 Kasım uygundur.
Tunaboylu
11/11/2013, 17:04
Ben pazar sabah kahvaltı yaparız diye düşündüm. Sonuçta en fazla 20-30 lira olur kişi başı. Kahvaltımızı yaparız çayımızı kahvemizi içeriz sohbetimizi ederiz. Başka bi fikri olan varsa lütfen dilegetirsin.
Birkan61
11/11/2013, 20:21
Listeyi güncellicem bu gece vaktim yok şuanda.
Kahvaltı işide olabilir, bana uyar. Ben akşam bir yerde buluşup birşeyler içmek diye düşünüyodum ama kahvaltı işe herkese uyuyorsa o şekilde yapalım :)
Bu arada ben yanımda muhtemelen punto ile gelicem :)
Tunaboylu
12/11/2013, 03:38
Listeyi güncellicem bu gece vaktim yok şuanda.
Kahvaltı işide olabilir, bana uyar. Ben akşam bir yerde buluşup birşeyler içmek diye düşünüyodum ama kahvaltı işe herkese uyuyorsa o şekilde yapalım :)
Bu arada ben yanımda muhtemelen punto ile gelicem :)
Birkan ben kahvaltı diye düşündüm ama bi pazar kahvaltımız var onuda evde ailemizle yapalım denilirse dediğin gibi öğleden sonrada yapabiliriz. Gerçi pek bi katılım olacak gibi görünmüyor ama :(((
Bu arada puntoyla gelcem demişsin hayırdır? Bende b.evlerden geçerken seni alırım diye düşünmüştüm.
PUNTO2008
12/11/2013, 11:00
Dostlar haftalar öncesinden 17 Kasım pazar için, yıllardır görüşmediğimiz ünv arkadaşlarını toparladım, yani randevum var. Şöyle yapalım mı, hem katılımı arttırmak, fikirleri ortaya çıkarmak, farklı öneriler getirmek adına süreyi uzatsak atıyorum 23 ya da 24 kasım haftasonuna ayarlasak nasıl olur?
Tunaboylu
12/11/2013, 12:30
Dostlar haftalar öncesinden 17 Kasım pazar için, yıllardır görüşmediğimiz ünv arkadaşlarını toparladım, yani randevum var. Şöyle yapalım mı, hem katılımı arttırmak, fikirleri ortaya çıkarmak, farklı öneriler getirmek adına süreyi uzatsak atıyorum 23 ya da 24 kasım haftasonuna ayarlasak nasıl olur?
Olur kardeşim neden olmasın. Katılım ne kadar fazla olursa o kadar keyifli olur. Sen de bu konuyla gayet ilgili birisin. Senin adının listede olmanı isterim ben :)
Ziyaretçi78
13/11/2013, 01:19
Geliyorum yarın Istanbul'a keske buluşmaya gelebilsem:(
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Geliyorum yarın Istanbul'a keske buluşmaya gelebilsem:(
Ağlama harun başkan benide aglatacan ühü ühü :kewlpics:
Ziyaretçi78
13/11/2013, 01:29
Ağlama harun başkan benide aglatacan ühü ühü :kewlpics:
İyide sen niye ağlan lan
İyide sen niye ağlan lan
duygulanmiyeağğğğğğğğğğğmııııııııııııııııııı
Ziyaretçi78
13/11/2013, 01:35
Ahahahaha.
harun başkan geldin mi? avrupa yakası gayrettepe zincirlikuyu tarafına yolun düşerse çay içmeye beklerim öğleden sonra.
Ziyaretçi78
13/11/2013, 11:07
Gebzedeyim gemze terminaline yeni geldim.Inş akşam burdayım erken bitirebilirsem işimi kesin uğramaya çalışcam.
Ziyaretçi78
13/11/2013, 11:11
Geldik bea istanbul.
araçla mı geldin otobsle falan mı?
Ziyaretçi78
13/11/2013, 12:26
araçla mı geldin otobsle falan mı?
Arabayla ama puntoyla değil enişte beyin arabasıyla
Tunaboylu
13/11/2013, 13:38
Hoşgeldin kardeşim ist a.
Ziyaretçi78
13/11/2013, 13:48
Hoşgeldin kardeşim ist a.
Çok teşekkür ederim.Ne kalabalık bir şehir allah burda yaşayanlara sabır versin yav:)
erenemre
13/11/2013, 13:51
Çok teşekkür ederim.Ne kalabalık bir şehir allah burda yaşayanlara sabır versin yav:)
o ilçesine göre değişir benim oturduğum küçükyalı hiçte kalabalık değil hatta akşam 8-9 oldumu sokaklarda in cin top oynuyor , sessiz ,sakin ve nezih
erenemre
13/11/2013, 13:53
1 aralık pazar mekan kartal sahil ne dersiniz ? hem geniş alan hemde aşırı kalabalık değil hemde mangal falanda yapabileceğimiz yer mevcut ne dersiniz ?
Ziyaretçi78
13/11/2013, 13:54
o ilçesine göre değişir benim oturduğum küçükyalı hiçte kalabalık değil hatta akşam 8-9 oldumu sokaklarda in cin top oynuyor , sessiz ,sakin ve nezih
Ne bileyim köprüye gelene kadar millet birbirinin üstüne çıkacaktı nerdeyse.
Tunaboylu
13/11/2013, 13:58
Biz alistik ya artik. Trafik olmadigi zaman alla alla falan oluyoruz :)
Ziyaretçi78
13/11/2013, 14:41
Biz alistik ya artik. Trafik olmadigi zaman alla alla falan oluyoruz :)
Haklısın.
sabah erken çıkıp 20 dk da geldiğim yolu akşam 3,5 saatte gidiyorum :) o gün yemek, randevu, film, eğlence ne bileyim herşey bbitiyor. MEtrobüste konserve olmayı tercih ediyorum çok zaman :D :D
exman783
16/11/2013, 16:33
İstanbul Çatalcada oturuyorum avrupa yakasında gelemiceğim yer yok bende varım sizlerle buluşmak bana mutluluk verir arkadaşlar :)
halit1472
20/11/2013, 16:26
Arkadaşlar starctiyde buluışalım olurmu sizin için birkanlarla daha önceden orda buluşmuştuk nedersiniz ?
Arkadaşlar 1 Aralık forumumuzun doğum günü olması vesilesi ile aşağıdaki başlıkta bir etkinlik düzenliyoruz. Bu buluşma olayını doğum gününde daha etkili ve kalaballık bir şekilde yapalım diyoruz ne dersiniz?
https://forum.grandepuntotr.com/istanbul/50054-grandepuntotr-forum-7-yas-kutlamasi-istanbul-ekibi-1-aralik-pazar-kahvaltisi-3.html#post874081
Tunaboylu
21/11/2013, 00:05
Ergin, kasım buluşması ve aralık buluşması konularını teknik olarak birleştirme imkanımız var mı? Varsa öyle yapalım bence tek liste olsun.
Ziyaretçi78
21/11/2013, 12:29
Ankaraya gelinnnnnn.
Tunaboylu
22/11/2013, 00:42
Ankaraya gelinnnnnn.
Ankaraya kesin gelicez harun ama önce bi istanbulda buluşmayı başaralım :)