Orijinalini görmek için tıklayınız : Otobüse girmiş yabancı madde
İnanılmaz bişey giren şeyi çözemedim :D
O şeyin ne olduğundan daha çok konuşulması gereken şey onun oraya nasıl sokulduğu olmalı. :D Dönerken tır frene bastı herhalde otobüs te kurtarırım derken saplanmış yandan.
Otobusmu ona girmis , Omu otobuse girmis. Giren seye o diyorum :D
Sent my iPhone using -
Koçhisarlı - Borusana Girmiş Çalışıyor - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=P9fEhQ432Pc)
ben bu cisime borusan adını verdim hahaha :D artık ona O diye hitap etmeyin :D
Rüzgar tribününe ağit kollardan bir tanesi o. parça parça taşınıyor sanırım dönerken arkasında refekatçı uzun araçlar için gelen gözlemci yoktu ve sonuç bu şekilde oldu otobüsde dikkatsiz olunca durum bu :)
Ziyaretçi78
07/11/2013, 00:31
One ya uçak kanatı gibi
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
erdiyilmaz
07/11/2013, 01:31
Rüzgar türbüni kanadı, sanırım fabrikası İzmirde, sürekli Ankara yolunda filo halinde gidiyorlar, normalde önünde arkasında eskortları oluyordu, değişik bir kaza olmuş
Sent my iPhone using
ama otobüsün en arkasında oturan birileri varmıydı acaba cam kenarında :/ eğer varsa eğer çok dehşet bi kaza olabilir ayrıntılarını bulamadım pek. İnşallah kimsenin canına bi zarar gelmemiştir
Buldum haberi ama yaralı veya can kaybı detayı yok umarım sadece maddi hasarlıdır kaza.
Yolcu otobüsünün camından rüzgar türbininin kanadı girdi (https://gebzehaberler.com/yolcu-otobusunun-camindan-ruzgar-turbininin-kanadi-girdi/)
celenlee
07/11/2013, 11:33
Otobüs önündeki tırın dönüşünü tam beklemeden, afedersin dayanmış .çna tırın, tabi, tırın solundan düz devam edeyim derken rüzar gülünü almış içine.
Asıl problem şu:
Böyle standart dışı ölçülerle yüklenmiş araçların önünde ve arkasında güvenlik amaçlı eskortlar olmalıydı onlar nerdeydi acaba ??
aaaahanda
07/11/2013, 19:14
Tekerin arkasında kalan kısım çok uzun o yüzden en ufak dönüşte büyük bir süpürme yapar, ondan olabilir