Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaputta ufak tefek eziklerin giderilmesi hakkında

ape
06/11/2013, 13:34
Arkadaşlar bagaj kapımda ve sol arka kapımda çok derin olmayan fakat midemi

bulandıran göçükler var.Fakat ufak ezikliğin giderilmesi için lokal boya yaptırmaya

kıyamadığımdan yaptırmıyorum.

Bu göçükleri giderdiği idda edilen ürünler var.

POPS A DENT ARAÇ KAPORTA GÖÇÜK DÜZELTME SET? OTO GittiGidiyor'da 96076228 (https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pops-a-dent-arac-kaporta-gocuk-duzeltme-seti-oto-96076228)

Aramızda deneyen var mi ? işe yariyorsa alıcam bende.

malebow
06/11/2013, 14:18
Bu sadece esneme olmamış, geniş göçükleri düzeltiyor. Yani iç kısımdan elle bastırarak düzeltilebilecek göüçkler. Eğer bu tür göçükleriniz varsa saç kurutma makinasıyla da düzeltenler var. :)

serkandikici
06/11/2013, 14:28
O ürün benim kaportacımda var hiç bişeye yaramıyor çok geniş ve kıvrımlanmamış göçükleri elle düzeltilecek yerleri düzeltebiliyor ama deformasyona uğramış metal yüzeyde bi yararı yok. Resim koyarsanız daha yardımcı bi öneri sunabilirim. Boyasız kaporta düzeltme işleri yapan kaliteli bir çok usta var izmirde de benim ustam baya profesyonel yapıyo farkı anlamıyosunuz bile. Bu tarz işler yapan birisi varsa sizin orlarda da deniyebilirsiniz. Boya kalkması olmadıysa sıfır gibi oluyor, boya kalkması varsa da sanayiden boya yaptırıp araç renginde rötuş yapabilirsiniz..