PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gebze'de punto ile yapılan feci kaza 2 ölü

metehancihangir
05/11/2013, 15:44
Dün dayım vefat etmişti cenazesini almaya gittiğimizde bizden sonra 2 tane genç cenaze gelicek kaza yapmışlar dediler aileleri geldi konuştuk biraz çocuklar 23 yaşındaikiside evin tek çocuğu askerden yeni gelmişler arabayı 03.12.2013 de yani kazadan 1 gün önce almışlar ve kullanan çocuğun ehliyeti yokmuş eve gelip biraz araştırdım kaza yaptıkları araç punto ve bu da videosu
Kocaeli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı haberi - TIKLA İZLE (https://www.haberler.com/kocaeli-de-trafik-kazasi-2-olu-1-yarali-5262258-haberi/)

Konun yeri eğer yanlışsa taşıyabilirsiniz

Battal
05/11/2013, 15:48
Başınız sağolsun.
Öyle çarpmayla değil Punto, Volvo olsa yine bişey fark etmez. Çok kötü olmuş.

Arrest
05/11/2013, 15:54
Çok kötü bi kaza gerçekten :( Ölenlere Allahtan rahmet diliyoruz...

metehancihangir
05/11/2013, 15:57
Başınız sağolsun.
Öyle çarpmayla değil Punto, Volvo olsa yine bişey fark etmez. Çok kötü olmuş.

Sağolsun Allah razı olsun emniyet kemeri taksalarmış kurtulabilirlermiş diyolar ama ihmal etmişler işte sürünün karnına direksiyon simidi saplanmış ve seramik dolu paletle arabanın arasında kalmış onun durumu çok kötüymüş videoda ilk gözüken minibüs çalıştığım yerin servisi servistekiler anlattılar araçtakilerin durumlarını

CAN264
05/11/2013, 16:01
Allah rahmet eylesin yine hız yine felaket ...

erenemre
05/11/2013, 16:19
100 km hızın üzerinde hangi araç olursa olsun maalesef kurtulma şansı hemen hemen hiç yok ALLAH rahmet eylesin,yakınlarının başı sağolsun ...

outlife
05/11/2013, 16:27
allah rahmet eylesin. çok kötü. yazık gencecik iki can...

TMRT
05/11/2013, 17:28
Volkswagen...

Bariyer Otomobili Biçti (https://www.yarin11.com/bilecik/bariyer-otomobili-bicti-h1047.html)

stotinka
05/11/2013, 20:42
yazık

serkandikici
05/11/2013, 21:20
Nasıl bişeydir bu ya...

biancoangelo
05/11/2013, 21:47
Başınız sağolsun. Punto değil tank olsa zor baya hız varmış.

ato
06/11/2013, 00:15
punto değilde bence esp li ve perde hava yastıklı bir araba olsa bence ölüm olmazdı esp olsa o kadar dengesiz vurmazdı bence

reddragon
06/11/2013, 03:04
Hız yapmak = Tehlike.
Gece vakti hız yapmak = Büyük tehlike
Üstelik ehliyetsizmiş kullanan arkadaş. Ne kadar usta olursan ol kamyon gelir seni biçer ölürsün ama bu kaza malesef şoförün hatası. Allah rahmet eylesin.
Forumlarda viraja 120 ile girdim diye övünen arkadaşları görüyoruz. Bazen altımızdakinin oyuncak ya da bilgisayar oyunu olmadığını unutuyoruz. 1 tonluk makineyle hız yapmak kolay ama iş işten geçtikten sonra durdurmak o kadar kolay değil. Kaza yapmak istemiyorsanız iyi şoför olmaya çalışmayın. EN ÖNEMLİ İKİ KURAL: VİRAJLARDA YAVAŞLAYIN VE HER ZAMAN ÖNDEKİYLE TAKİP MESAFESİNİ BIRAKIN. Punto olunca kendim kaza geçirmiş gibi üzüldüm. Mekanları cennet olsun allah ailelerine sabır versin

rohan4421
06/11/2013, 03:31
Hiz cehalettir. Allah rahmet eylesin :(

emreaktan
06/11/2013, 03:36
bazen bi yoldan geldiğimde gözlerimi kapatıp düşünüyorum 2 yaşında oğlum var arabamda şu hareketi niye yaptım solladında ne oldu diye tahammül edilesi değil kaza yapmanın mekanları cennet olsun

Evren_c
06/11/2013, 10:18
Yandan vurması çok kötü olmuş :( Vurdukları şey de bildiğiniz kaya. Allah rahmet eylesin. Ders çıkarmak lazım bu görüntülerden.

fatihhhh
06/11/2013, 16:31
yazık, yol boştu bastım, müsaitti bastım diyenler oluyor.
hızın müsaitliği olmaz.
kural ihlali yaparak ölenlere hiç acımam,
doğal seleksiyon der geçerim.
ama geride kalan aileye acıyor insan, büyüt, yetiştir, o kadar emek ver ve canından çok sevdiğin varlık aptalca bir sebebten yok olsun.
akıl alacak gibi değiş.
çıldırır insan.
o yüzden sen hız yapmayacaksın, emniyet kemeri takacaksın ki çoğuğunda hız yapmasın, emniyet kemeri taksın. eğitim sadece okulda olmaz. önce ana-baba da olur.
doğal seleksiyon işte.
allah sabır versin kalanlara.
not:hiç kimseye zarar vermemiş olmaları sevindirici.

mehmetvyz
07/11/2013, 03:00
Puntoyla keşke kafadan çarpabilselerdi araba hem yandan hem üstten darbe yiyor, VW nin kazasında da kesinlikli kesikli çizgilerden yan yola girilmeliydi, bu kesikli çizgilere dikkat etmeyen çok kişi var

didi77
07/11/2013, 16:21
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin gencecik yaşta ölüm hiç bir insana yakışmıyor heleki bu sekilde hız felakettir deniyor deniyor ama nafile hayatımda daha ibre 130 görmüş insan deyilim 110 dur en fazla oda 1 dk gecmez geri kalanı 90 ben işim geregi bu görüntülere acılara acılı yakınlara alışkınım ve her baktıgımda kendimede pay cıkartırım ve cocuklarımada aşılarım 7 yaşındaki kızım 10 yaşındaki oglum hız yapayım dememle aglamaya başlar kızarlar bana yani küçükten hızın kötü bir sey oldugunu egitimini vermek gerekiyor fakat cogu baba hızın gurur verici bir sey miş gibi anlatırsa bu iş benim babam senin babanı döver hesabına dönüşür sonucta bu görüntülerde malesef haber gazete ekranlarında 1 dk yer alır geride kalanlara acısı ömür boyu sürer bayramda yada bir yakınınızı mezarlık ziyareti yaptıgınızda lütfen sagınızdaki solunuzdaki mezar taşlarını bir okuyun kazadan kaç kişi genc yaşta rahmete kavuşmuş ankaradaki karsıyaka mezarlıgında en az 1 sıra mezarda 10 tane var dikkat edelim hız felaketir lafını asfalt agladı diyerek basitleştirmeyelim

Ziyaretçi78
07/11/2013, 16:26
Ölümü tabikide birgün herkes tatacak ama böyle bir cahillikle allah kımseyi sınamasın dilerim.Benim düşüncem tabi

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla

zoomes
28/11/2013, 15:40
Kısacası sürat felakettir hele de bilmediğin yolda, Allah rahmet eylesin.

fencolic
28/11/2013, 15:48
Allah rahmet etsin ancak ehliyetsiz nasil arac kullaniyorlar anlamiyorum. Hadi genclik cahillik diyelim..büyükler hiç mi uyarip engel olmuyor..

Tapatalktan tepetaklak gönderildi

sezerism
28/11/2013, 19:48
Arkadaşlar tüm yorumculara katılıyorum Hız felakettir.Başımdan geçen bir durumu anlatayım.
Bir akşam çanakkaleye babamlara giderken ezine plakalı yeni kasa dobloyu geçerken doblo sanırım beni yanlış anladı gaz bastı bana geçme fırsatı vermedi arayı açtı bende bastırdım yakaladım tam geçecekken tam karşıma iki tane koyun çıktı birinden yırttım ama ikincisini kurtaramadım ve çarptım dobloyu geçelim derken arabadan olduk gerisi belli vs......şimdi artık 90 km ile gidiyorum yol açıktı ,görüş iyidi vb gibi şeyler aldatmaca.....

fatihhhh
29/11/2013, 15:35
Arkadaşlar tüm yorumculara katılıyorum Hız felakettir.Başımdan geçen bir durumu anlatayım.
Bir akşam çanakkaleye babamlara giderken ezine plakalı yeni kasa dobloyu geçerken doblo sanırım beni yanlış anladı gaz bastı bana geçme fırsatı vermedi arayı açtı bende bastırdım yakaladım tam geçecekken tam karşıma iki tane koyun çıktı birinden yırttım ama ikincisini kurtaramadım ve çarptım dobloyu geçelim derken arabadan olduk gerisi belli vs......şimdi artık 90 km ile gidiyorum yol açıktı ,görüş iyidi vb gibi şeyler aldatmaca.....

çok geçmiş olsun,
aynI zamanda tebrik ederim.
çoooook pahalı bir dersi bence çok ucuza almışsın.
akıllı birisiymişsin.
"AKILLI İNSANLAR BAŞLARINA GELENLERDEN DERS ALIR.
DAHA DAHA AKLLI İNSANLAR BAŞKASININ BAŞLARINA GELENLERDEN DERS ALIR."
kazasız belasız sürüşler dilerim.