PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Ford Focus 2.0 İstanbul

Arrest
04/11/2013, 23:26
Aracım 2000 model 2000 zetec motordur. 150 bindedir. eksiklerini yazıyorum telefon acıpta bana tekrardan soru sormayın sadece gelin görün. muayenesi yok girdim fakat airbag olmadıgı için bıraktılar. 1 ay süreside dolmadı henüz 04-10 da dolcak. lpg yeni taktırdım sızdırmazlık raporu felan hepsi var. 1700 tl ye brc marka taktırdım. değişen 1 hafta önce ön kaput ve önceden değiştirdiğim sağ çamurluk. boya ise bel atlı. kaputuda çamurluguda ben değiştirdim resimleri duruyor büyük bi kaza değil. kaput transitin tampon altına geldiği için ezildi ve panel kısmında biraz kırıklar oldu ama yaptırdım hepsini. sunroof yukarı acılıyor fakat geri açılmıyor. ön fren balataları yeni değiştim. elektronik blow off var. ses sistemi var 2 cadence fxs-6934i ve 2 kicker mid var. bass anfisi kicker mid anfiside mevcut jbl 38cm bass mevcut teyp ise pioneer DEH-8350SD. Yakıtı konusunda kayseriye gidip geldim gidiş dönüş 1800 km civarında yol 400 tl ye gitti ve geldi. eksiğini fazlasını yazdım daha da arayıp şunu bunu sormayın.. pazarlık arac basında ufak bi miktarda olur.

İlan no : 139293433

Foruma Son Fiyat: 11.250 TL