Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu H&R yay brni delirticek :(
Orhun1907fb
29/10/2013, 18:46
Herkese iyi forumlar.Arkadaslar abiler aracimi alali herhalde 3ay falan oldu ama hala şu yay işine alışamadım. Uzun yolda bile muthis konforsuz en ufak bir eğimde koltuktan yükselip geri oturuyorum.Bu kadar kalin yanak olmasina rağmen niye bu kadar konforu bozuyor.Delirme aşamasına geldim.Sehiricinden bahsetmek bile istemiyorum.Turlarken topluca sekiyoruz:play_bal::play_bal: şehiriçi ufak cukurlardada Amartsorler sanki patlakmis gibi tik tik vuruyor. Direksiyondan çok net hissediyorum.(yay 5cm)
Benim ilacim olabilecek yay varmi arkadaşlar :ranting2: Daha arabaya 17 jant koyucaz ama uzun yolda 50 yi gecemeyiz herhalde onuda yaparsak.
knidos111
29/10/2013, 20:54
Herkese iyi forumlar.Arkadaslar abiler aracimi alali herhalde 3ay falan oldu ama hala şu yay işine alışamadım. Uzun yolda bile muthis konforsuz en ufak bir eğimde koltuktan yükselip geri oturuyorum.Bu kadar kalin yanak olmasina rağmen niye bu kadar konforu bozuyor.Delirme aşamasına geldim.Sehiricinden bahsetmek bile istemiyorum.Turlarken topluca sekiyoruz:play_bal::play_bal: şehiriçi ufak cukurlardada Amartsorler sanki patlakmis gibi tik tik vuruyor. Direksiyondan çok net hissediyorum.(yay 5cm)
Benim ilacim olabilecek yay varmi arkadaşlar :ranting2: Daha arabaya 17 jant koyucaz ama uzun yolda 50 yi gecemeyiz herhalde onuda yaparsak.
orijinal yaylar senin ilacın :)
BaranSelo
29/10/2013, 20:59
Orijinal yayları 4cm presslet. Sonra bana dua edersin, ben de bana önerenlere dua etmiştim :)
Edt: Buda benim araç, önler 4 arkalar 3.5 cm. İki taraf da 4 olsa daha hoş olur. Benim bagaj çoğu zaman dolu olduğu için 3.5 yaptırdım.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1380010_743819968967003_2045990150_n.jpg
Ben 3.5cm H&R yayları 1 seneye yakın kullandım sonunda sertliğine dayanamayıp söktüm ve 5 cm Eibach a geçiş yaptım.Eibach ymuşak olduğu için konfor olarak çok daha iyi ama H&R daki yol tutuş da bunda yok maalesef...
Ziyaretci046
29/10/2013, 21:33
eibachk takıcaksın tecrübeyle sabitdir konfor kaybı çok kaybolmuyor hr iyi düşürür belki ama çok sert bende tavsiye etmiyorum
Orhun1907fb
30/10/2013, 00:37
Bundan sonra zaten h&r yi düşmanıma tavsiye etmem :) bu presleme işlemi izmirde nerde yaptirilir acaba ve ne kadar tutar.orjinal yaylar senin çözümün diyen arkadaş en iyisi o ama çok yüksek kaliyorya hiç bir albenisi kalmiyo aracın.