Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Bir Jennifer Görüldü
Ziyaretçi78
28/10/2013, 22:24
Merhabalar bu aracı tanıyanlar var ama tanımayanlar için birde ben tanıtayım dedim.
Aracı hergün Ankara Bağlıca,Ümitköy,Çayyolu ve Ayrancı Güven hastane civarlarında yanınızdan geçerken görebilirsiniz dikkat!!!
Buda benim Jenniferden kareler.
Ziyaretçi78
28/10/2013, 22:26
Bir kaç kare daha
Jenniffer neyyyy lan :D canafar felan koyaydin :D
Sent my iPhone using -
Uzun süredir Çayyolundayım hiç görmedim :D Şaka şaka hocam aracın çok güzelmiş kazasız belasız..
Ziyaretçi78
28/10/2013, 22:37
Jenniffer neyyyy lan :D canafar felan koyaydin :D
Sent my iPhone using -
Abi ingilizcesi jennifer türkçesi janavar ahahha.
Uzun süredir Çayyolundayım hiç görmedim :D Şaka şaka hocam aracın çok güzelmiş kazasız belasız..
Sol kardeşim.Vallaha her sabah Bağlıcadan çıkıp koru migrosun ordan Gökkuşağı ilkokuluna ordan Galeria üstü opettın sol mercan sitesine ordan Allah ne verdiyse trend cafe falan filan işte :)
hoş olmuş kazasız belasız...
Ziyaretçi78
28/10/2013, 22:39
hoş olmuş kazasız belasız...
Teşşekkür ederim Sato hocam ;)
Maşallah iyi günlerde kullanın kazasız belasız :)
güzel araç,direksiyonun yanındaki kırmızı düğmeler ne işe yarıyo
fotobelit
30/10/2013, 12:54
Maşallah kardeşim..Lopez gibi güzel :) Sticker yakıyor :)
Güzel araba Allah kaza bela vermesin....
Ziyaretçi78
30/10/2013, 13:02
Maşallah iyi günlerde kullanın kazasız belasız :)
Teşekkür ederim.
güzel araç,direksiyonun yanındaki kırmızı düğmeler ne işe yarıyo
CC kolsuz;)
Maşallah kardeşim..Lopez gibi güzel :) Sticker yakıyor :)
Teşekkür ederim sticker eski yenisini bekliyoruz femoli beyden :).
Güzel araba Allah kaza bela vermesin....
Teşekkür ederim.
Bizim evin orada görmüştüm, ben de diyorum burada ne yapıyor, mercan sitesine geliyorsun demek...:)
Ziyaretçi78
30/10/2013, 13:26
Bizim evin orada görmüştüm, ben de diyorum burada ne yapıyor, mercan sitesine geliyorsun demek...:)
Ahahah tabiki oralar benden sorulur dermişim.Ablam orda oturuyor.Madem gördün niye gelmedin bakim hadi cevap ver ahahah :)
Ahahah tabiki oralar benden sorulur dermişim.Ablam orda oturuyor.Madem gördün niye gelmedin bakim hadi cevap ver ahahah :)
Ben yürüyerek o tarafa geliyordum sen güvenlikle arabanın için de konuşuyordun sonra bastın gaza gittin yetişemedim ki zaten ....:)
Ziyaretçi78
30/10/2013, 17:01
Ben yürüyerek o tarafa geliyordum sen güvenlikle arabanın için de konuşuyordun sonra bastın gaza gittin yetişemedim ki zaten ....:)
Hayırlısı birdahakine yetiş ama :):):):):)