Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Andımızı Hatırlamayınca Uydurdu...

Arrest
28/10/2013, 20:49
Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl kutlamaları etkinleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Tören sonrası Atatürk Anıtı önünde andımızı okuyan Yaşamı Destekleme Derneği Balıkesir Şube Başkanı İsmail Ertem, andımızın sonunu kendisi uyarladı.

ÇYDD Balıkesir Şube Başkanı İsmail Ertem, "İlkem, küçüklerimi saymak büyüklerimi sevmektir. Ülküm, yükselmek ileri gitmektir. Açtığın yolda, kurduğun ülkede sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyor, kendimizi büyük Türk ulusuna adıyoruz" şeklinde andımızı tamamladı.

Andımızı unutunca kendisi uydurdu - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları (https://www.milliyet.tv/video-izle/Andimizi-unutunca-kendisi-uydurdu-H0KJC2LxiDel.html)

thezula
28/10/2013, 23:36
adam ayak üstü andımızı yazdı dahada ilginci ordan mustafa kemalin askeriyiz diye bağıranlardan bir allahın kuluda andımızdan haberi yok sanırım.

Keşke lafta değil , sırf başbakan düşmanlığı için değilde keşke gerçekkten atatürkçü olabilsek.
Artık başbakanı sevmeyen ben atatürkçüyüm diyor atatürkün 2 tane ilkesini söyle desen bilmez

Arrest
28/10/2013, 23:54
adam ayak üstü andımızı yazdı dahada ilginci ordan mustafa kemalin askeriyiz diye bağıranlardan bir allahın kuluda andımızdan haberi yok sanırım.

Keşke lafta değil , sırf başbakan düşmanlığı için değilde keşke gerçekkten atatürkçü olabilsek.
Artık başbakanı sevmeyen ben atatürkçüyüm diyor atatürkün 2 tane ilkesini söyle desen bilmez

Aynen hocam " Hükümet " karşıtı herkes Atatürk çü kesildi başımıza!

CoachK
29/10/2013, 00:07
Sonunda bu ülkede hükümet karşıtlarını & hükümet karşıtı oldukları içinde Atatürk çü takılanlarıda gördük.... Sanki ülkeyi ve ilk hükümeti Atatürk kurmamış gibi.... Bakalım daha neler göreceğiz ?

thezula
29/10/2013, 00:14
Aynen hocam " Hükümet " karşıtı herkes Atatürk çü kesildi başımıza!

ya inanın o kadar uyuz oluyorum anlatamam.En yakın arkadaşım atatürkün doğum tarihini bilmez,atatürkle en yakın alakası yok , sırf başbakanı sevmediğinden ben atatürkçüyüm diyor.

Geçen sordum atatürkün ilkelerinden bana 3 tane söyle bundan sonra sana tek kelime etmem dedim sadece halkçılık diyebildi.Dini türklüğü alet edenlerden sonra şimdide atatürkü alet edenler çıktı.

Tamam başbakanı sevmeyebilirsin , Ama halk onu seçmiş sevmiyorsan oyunu vermezsin bu kadar basit.