Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç boyama
muratyasar
27/10/2013, 14:00
arkadaşlar merhaba;
sıfır 2012 model opak beyaz punto almıştım. Fakat acemilikle aracın bazı yerlerini sürttüm. bazı yerlerde de ufak tefek göçükler mevcut. titiz birisi olduğumdan şimdi gözüme batıyor. Acaba bir arabanın kaput ve tavan hariç boyası ortalama ne kadar olur. birde ilerde satarken boya olayı çok değer düşürürmü siz ne önerirsiniz
knidos111
28/10/2013, 13:38
sen arabayı senden sonraki sahibinin keyfi için mi alıyorsun,içine sinmediyse boyat kardeşim araba senin değilmi? benim arabanın sağ ön kapı,sol ön kapı ve sol çamurlukta derin çizikler vardı,kaputta da mıcır izleri gözüme batıyordu hepsini boyattım,isterse 5bin tl değer kaybetsin,ben çizik arabaya binmem...
0 araç alsak dahi daha almadan 2. Elini düşünen bi toplumuz :( avrupada öylemi boya takıntısı vs. En ufak sıkıntı olmuyordur eminim :)
Araç sizin üstad boyat gitsin neden kendi kendine sıkıntı çekiyorsun ki
StrawBeeRy
28/10/2013, 13:50
sen arabayı senden sonraki sahibinin keyfi için mi alıyorsun,içine sinmediyse boyat kardeşim araba senin değilmi? benim arabanın sağ ön kapı,sol ön kapı ve sol çamurlukta derin çizikler vardı,kaputta da mıcır izleri gözüme batıyordu hepsini boyattım,isterse 5bin tl değer kaybetsin,ben çizik arabaya binmem...
aynen öyle çok doğru bende aynı düşüncedeyim isterse 5 bin lira kaybetsin benim arabam temiz olacak babamda 275.000 de hyundai era var değişen yok tavan,bagaj hariç lokal boyaları mevcut arabayı satmıyoruz ama temizliğinden çok kişi istiyor.o yüzden bineceğim arabanın boyası pekte önemli değil arabanın kuleleri sağlam olsun,ön panel sağlam olsun değişen veya boya takıntısı pek yoktur bende sizin içinde sorun olmaz sonuçta siz biniceksiniz sizden sonrakini düşünmeyin içinize sinmesi önemli
98 daewoo lanosumu 10 gün önce komple boyattım.boyatmadan fotolarını çektim.satsam yaptığım masraf gözükmez ama keyifle kullanıyorum.karar sizin.
sadece_erhan
29/10/2013, 11:56
+1
sadece_erhan
29/10/2013, 11:57
0 araç alsak dahi daha almadan 2. Elini düşünen bi toplumuz :( avrupada öylemi boya takıntısı vs. En ufak sıkıntı olmuyordur eminim :)
Araç sizin üstad boyat gitsin neden kendi kendine sıkıntı çekiyorsun ki
+1
Honor COOPER
29/10/2013, 12:31
Tamamen aynı düşünceleri paylaşmakla birlikte.
Avrupalının yada diğer ülke vatandaşlarının çok kolay sahip olduğu araçlara bizler çok zor sahip oluyoruz misal Almanya da bir öğretmen sıfır km Golf e yaklaşık 4 aylık maaşını harcamadan sahip olabilirken ben 20 ay hiç dokunmamam lazım bu durumda da sahip olduğumuz malın değer kaybetmesine de tahammül edemiyoruz.
Vesile ile çok yakın arkadaşımın eşinin sıfır km alınmış 2010 Pontiac G5 serisi aracını değiştirmek için bayiye gittiğinde 7000 Kanada Doları veriyorlar yani kısaca 3 yaşında Pontiac G5 aracı kanadada 7000 dolara alabiliyorsun burdada böyle olsa kim takar boyayı.
rohan4421
30/10/2013, 15:14
güneşten tipi kaymış heryeri solmuş arabaya full orjinal diye binen , ayrıca o arabaya orjinal deip para veren millete ben nediyeyim ki...
StrawBeeRy
30/10/2013, 15:19
güneşten tipi kaymış heryeri solmuş arabaya full orjinal diye binen , ayrıca o arabaya orjinal deip para veren millete ben nediyeyim ki...
evet ben hondayı aldığımda güelim kırmızı araba pembe olmuştu hiç boyatmamışlar aldıktan 1 hafta sonra tavan dahil boyattım mis gibi biniyoruz
rohan4421
30/10/2013, 15:24
evet ben hondayı aldığımda güelim kırmızı araba pembe olmuştu hiç boyatmamışlar aldıktan 1 hafta sonra tavan dahil boyattım mis gibi biniyoruz
en güzelini yapmışsın , yav pırıl pırıl parlayan bi araba olması varken nie pis pis soluk cacık olsun araba, millet avrupada boyada bişi oldumu boyayın komple ondan sonra alırım diyor bizim , bana bi kişi tek bi açıklama yapsın soluktan cizikten dolayı bi aracın boyanmasının bana bi eksisini söylesin nasıl bi düzen bu otomotiv sektörü , Türkiyede nebiçim anlayış var ? Yani yolda giderken korkuo insan bi bisiklet deyse cizse kapıyı araba orjinal olmayacakmı artık komedi yahu
StrawBeeRy
30/10/2013, 15:31
en güzelini yapmışsın , yav pırıl pırıl parlayan bi araba olması varken nie pis pis soluk cacık olsun araba, millet avrupada boyada bişi oldumu boyayın komple ondan sonra alırım diyor bizim , bana bi kişi tek bi açıklama yapsın soluktan cizikten dolayı bi aracın boyanmasının bana bi eksisini söylesin nasıl bi düzen bu otomotiv sektörü , Türkiyede nebiçim anlayış var ? Yani yolda giderken korkuo insan bi bisiklet deyse cizse kapıyı araba orjinal olmayacakmı artık komedi yahu
aynen öyle orjinali bozulmayacak diye şimdi kapısı çizikmi gezelim yani :) çok saçma geliyor değişen olup olmaması falanda benim için sıkıntı değil kulelerinde,şasesinde,tavanında sorun olmasın yeter her türlü arabanın alıcısı vardır satılmaz diye birşey yok
İnsanların boya takıntısı kesinlikle galericiler yüzünden. Eskiden internetten satış mı vardı ? Çoğu insan galeriye gider satardı arabasını . Ama galericiler fiyat kıracak diye yok orası çatlak,burası boyalı vs. diye diye insanları acaip kazıkladılar.
Araç senin aracın. boya gitsin
rohan4421
30/10/2013, 16:10
aynen öyle orjinali bozulmayacak diye şimdi kapısı çizikmi gezelim yani :) çok saçma geliyor değişen olup olmaması falanda benim için sıkıntı değil kulelerinde,şasesinde,tavanında sorun olmasın yeter her türlü arabanın alıcısı vardır satılmaz diye birşey yok
aynen sonucta bi araç 2 şeyden oluşur birisi canının güvenliği ikincisi estetik, senin can güvenliğini tehdit edecek bi kaza yoksa , neden estetik görünümü olmasın arabanın bence her araba boyası soldugunda komple boyanmalı
rohan4421
30/10/2013, 16:11
İnsanların boya takıntısı kesinlikle galericiler yüzünden. Eskiden internetten satış mı vardı ? Çoğu insan galeriye gider satardı arabasını . Ama galericiler fiyat kıracak diye yok orası çatlak,burası boyalı vs. diye diye insanları acaip kazıkladılar.
Araç senin aracın. boya gitsin
satarkende abi pırıl pırıl boyalı sen motoruna bak, yürüyenine bak demei bilio .pneler