Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayanların çoğu araba kullanmasın
evet neden bu başlığı yazdım anlatim
bugün anayol üzerinden gelirken ara sokaktan hızlıca bi araç çıktı direksiyonu tam kırdım ani frene bastım en ufak bi yanlış yapsam çok büyük kaza yapabilirdim,sorun bu ablamızın zırt diye ara sokaktan çıkması değil olabilir insanlık hali ama ben durduktan sonra camı açıp bana hakaret etmesini aklım almadı,tamam abla özür dilerim sen haklısın diyip gittim
bugün anayol üzerinden gelirken ara sokaktan hızlıca bi araç çıktı direksiyonu tam kırdım ani frene bastım en ufak bi yanlış yapsam çok büyük kaza yapabilirdim,sorun bu ablamızın zırt diye ara sokaktan çıkması değil olabilir insanlık hali ama ben durduktan sonra camı açıp bana hakaret etmesini aklım almadı,tamam abla özür dilerim sen haklısın diyip gittim
Yine sen şanslısın bizim burdaki ablalar şahin kullanıyo bi elindede sigara :D
Bayramın 3. günü denk geldi banada böyle bir olay. Demirtepe maltepe yönünden U çekmem gerekti yasak oldugu icin tandoğan göbeğe geldim anıtkabire doğru döndüm bi megane şekil yaptı yanladı falan bende yanladım ışıklarda tam dibinde zor durdum önümde kırmızı bi şahin vardı. Meğer abla kullanıyormuş pavyonda calısıyormuş öyle dedi :D Yeşil yandı sağa döneceğim için hafif boşluk buldum sertçe kalktım şak firene bi koydu. yine arkadan vuracaktım az daha. Bunu bir kez daha tekrarladı derken gece saat 2 çıldırıdm arabadan indim sopayı alıp 3 tane kadın mı diyim travesti mi diyim ne diyim tam çıkaramadım :D Allah sabır versin hepimize
bizim burdakiler elde sigara diğer elde cep telefonu (msj halinde) araba kullanıp...etraflarında ne kadar araç varsa üstlerine sürüyorlar...kaçamazsan camı açıp küfür ediyorlar :) hatta eşim bile türkiye'de kadınlar araba kullanmasın diyor :)
erenemre
23/10/2013, 14:28
sen sabırlıymışsın bana hakaret etse ben senin gibi sabırlı kalamazdım bayanda olsa bana hakaret etme hakkında sahip değil bana en yakınım olan annem ve eşim bile bugüne kadar hakaret etmemişken o kim oluyor ki bana hakaret edecek ? sabrından dolayı tebrikler
biancoangelo
23/10/2013, 14:31
Kadınlar ve Yaşlılar.... Canımızdan bezdiriyo.
Misafir047
23/10/2013, 14:36
valla katılmıyorum istisnalar kaideyi bozmaz ya taksi dolmuş söferlerine ne demeli
sen sabırlıymışsın bana hakaret etse ben senin gibi sabırlı kalamazdım bayanda olsa bana hakaret etme hakkında sahip değil bana en yakınım olan annem ve eşim bile bugüne kadar hakaret etmemişken o kim oluyor ki bana hakaret edecek ? sabrından dolayı tebrikler
teşekkür ederim,trafikte sabır,malum istanbul trafiği sabretmesen hangi biriyle uğraşacaksınki o yüzdende elimden geldiği kadar susmaya çalışıyorum
valla katılmıyorum istisnalar kaideyi bozmaz ya taksi dolmuş söferlerine ne demeli
Bazen acıyorum ekmeğinde diyorum ama %90ı tam trafik teröristi
bence taksi dolmuş şöförleri istisna,bayanlara gelirsekte iyi kullanan bayanlar istisna,çoğu kötü kullanıyo ama hiç biride bunu kabullenmez
Misafir047
23/10/2013, 14:44
bence taksi dolmuş şöförleri istisna,bayanlara gelirsekte iyi kullanan bayanlar istisna,çoğu kötü kullanıyo ama hiç biride bunu kabullenmez
taksi dolmuş şöförlerin hepsi feleket kırmızı ışıkta durmasını bilmiyorlar bayanlar hiç olmazsa kırmızıda durmayı biliyorlar
rohan4421
23/10/2013, 15:05
ilginçtir bizim buralarda büyük belediye otobus şoforleri tam bi trafik terörü , koca otobusle makas atıp , köşeyi hızla dönebilen başka otobüs şoforunu başka memlekette görmedim:D
ilginçtir bizim buralarda büyük belediye otobus şoforleri tam bi trafik terörü , koca otobusle makas atıp , köşeyi hızla dönebilen başka otobüs şoforunu başka memlekette görmedim:D
taşıdıkları yolcu başı prim alıyorlar heralde :D
Ankara'ya bekleriz :) Burada neler neler var ooo...
alivepro
24/10/2013, 02:42
Ne deseniz sonuna kadar haklısınız, en son haberlerde çıkan fren yerine gaza basıp milletin hayatına kasteden bayan haberlerinden sonra artık bi bayan bana yaya iken yol verse dahi önce onun geçmesini bekliyorum yada araç ta bayan gördümmü 2 kat dikkat ediyorum, nedir bu bayanlardan çektiğimiz kimse kusura bakmasın belki biraz ağır olacak ama yiyemeyeceğin .rr..ğın altına yatmıycam kardeşim milletin suçu günahı ne. bilmiyorsan kullanma bu mereti.
bahçeşehir- esenkent arasında bir yol var. esenkent tarafındayız arkadaşla sohbet ediyoruz. güvenliğin orda. kadının biri geldi dedi ki arabamla esenkentin içine gireceğim ama giremiyorum. nasıl yani dedik kadın anayoldan sadece sola girecek o kadar. fakat yol gidişli gelişli ve hareketli olduğu için korkudan girememiş sağa çekmiş dörtlüleri yakmış sağa döndirecek adam arıyor :) hey yumurtaya can veren rabbim dedim :) arkadaş gitti arabayı esenkentin içine soktu falan...
bi de bu modeller var. valla kadınların geneli kötü kullanmakla beraber dolmuşçu otobüsçü kamyoncu yani şoförlükten para kazanan meslek erbabı gruplar çok daha tehlikeli... kamyoncu sağını görmez dalar girilmeyecek yola girer, dolmuşçu taksici boşsa önünde doluysa arkaasında durmayacaksın, otobüsçülerden kesinlikle uzak duracaksın kadınlarda da aynı şekilde alıcıları dört açıp uzayacaksın ilk fırsatta...
bu ehliyet ve araç kullanma eğitim sisteminin cezaların caydırıcılığının ne halde olduğunu gösteren gayet net bir şey işte maalesef...
fatihsen67
25/10/2013, 14:09
Çok şükür 2 arabamız var. Arabanın anasını ağlatıyor kullanırken :)
SKELETER
26/10/2013, 12:26
Nerde şeridi ortalamış habire frene basan solda yada orta şeritte olmadık hızla giden biri var yüzde 90 kadın çıkıyor
hergünüm trafikte araç kıullanırken geçiyor. Seri, dikkatli ve kurallara dikkat eden bir çok bayan şöföre rastlarken,karşısındakinin can güvenliğini hiçe sayan, her türlü kuralsızlığı, ahlaksızlığı yapan bir dünya erkek şöförü de görüyorum. Yolun ortasında ağır ağır giden bayanları, ahlaksızca araba kullanan erkek şöförlere tercih ederim açıkcası.
Sizin bu bayan takıntınız nedir onuda anlamıyorum. Size göre bayan demek evinde oturan, hiç bir sosyal hakkı olmayan, ağzına vur lokmayı al cinsten erkek egemen bir toplumun modeli olsa gerek.
Her fırsatta bayanları hor görüp hakaret etmeyi bırakın artık.
Atatürk'ün devrimlerinin tamamlanmadığının kanıtıdır bu zihniyet. Medenileşemeyen bir Türkiye'de yaşıyoruz malesef. Çok yazık, tiksiniyorum..
olaylar gelişmeye başlıyor yine :)
sehzadeamasya
26/10/2013, 18:49
gerçekten çok sabrlıymışsın takdir ediyorum seni
fatihhhh
28/10/2013, 14:57
şöförlüğün cinsiyeti olmaz.
her ne kadaınlar sık hata yapsada.
yollar hepimizin, okur-yazar birisi olarak böyle teklifler yapılmamalı bence.
olaylar gelişmeye başlıyor yine :)
hahaha çok güldüm yaa. mesajı aldım ben ;) ama bu kez yorum yapmayacağım. yaptım zaten yapacağımı :D
Hayır kadınların araba kullanmalarına karşı değilim ama tek istediğim hata yaptıklarının farkına varsalar hiç birşey demiyeceğim herkes hata yapabilir sonuçta robot değiliz dalğınlık fln filan ama bayanlarda şunu çok gözlemledim sakinde uyarmama rağmen öyle çemkiriyorlar ki insan birşey demek istemiyor Hanife'nde burası tek yön ben değim siz yanlış yönetesiniz lütfen geri gidin bayandan gelen tepki neyaptığını sanıyorsun sen çekip önümden sokak ortasında ciyakciyak bağırması ne çirkefliktir arkadaş en sonunda çektim el firenini trafiği arıyorum dedim gelsin sizinle o konuşsun dedim tam ararken yanıma geldi ben geri gidemem siz çekin ozaman dedi gülesemi ağlasamı bilemedim