Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden 1.2 benzinli gp ler türkiyede satılmıyor bilen var mı?
gogigogi
15/09/2007, 21:14
avrupada satılan 1.2 benzinli 65 hp lik gp ler türkiyede neden satılmıyor ileride gelecekmi haberi olan varmı:surfing:
Honor COOPER
15/09/2007, 21:31
hocam 1.4 77 likler gitmiyor türkiye yollarında 65 likler hiç gelmesin bence.
bu saatten sonra 1.4 turbodan hariç değişik bir motor seçeneği gelmez sanırım. zaten teknik verileri de o kadar matah değil. şehir içi tüketimi 1.4 77 den fazla , şehir dışıda sadece 0.1 litre az. 77 liği beğenmeyenn insanlar varken 65 lik hiç satmaz burada sanırım. azcık vergi avantajına da bakan olmaz.
the_Algn
15/09/2007, 21:47
Gelse alırdım ben :))
Mehmet Abi ,
biz 180 hp abarth ss i bekliyoruz.
sen 1.2 65 hp niye gelmiyor diyorsun :)
https://www.italiaspeed.com/2007/motor_shows/frankfurt/abarth/essesse/gallery_frankfurt_1/102.jpg
gogigogi
15/09/2007, 21:57
Mehmet Abi ,
biz 180 hp abarth ss i bekliyoruz.
sen 1.2 65 hp niye gelmiyor diyorsun :)
https://www.italiaspeed.com/2007/motor_shows/frankfurt/abarth/essesse/gallery_frankfurt_1/102.jpgyandaki sürücüsüyle beraber geliyo herhalde ondan bekliyon:prop0000:
mrb degerli puntocular
uzun zamandır giremedigim siteye tekrar dönüş yaptım.henüz modifiyelere yeni başlayabildim.malum ögrencilikle modifiye 2 si bir arada zor gidiyo...ama en son yaşadıgım bi olayı anlatamadan geçemicem...çok yakın bi arkadaşım golf 2 almış.araba 1.4 170 beygir.size anlatamam küçük motor ama muhteşem performans.sadece bi gidip test edin derim.keşke bizim gp lerdede böyle bişey olsa...sevgiler amg
sanırım golf 5 gt tsi... :)
1.2 65 hp mi.. yapmayın 1100 kilo gp için yeterli bir güç değil. ne sandınız siz gp leri 945 kğ şahın mi doğan mı zannettiniz yav. ben aylardır 75 hp diesel motor bile az az diye bağırıyorum buralarda..
mrb degerli puntocular
uzun zamandır giremedigim siteye tekrar dönüş yaptım.henüz modifiyelere yeni başlayabildim.malum ögrencilikle modifiye 2 si bir arada zor gidiyo...ama en son yaşadıgım bi olayı anlatamadan geçemicem...çok yakın bi arkadaşım golf 2 almış.araba 1.4 170 beygir.size anlatamam küçük motor ama muhteşem performans.sadece bi gidip test edin derim.keşke bizim gp lerdede böyle bişey olsa...sevgiler amg
Gpde de 1.4 T-Jet olacak yakında:)
Tr de 1.2 motor pek başarılı olamaz bence.Avrupada 1.2 yi seçenlerin kesinlikle başka bir araçları daha vardır...