Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavigitar's gp:(

mavigitar
15/09/2007, 21:12
Tüm gp arkadaşlarım merhabalar. Uzun bir aradan sonra siteye konu açmak istedim.

Yeni üyeler, benim bir bayan olarak gp me ne kadar aşık, ne kadar düşkün olduğumu bilmezler ama bilenler de iyi bilirler.
Arabam 9 aylık oldu ama aldım alalı sürekli servise gitti. Sigorta kutusundaki kabloların temassızlığı yüzünden radyo frekanslarının bozulmasını mı, gösterge ibrelerinin yavaş çalışmasını mı, sürekli uyarı ışıklarının yanmasını mı söylesem bilemiyorum. Daha bunun yanında ufak tefek bir sürü sorun daha...:( En nihayet sorunu Türkiye ile bağlantıya geçerek buldular ve çözdüler.

Aradan 1-2 ay geçti, derken şimdi de başıma sunroof olayı çıktı. Sunrooftan sızan su döşemeye işlemiş ve yer yer damla damla pas lekesi oldu. Sunroofun tam oturduğu yerin etrafı olduğu gibi pas lekesi. Görünce şoka girdim ve trafikte olmama rağmen aracı bırakıp ne hali varsa görsün deyip bırakıp kaçmak geldi içimden. Çok üzüldüm bu olaya.

Aldım alalı başına gelmeyen kalmadı gp min:(( Bugün sabah doğru servise gittim. İtalyadan hemen siprarişi verdiler ve 1 aya kadar yeni döşeme gelicek ve değişim yapacaklar. Bunun yanında geçenlerde sol kapının alt tarafı içine çok az çökücek şekilde çizildi. Birisi gelip birşey ile çarpmış galiba. Ayrıca bugün serviste yeni bir çizik daha farkettiler. Resmen vijdansızın birisi gelip çivi ile arka yanı çizmiş. Neyse ki sigortaya fatura çıkarttılar pazartesi de bu işle uğraşıcam. Boyanacak gp m.

İnanın siteye girip sizi takip etmeye çalışıyorum ama içimden artık eskisi kadar takip etmek gelmiyor. Aklım hep sizde. Olaylar neler herşey koptu.
Hatta aracı satıp yeni bir araç almayı bile düşündüm bugün. benim herşeyim, Onu almak için neler yaptım, çok araştırdım ve sonunda benim oldu ancak şimdi tüm bu sorunlarla karşılaşınca inanın çok üzülüyorum ve araçtan soğur gibi oldum.

Galiba bu işler biraz şans işi. Tüm bu sıkıntılarımı sizinle paylaşmak istedim. Başınızı da ağrıttım.
Umarım tüm bunlar son olur ve artık gp m ve ben mutlu ve huzurlu bir hayat süreriz.:sweatingbullets:Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere....

Auto engineeR
15/09/2007, 21:23
ya öncelikle geçmiş olsun..

talihsizlik diyebiliriz heralde bi kaç kişinin başına gelmeyen kalmadı ama genelde böyle şikayetlere pek rastlanmıyor.. garanti kapsamında hallediliyor olsa da kaybolan zamanı geri getiremiyoruz.. açıkçası ben de hayal kırıklıkları içindeyim allaha şükür başıma ciddi bi olay gelmedi ama..

en son yoğun yağmurda su birikintisinden geçerken uyarı ışığı yanmıştı we ekranda yazı geçti : abs asr esp ebd msr hill holder devre dışı.. kullanıcı el kitabına bakın diodu.. sinirim bozuldu sonra arabayı stop ettim bidaha çalıştırdım geçti sorun

06kaymak
15/09/2007, 21:23
umarim son olur yasadiklarin...

h k
15/09/2007, 21:28
geçmiş olsun çözülür inşallah sorunların , mekanik elektrik olanu halledilirde şu çizme olayına çözüm yok maalesef. iş yerimde birinin 8 bindeki puntosunu çize çize mahvettiler , oda kızdı sattı şimdi dikkat çekmeyecek ikinci el bir araç arıyor ne yazıkki :(

Unique_GOTH
15/09/2007, 21:32
geçmiş olsun inşallah sorunlarınız hallolur

Er-NnN
15/09/2007, 21:36
yaw cidden senin başına da gelmeyen kalmadı önceki konularını hatırlıyodum sanırım siteye pek hayırlı haberlerle gelemiyosun... :(

yalnız bence yine de ufaktan bi kafa daıtma olur yapılcak olan iftar yemeinde bekleriz seni de... :)

memat
15/09/2007, 22:52
yaw oylum abla senin bu puntondan çektiğin nedir yaff başına gelmeyen kalmadı çok geçmiş olsun umarım hallolur

OzzY
15/09/2007, 22:57
Geçmiş olsun...
onca olana rağmen GP aşkı devam :)

erdiyilmaz
15/09/2007, 23:05
4-5 aydır forumda sizi göremiyorduk.
ben kesin biriyLe tartıştı fiLan ondan doLayı geLmiyordunuz diye düşünüyordum : )

umarım sorunLarınız düzeLir. koLay geLsin.

İbrahimKC
15/09/2007, 23:58
Oylum Tekrar Hoşgeldin.
En son ANkara'ya gelmiştin görüşecektik edecektir derken bir kayboldun bulabilene aşkolsun..

Herşeye ragmen GP'ni sevmek güzel ama para verip aldıgın bir şeyin bu kadar sorun çıkarması çok üzücü. Umarım en kısa zamanda keyifli günler yaşamaya başlarsın.

Seni aramızda daha sık görmek isteriz...

femoli
16/09/2007, 00:03
Tekrardan hoşgeldin oylum sorunlar bitmiyor ama inanki her 0 arcın başından gecek sorunların en azı bu daha büyük sorunlar olmasın yeterki sk dome sorunu beni rahatsız etti benimkindede sky dome var şimdi korkmaya başladım umarım kronik bir sorun değildir eğer öyleyse vay halimize senden gelecek haberleri bekliyorum şimdiden geçmiş olsun ...

gogigogi
16/09/2007, 00:15
walla bende de öyle yaşadığım sorunları yazsam topic yetmez biraz soğudum gp den ama ileride belki beğenirsem bravo ile takas ederim, en son sürücü güneşliğini tamamen kullanılmaz hale getirdim<kırarak> bende yolcu güneşliğini söküp oraya taktım:offtopic:yolcular ne yaparsa ypasın:laugh000:

Linos
16/09/2007, 13:56
Oylum tekrar hoşgeldin... Uzun zamandır yoktun!...

Umarım son olur bunlar ve bir an evvel çözülür! ;)

pascal
16/09/2007, 23:55
umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsınız we arabanıza keyifle binmeye dewam edersiniz...

mavigitar
22/09/2007, 20:56
Öncelikle herkese tşkr ediyorum. Uzun zamandan beri bu şekilde sorunlarla dönmeyi ben de istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Bu haffta içinde arabam 3 gün serviste kalacak . Boyama için. Daha sonra da döşeme için haber bekliycem sonra da o değişecek. Bir sürü şey işte:(

Neyse haber vermek istedim...herkese tekrar tşkr...

Cnyt01
22/09/2007, 21:46
sorunlar bi gelmeye basladımı ardı arkası kesılmıor. corap sokugu gibi gelıor. biras sans meselesi ben bukadar sorun yasasaydım kesınlıkle kurtulma yolunu secerdım... gp mı cok sevıosam baska bı gp...

ABNEW
23/09/2007, 01:30
Geçmiş olsun Oylum, umarım kısa sürede hallederler...