Orijinalini görmek için tıklayınız : Yollarda makas atanlar...
Selam arkadaşlar bugün bu yazıyı yazma gereği duydum az evel yine vatan caddesi üzeri scirocco ve fluance yolda makas atmak değil adeta şeritlere tecavüz edercesine oynuyorlardı hemde 20 ila 30 arası akan trafikte hiç ama hiç durmadan
bıktım arkadaslar inanın cok can sıkmaya başladılar bu tarz kullanıcılar otobanda ana yollarda tek şeritli yollarda merkezi yollarda tali yollarda heryerde abuk subuk oynayıp durmakta bu zihniyette insanlar amac nedir zevk mi bumudur zevk insanların canını riske atmakmıdır adrenalinmidir bu eğer bu sacma sapan kullanıcılar bu şekilde adrenalın duyup zevk aldıkları için yapıyorlarsa tema parklara lunaparklara gitsinler yeter insanların canına kastettikleri
kendini birşey sanan bu zihniyetler kendi egolarını tatmin etmek ve yanında oturana kendini kanıtlama cabasında bulunan kişilere anlam vermiş değillim yanlıs anlasılmak istemem sözüm meclisten dısarı değil nefes alan herkese arkadaslar inanın katil zanlısından bir farkı yok
bizim forumumuzda da böyle kullanıcılarımız var ise rica deil Allah rıza için yapmayın böyle heleki başka bir punto gördüğünüz zaman daha da coşmayın Allah herkesi kazadan beladan bu tip zihniyetlerden korusun :( :(
Ne denilebilir ki sonuna kadar haklısın e-5 de özellikle temde neler neler :(
Ne denilebilir ki sonuna kadar haklısın e-5 de özellikle temde neler neler :(
hiç sorma bizden farklı yapıyor heralde onları bak biz yapıyoruz ama siz yapamıyosunuz hesabı bir bilseler 2.5 yıl olimpiyat stadında drift eğitimi aldıgımı :) yaklasmazlar yanıma bile ama olmaz usta yolda olmaz araba bu 4 teker 2 rot bası Allah muhafaza
Çözümü var sıkıştıracaksın. Tabi arabada teksen.
bende çok kıl oluyorum o tiplere bazen yakalayıp camı açıp dümdüz gidiyorum bazende polisi arayıp şikayet ediyorum,burdada o şekilde varsa kusura bakmasın öyle araç kullananlar kendilerini iyi şöför zanneden sonradan görme tiplerdir,git trafiğe kapalı alanda kendinimi öldürüyosun aracınımı pert ediyosan napıyosan yapta başka insanların canına kast etme
sonuna kadar haklısınız.Yüksek hız bi nebze, hani herkes biraz sıkılınca önü de boşsa hız limitini aşar ama. Şehir içinde bir arabanın geçemediği aralıklardan koskoca arabaları sokuyorsun.E hadi senin canın değersiz, diğer arabadakiler de mi değersiz? çoluğu var çocuğu var.geçen hafta 15 yaşında bi çocuk, babasının BMW'sini babasının onayıyla alıyor ve turan güneşte makas atarken arkadaşımın arabasına (duran arabaya) çarpıp kaçıyor.Bulana kadar polis, mobese kayıtları savcılık bilirkişi raporu derken eziyetin bini bin para.Hadi mal hasarından da geçtim ya bu akan trafikte olsaydı ki o bilinçsizlikle illaki olur, içinde çoluk çocuğun olduğu arabalara çarpsaydı?
Allah hepimizi bu tip bilinçsiz insanlardan korusun inşallah.
amin amin aynı fikirde insanları görmek mutlu ediyor insanı kurtköy grandpark var olimpiyat stadı otoparkı antreman yeridir orası var bir cok yer var kendini göstermek isteyene meydan var
amin amin aynı fikirde insanları görmek mutlu ediyor insanı kurtköy grandpark var olimpiyat stadı otoparkı antreman yeridir orası var bir cok yer var kendini göstermek isteyene meydan var
aslında eskiden ben de çok severdim.ehliyetimi almadan önce de araç kullanıyordum.yaptığım 1 kaza beni bayaa etkiledi diyebilirim.aracı ilk öğrendiğimin hevesiyle peugeot ile makasa girerdim.o kaza hala aklımda.o olmasaydı hala kendi hayatımı, daha önemlisi başkalarının hayatını tehdit eden biri olurdum.bu yüzden çok fazla konuşmamam gerekir aslında :D
arabana acımıcan bariyerlere yaslican leri
valla geçen gördüm yeni bosnadan beni öyle bir makasa aldı eski kasa kırmızı bir honda civic baktım deli gibi makaslıyor. eşim vardı yanımda kafa da başka şeyler falan durmadım üstünde. baktım beşyolda trafik sıkışıyor allah allah falan bir baktım bizim honda ters dönmüş yatıyor içinden apaçileri çıkarıyorlar. etrafa baktım başak insan veya araçlarda hasar var mı diye yoktu. oh dedim iyi olmuş. ders olmuştur pezevenge... ne diyeyim. başkalarına zarar vermedikleri sürece allahlarından bulsunlar...
neyin kompleksi ne ıspatı neyin zevkidir bu hiç anlamam. akıllanmayanların sonu böyle hüsran işte...
allah kimseye böylelerine denk gelmeyi kazayı falan nasip etmesin.
amin amin şu sıralar haberlerde sivil ekiplerin coğalacagını söylüyorlar abi yazsınlar ceza bizde sucluysak bize de yazsınlar ki kimse birşey yapamasın aklı başına gelsin
Hergün giderim Vatan'dan bende çok rastlıyorum. e5 olsun heryer maganda dolu. Valla sözum meclisden dısarı değil ama bu tür işleri yapıpta milletin canına kastedenlerin allah belasını versin
görkem koçsan
10/10/2013, 20:08
tam makası atcağı zaman arka tamponuna azcık dokunduruver bak ondan sonra gör şenliği bi daha toplayabiliyomu o arabayı.
ne kadarda güzel demiş arkadaş :)
4 teker 2 tane rot başı sizi götüren ;) o hareketleri yaparken arkasındaki insanları hiçmi düşünmüyorlar acaba evliyse çoluğu cocugu varsa anası babası varsa yazık insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
görkem koçsan
10/10/2013, 21:09
aslında eskiden ben de çok severdim.ehliyetimi almadan önce de araç kullanıyordum.yaptığım 1 kaza beni bayaa etkiledi diyebilirim.aracı ilk öğrendiğimin hevesiyle peugeot ile makasa girerdim.o kaza hala aklımda.o olmasaydı hala kendi hayatımı, daha önemlisi başkalarının hayatını tehdit eden biri olurdum.bu yüzden çok fazla konuşmamam gerekir aslında :D
yemin ediyorum aynen benimde ehliyetsiz çok araba kullandım 307 hdı vardı allahtan yeni almıştım o zamnlar ehliyeti ama benimki sadece hızdan + uyumadan oldu 2 gün takside çalışıp uykuya yeni dalıp kalkınca ve onun verdiği sersemlikle 160 hızla gidiyodum bi uyandım bi baktım kırmızı ışıkta duran iki tane araba var biri linea biride taunus aradaki fark 30 metre civarı ne yapsan durmuyo o an allah düşmanımın başına vermesin taunusa öyle bi ayarladımki tam böyle ortaladım kaldırıma sürsem arabayı daha beteri olcaktı karşı şeride geçerdim takla atıpta neyse bi kütlettim taunusa güneş gözlüğüde vardı bende öldüm sandım bi an bi duman oldu arabanın içi eyvah dedim bi baktım aırbagların ikiside patlamış dedim kesin araba motoru aşağıya aldı kaput büküldüde içerden bişey gözükmüyo sandım arabadan bi indim bi baktım tampon çizilmiş 307 'nin siyah plastiği var tamponda aynı evodaki gibi o kırılmış bi de farlar çatlamış hepsi bu. karşıdaki araba kaldırıma çıkmış tavana kadar bükülmüş bi de kaskomda yoktu bu da bana öyle bi ders olduki unutamam hala gözümün önüne gelir. benim arabanınn kaskosuda yoktu gittim çıkma aırbag taktırdım 1 hafta içinde sattım arabayı boya dahi yok diye anlaşılmadı.
yemin ediyorum aynen benimde ehliyetsiz çok araba kullandım 307 hdı vardı allahtan yeni almıştım o zamnlar ehliyeti ama benimki sadece hızdan + uyumadan oldu 2 gün takside çalışıp uykuya yeni dalıp kalkınca ve onun verdiği sersemlikle 160 hızla gidiyodum bi uyandım bi baktım kırmızı ışıkta duran iki tane araba var biri linea biride taunus aradaki fark 30 metre civarı ne yapsan durmuyo o an allah düşmanımın başına vermesin taunusa öyle bi ayarladımki tam böyle ortaladım kaldırıma sürsem arabayı daha beteri olcaktı karşı şeride geçerdim takla atıpta neyse bi kütlettim taunusa güneş gözlüğüde vardı bende öldüm sandım bi an bi duman oldu arabanın içi eyvah dedim bi baktım aırbagların ikiside patlamış dedim kesin araba motoru aşağıya aldı kaput büküldüde içerden bişey gözükmüyo sandım arabadan bi indim bi baktım tampon çizilmiş 307 'nin siyah plastiği var tamponda aynı evodaki gibi o kırılmış bi de farlar çatlamış hepsi bu. karşıdaki araba kaldırıma çıkmış tavana kadar bükülmüş bi de kaskomda yoktu bu da bana öyle bi ders olduki unutamam hala gözümün önüne gelir. benim arabanınn kaskosuda yoktu gittim çıkma aırbag taktırdım 1 hafta içinde sattım arabayı boya dahi yok diye anlaşılmadı.
Bunları utanmadan yazıyorsunuz :)
görkem koçsan
10/10/2013, 21:56
ibret olur bazılarına bana olduğu gibi demi?
[QUOTE=bykacar;865530]Selam arkadaşlar bugün bu yazıyı yazma gereği duydum az evel yine vatan caddesi üzeri scirocco ve fluance yolda makas atmak değil adeta şeritlere tecavüz edercesine oynuyorlardı hemde 20 ila 30 arası akan trafikte hiç ama hiç durmadan
Kırmızı scirocco dan mı bahsediyosun abi :)
görkem koçsan
10/10/2013, 22:57
hem siz benim ne yazcağımı sorgulayamazsınız.
BaranSelo
10/10/2013, 23:02
Allah akıl fikir versin ne diyelim...
ugur0006
10/10/2013, 23:08
Yazik valla bi de buralara yazarak gunah mi cikariyorsunuz.Sizede satarlar ins dogrultma bir araba.Gorursunuz o zaman
GT-I8190 üzerinde ile gönderildi now ('https://.com/m?id=10')
hem siz benim ne yazcağımı sorgulayamazsınız.
Sorgulamıyorum ki . yaptığınız yanlış diyorum. dolandırıcılık yani:) adamın ahını alıyorsunuz.
görkem koçsan
11/10/2013, 00:01
Sorgulamıyorum ki . yaptığınız yanlış diyorum. dolandırıcılık yani:) adamın ahını alıyorsunuz.
bunuda anlatmak yanlış olur ama ,nerden biliyosunuz arabayı galeriden alan arkadaşa vicadanımın rahatsız olduğunu arabanın o şekilde olduğunu söylemediğimi ve hatta arabanın farkını ben cebimden vereyim demek istediğimi ama o sonuçta koydurmuşsun orjinal parçasını koydurmasaydın bunu bu şekilde o zaman bedduamı alırdın dediğini? ve onuda geçtim arabada gerçekten boya olmadığını nerden biliyosunuz? şimdi herkeze yalan gelir bu mevzu neyse bunada tüm sevdiklerimin üzerine yemin edeyimde herkezin içi rahat olsun. ama size tavsiyem insanları asla yargılamayın, kimseyede hatasından ötürü bahane bulmayın, hatta bunun için peygamber efendimizin bi sözü bile vardı yanlış hatırlamıyosam kim bi müslüman kardeşinin hatasına bahane verirse o hatayı yapmadan ölmezmiş diye allah kimseye ve hatta size böyle birşey yaşamak nasip etmesin inanın çok kötü bi durum. allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
görkem koçsan
11/10/2013, 00:07
ve hatta şunuda belirteyim arabayı fiat servisinde bi bayan alıyor zonguldak merkezde. ve o (aırbaglerin benim koydurduklarımın) ikinci defa açıldığınıda duydum ve yeni satıldı o araba tekrar benim sattığım galeriye geldi ordanda tekrar satıldı ama şimdiki sahibini bilmiyorum yalan olmasın.
yemin ediyorum aynen benimde ehliyetsiz çok araba kullandım 307 hdı vardı allahtan yeni almıştım o zamnlar ehliyeti ama benimki sadece hızdan + uyumadan oldu 2 gün takside çalışıp uykuya yeni dalıp kalkınca ve onun verdiği sersemlikle 160 hızla gidiyodum bi uyandım bi baktım kırmızı ışıkta duran iki tane araba var biri linea biride taunus aradaki fark 30 metre civarı ne yapsan durmuyo o an allah düşmanımın başına vermesin taunusa öyle bi ayarladımki tam böyle ortaladım kaldırıma sürsem arabayı daha beteri olcaktı karşı şeride geçerdim takla atıpta neyse bi kütlettim taunusa güneş gözlüğüde vardı bende öldüm sandım bi an bi duman oldu arabanın içi eyvah dedim bi baktım aırbagların ikiside patlamış dedim kesin araba motoru aşağıya aldı kaput büküldüde içerden bişey gözükmüyo sandım arabadan bi indim bi baktım tampon çizilmiş 307 'nin siyah plastiği var tamponda aynı evodaki gibi o kırılmış bi de farlar çatlamış hepsi bu. karşıdaki araba kaldırıma çıkmış tavana kadar bükülmüş bi de kaskomda yoktu bu da bana öyle bi ders olduki unutamam hala gözümün önüne gelir. benim arabanınn kaskosuda yoktu gittim çıkma aırbag taktırdım 1 hafta içinde sattım arabayı boya dahi yok diye anlaşılmadı.,
karaladığım yerdeki cümleden,ben üçkağıtçılık yaptığınızı anladım. Yok eğer yanlış anladıysam siz yazım hatası yaptınız:)
30 saniye izleyin makas atmak:D
Ölümüne Makas - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=xmMg5Lx-sa4)
görkem koçsan
11/10/2013, 00:24
,
karaladığım yerdeki cümleden,ben üçkağıtçılık yaptığınızı anladım. Yok eğer yanlış anladıysam siz yazım hatası yaptınız:)
ee bi sorsaydınız nasıl vicdanınız rahat ediyo diye anlatırdım. tampon dahi boyanmadı pasta cila ile çıktı. çizik dahi yoktu yazdım düzgün okursanız. ben aırbagların değişildiğini anlaşılmadığı için o şekilde yazdım. bi far koydurdum + öndeki o tamponun ucundaki plastikleri koydurdum sıfır olarak o.
görkem koçsan
11/10/2013, 00:28
ha bi de emniyet kemeri fişeklerini çıkma bulamadım orjinal yenisinden koydurmuştum
ee bi sorsaydınız nasıl vicdanınız rahat ediyo diye anlatırdım. tampon dahi boyanmadı pasta cila ile çıktı. çizik dahi yoktu yazdım düzgün okursanız. ben aırbagların değişildiğini anlaşılmadığı için o şekilde yazdım. bi far koydurdum + öndeki o tamponun ucundaki plastikleri koydurdum sıfır olarak o.
kusura bakmayın burda her yorum yapan arkadaşa,"acaba bunu mu demek istediniz " diye önceden sormam gerekiyormuş. neyse iyi forumlar
görkem koçsan
11/10/2013, 00:38
kusura bakmayın burda her yorum yapan arkadaşa,"acaba bunu mu demek istediniz " diye önceden sormam gerekiyormuş. neyse iyi forumlar
ön yargılı olmamak lazım ben bunu demek istedim. neyse sizde kusura bakmayın. konunuzun buralara geldiği için.
görkem koçsan
11/10/2013, 00:42
Yazik valla bi de buralara yazarak gunah mi cikariyorsunuz.Sizede satarlar ins dogrultma bir araba.Gorursunuz o zaman
GT-I8190 üzerinde ile gönderildi now (https://.com/m?id=10)
size hiç bişey demiyorum. beddularınızla rahat yatın.
netice olarak makas atmak tehlikeli ve ölümcül arkadaşlar :D yapmayın yapandan uzak durun...
fotobelit
11/10/2013, 10:54
30 saniye izleyin makas atmak:D
Ölümüne Makas - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=xmMg5Lx-sa4)
Bunlar makas atmamış,kafa kafaya vermişler :)..Kesin yarışıyorlar..
Sizin tampon çizilecek ve plastiği kırılacak karşı tarafın ki ford tanus kasasından bahsediyoruz tavana kadar bükülecek öyle mi ? :D Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan :D
[QUOTE=bykacar;865530]Selam arkadaşlar bugün bu yazıyı yazma gereği duydum az evel yine vatan caddesi üzeri scirocco ve fluance yolda makas atmak değil adeta şeritlere tecavüz edercesine oynuyorlardı hemde 20 ila 30 arası akan trafikte hiç ama hiç durmadan
Kırmızı scirocco dan mı bahsediyosun abi :)
lacivert scirocco :)
arkadaslar lütfen ben buraya tartısma olsun diye yazmadım bayram üstü kimse kimseye sözlü satasmalı vs vs kırmasın birbirini ben sadece en azından bizim forumdan kimse makas gibi tehlikeli işlere girmesin diye yazdım belki herkes birbirine ulasır yollar kan gölüne dönmez diye yazdım sizden ricam yapmayın ve yapan yakınlarınızı engelleyin makas atmak kendini kanıtlamak değil katil oldugunun ispatının göstergesidir kim gecmişinde ne hatayı yaptıysa yaptı önemli olan bundan sonra arkadaslar değilmi lütfen tekrar dedğiğim gibi özellikle bir gp gördüğünüzde satasmayın yarısmayın korna calıp selamlasın bana gp lerden cok satasan oluyor stckeri olsa plakasından bulup buraya yazıcam yapma diye ama hep stickersizler denk geliyor Allah kaza bela vermesin arkadaslar şimdiden hayırlı bayramlar
görkem koçsan
11/10/2013, 18:52
Sizin tampon çizilecek ve plastiği kırılacak karşı tarafın ki ford tanus kasasından bahsediyoruz tavana kadar bükülecek öyle mi ? :D Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan :D
facebookun varsa gel vidosunu atayım sana benim daha hala elimde duruyolar gel göstereyim. senin kafan güzelleşmesin sonra. araba 86 model komple çürük teneke face ya da mail adresini ver foruma nasıl yüklenir onu bilmiyorum. hatta forum görsün sen at foruma açık tutta olurmu?
arkadaslar olan olmus giden gitmiş bu şekilde olacagını bilseydim acmazdım konuyu lütfen
görkem koçsan
11/10/2013, 19:05
arkadaslar olan olmus giden gitmiş bu şekilde olacagını bilseydim acmazdım konuyu lütfen
hayır kardeşim sen k.bakma ama izlesin herkez hatta foruma video yüklenebiliyomu onu öğretirmisin bana video olarak kaldı elimdede. çamur atmak kolay.
youtube paylasıp oradan video linkini atabilirsin herşeyi bosverin 9 günlük tatile cıkıyoruz kazasız belasız keyifli sürüsler hayırlı bayramlar cümleten arkadaslar ::):)
görkem koçsan
11/10/2013, 19:20
youtube paylasıp oradan video linkini atabilirsin herşeyi bosverin 9 günlük tatile cıkıyoruz kazasız belasız keyifli sürüsler hayırlı bayramlar cümleten arkadaslar ::):)
ona uğraşıyorum şimdi bende.
görkem koçsan
11/10/2013, 19:30
ford taunus vs peugeot 307 hdı.. (peugeot) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=xLHv_JUQLRQ) bu taunus arkadaşlar.
görkem koçsan
11/10/2013, 19:35
14072010013 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=f7Nn5XjULGs) bu da peugeot. sağ far düştü çamurluklar plastik olduğu için vida yerinden attı tekrar yerine yerleştirildi. herşey ortada yeminle bu arabada 1 gram boya yok. o kaputtaki göçüklerde altına takoz konuldfu üzerine elle vurularak çok iyi bi ustalıkla orjinal haline döndü çizik yok yorum sizin.
görkem koçsan
11/10/2013, 19:37
işte bu arabanın aırbagları patladı. bende şaşırdım. videoyu silicem çünkü plakalar açık ortada herkez baksın ltfn.
görkem koçsan
11/10/2013, 19:53
taunusu sanayide çektim videosunu benim araba kaza yerinde ben ordan arabamla giderek çıktım çekici falan gelmedi direk kaportacıya gittim arabanın vidalarını yerleştirdi kaputu eliyle göçük olan yerlerin altına takoz koyarak düzeltti aırbagları falçatayla kestim servisi aradım sadece konsola 6 milyar istediler aırbagları sormadım bile ertesi gün doğru ostime yıldız sanayiye parçaları taktırdım 2750 tl tuttu hepsi aırbaglar + konsol hepsi orjinal aynı arabadan çıkma kemer fişeklerini ben cebimden aldım sıfır annemin baskısıyla sattım galeriye. çünkü bizde kaza gören veya zarar gelen bi mala bi daha binmeme alışkanlığı var. bilemiyorum doğru yüklemişmiyim ltfn bi cvp verin.
görkem koçsan
11/10/2013, 19:58
benim tampondada siyah gibi gözüken lekeler var taunusun boyasını almışım tinerle silince hepsi çıktı bi de pasta yaptırdım.
görkem koçsan
11/10/2013, 21:15
nerde lan bizim çakma delikanlılar ??? ben burdayım? hani attığınız çamurlar?
görkem koçsan
12/10/2013, 00:51
sizinde bayramınız mübarek olsun. k. bkmayın sinirle yazmayı unutmuşum, allah cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin. konunuzda buralara geldiği için ben özürdilerim.