Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç içi aydınlatma yaptırıyorum
Yarın kısmet olursa araca iç aydınlatma yaptıracam yapılacak işlemler 4 kapı altına lamba ön koltuklar ayak aydınlatma arka koltuklar ayak aydınlatma bagaj içi güçlü aydınlatma içerdeki kapı açma yerlerine ışık fiyat 250 tl denildi fiat normalmi abartımı ? 5 saat sürer dedi kaliteli led kullanacak her ledin ayrı bir güçlendiricisi mi ney varmış fikirlerinizi bekliyorum
BaranSelo
06/10/2013, 20:20
Ben kendim yapmayı düşünüyorum bayram tatilinde, ön arka ayak aydınlatmaları ve bagaj aydınlatmasının maliyeti 20 lirayı geçmiyor. Tek masraf led şerit ve kablo çünkü.
Ama kapı altları ve açma yerlerini aydınlatmak işçilik ister, kapı içleri sökülecek çünkü mecburen. İşçilik göz önüne alınırsa 200 civarı bir fiyat talep edilmesi normal geliyor.
amoleddarkness
06/10/2013, 20:54
fiyat normal ledler beyazmi günışığı rengimi olucak
Kapı altı ışık beyaz olacak ayak altı aydınlatmalar ön göğüs rengi olan turuncu olacak sanırım kapı kolundakilerde turuncu olacak onlar sabit yanacak ayak altı aydınlatmaları üst aydınlatmaya bağlanacak kapı acıkken ve üst aydınlatmayı actımızda yanacak bagaj beyaz olacak
Fiyat işçiliği düşünürsek fena değil.kapı altları özellikle ayrı eziyet-miş..
Bence kapı kollarını yaptırmayı sürüş esnasında zor olacaktır.
C2105 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bugün ışık sistemini yaptırdım gercekten zahmeti bir işmiş 5,5 6 saat sürdü ek olarak klima altınada ışık yaptırdım kapı kolları klima altı kontak çevirdiğin an yanıyor sabit kalıyor ayak altları ve kapı altları kapı açıldığında yanıyor kapandığında ise sönüyor yarın resimleri yükleyecem
cengizhan
08/02/2014, 02:50
Bugün ışık sistemini yaptırdım gercekten zahmeti bir işmiş 5,5 6 saat sürdü ek olarak klima altınada ışık yaptırdım kapı kolları klima altı kontak çevirdiğin an yanıyor sabit kalıyor ayak altları ve kapı altları kapı açıldığında yanıyor kapandığında ise sönüyor yarın resimleri yükleyecem
Hani resimler?:hmm:
cengizhan
09/02/2014, 17:53
Hani resimler ? :umut: