Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
alperalperler
06/10/2013, 15:24
Herkese iyi günler, 2007 gp 1.3 mj dynamic 84000'de dualogic aracımı yaklaşık 1.5 ay önce almış bulunmaktayım, araç ile ilgili fikir ve bilgi paylaşımları yapılabilmesi açısından forumu kuranlara tebrikler :)
İstanbul/Kadıköy-Suadiye
alperalperler
06/10/2013, 15:26
Benim bir sorum olacak bu fırsatı kullanmak istiyorum eğer izin verirseniz
Araçla trafikte giderken durma esneasında vites 2'den 1 e geçerken arabada
baya bi sarsılma oluyor bu konuda bir fikri olan paylaşabilirse sevinirim iyi günler tekrar...
BaranSelo
06/10/2013, 15:52
Benim bir sorum olacak bu fırsatı kullanmak istiyorum eğer izin verirseniz
Araçla trafikte giderken durma esneasında vites 2'den 1 e geçerken arabada
baya bi sarsılma oluyor bu konuda bir fikri olan paylaşabilirse sevinirim iyi günler tekrar...
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. :)
Aynı durum bende de var, eski araçlarımda da vardı. Zaten neredeyse durana kadar 1 e geçmiyor vites, çok zorlayarak geçirincede sarsıntı yapıyor. Çoğu araçta bu durum böyle, o yüzden 2.viteste mümkün olduğunca yavaşlayıp 2'den boşa atın.
alperalperler
06/10/2013, 16:06
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. :)
Aynı durum bende de var, eski araçlarımda da vardı. Zaten neredeyse durana kadar 1 e geçmiyor vites, çok zorlayarak geçirincede sarsıntı yapıyor. Çoğu araçta bu durum böyle, o yüzden 2.viteste mümkün olduğunca yavaşlayıp 2'den boşa atın.
Teşekkür ediyorum cevabınız için ama dualogiclerde sürüş esnasında boşa atılabiliyormu ki ben atamıyoruz diye biliyorum bir kere denemede atamamıştım sanırım araç öterek uyarı vermişti...
BaranSelo
06/10/2013, 18:38
Teşekkür ediyorum cevabınız için ama dualogiclerde sürüş esnasında boşa atılabiliyormu ki ben atamıyoruz diye biliyorum bir kere denemede atamamıştım sanırım araç öterek uyarı vermişti...
Haa o zaman işler değişir. :D Dualogic hakkında hiçbir fikrim yok, manuel vites olduğunu düşünerek yazmıştım. :)