Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır aldığım Grande Punto 1.3 Dizel aracımı satıyorum
Forum kurulduğu ilk günden beri, buluşmalara gelen giden, titizlikle kullandığım çok iyi baktığım aracımı satıyorum hiç bir yer de bu model de bu kadar temizi olduğunu sanmıyorum alan için bulunmaz bir araç gerçekten bu yüzden değerin de satılması gerektiğini düşüyorum...
ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-daha-temizi-yok-ilk-sahibinden-139666066/detay/
sahankaya
03/10/2013, 11:54
Arabanız hakediyor ancak bu fiyata bu zamanda çok zor. Ben de 2011 model 59bin km de aynen sizinki gibi ilk sahibi olduğum tek bir kazası boyası vs. olmayan EVO activimi satmaya çalışıyorum ( Honda NC700X alıcam için) . Piyasa ölü. 26.000 lira diyenler oldu. Adamın gırtlayına sarılırken arkadaşlar aldı beni :)
Araca laf yok ama bu fiyata üst modellerini tercih edecektir alıcılar ancak arac cok güzel umarım deyerini bulur hayırlı satışlar olsun.
fotobelit
03/10/2013, 12:15
Hayırlı satışlar..
İyi temenniler için teşekkürler...
barisunye
03/10/2013, 12:34
Arabanız hakediyor ancak bu fiyata bu zamanda çok zor. Ben de 2011 model 59bin km de aynen sizinki gibi ilk sahibi olduğum tek bir kazası boyası vs. olmayan EVO activimi satmaya çalışıyorum ( Honda NC700X alıcam için) . Piyasa ölü. 26.000 lira diyenler oldu. Adamın gırtlayına sarılırken arkadaşlar aldı beni :)
::))))))))
fotobelit
03/10/2013, 12:36
Şahan,malesef gırtlağınada,boynunada sarılsan fiyatları bukadar aşağı çekmişler..Dinamikler,cam tavanlar 30 bine satılır olmuş..
thesoulshaker
03/10/2013, 13:36
hayırlı satışlar, punto arayan bi abim vardı, ilgilenirse sizinle iletişime geçebilirim
knidos111
03/10/2013, 13:39
hayırlı satışlar,birkaç resim daha koysaymışsınız iyiymiş,özellikle iç mekan
hayırlı satışlar, punto arayan bi abim vardı, ilgilenirse sizinle iletişime geçebilirim
Tabi, teşekkürler...
hayırlı satışlar,birkaç resim daha koysaymışsınız iyiymiş,özellikle iç mekan
İç mekanı da çekip koyarım yakın zaman da, içinde sigara içilmedi hiç, derilerde ve tuşlarda soyulma hiç yok ilk gün ki gibi denebilir...
hayırlı satışlar abi, arabayı yakın zamanda görmüş biri olarak yazıldığı gibi olduğunu çok rahat söyleyebilirim.
hayırlı satışlar abi, arabayı yakın zamanda görmüş biri olarak yazıldığı gibi olduğunu çok rahat söyleyebilirim.
Sağol Ozan kardeşim...
İyi ürün
İyi fiyat
Hayırlı satışlar
Sent my iPhone using
2007 dinamik aldim 5 gun once arac servis bakimli kaza boya yok fakat lessssssss gibiydi. Kedi kopek binmis sanki icine. 23.500 e aldim. Bin lira masraf ettim 24.500e aldim sayilir. Ama ben cok uyguna aldigmi dusunuyorum. Altin dustu 2. El piyasasi olu. 45 bine satmadigim aracimi 42 bine sattim bende. 0 aracta da kampanyalwr cok olunca malum
Orjinal dedikleri olay bu işte :) Umarım dilediğiniz fiyata gider. Ben çok beğendim.
İç mekan fotoğrafları da eklenmiştir...
62.000 km de 1 kez fren balatası değiştirmeniz ilginçmiş. Ben 20.000 kmde değiştirdim. Araç çok temiz ve bakımlı duruyor inşallah istediğiniz fiyata satarsınız.
kullanıma göre bakımda değişen parçalar da değişiyor.gördüğüm en temiz kırmızı puntolardan biri gerçekten.Hayırlı satışlar!
62.000 km de 1 kez fren balatası değiştirmeniz ilginçmiş. Ben 20.000 kmde değiştirdim. Araç çok temiz ve bakımlı duruyor inşallah istediğiniz fiyata satarsınız.
Çok yumuşak kullanıyordum, bir de 90 hp olanların balatası 75 hp lerden daha kalınmış tam 62 000 km gitti...
lithium_
08/10/2013, 17:08
Çok yumuşak kullanıyordum, bir de 90 hp olanların balatası 75 hp lerden daha kalınmış tam 62 000 km gitti...
Ben de 40 bin degistirmistim en son, su an arac 92 binde.
Sent my iPhone using - now (https://.com/m?id=1)
merhabalar..belki siz aracınızın km sine güvenerek 25 yazdınız ama birde şöyle düşünmek lazım.
2006 model araba. aracı alan kişi 1 senede 100.000 km yi aşarsa arabanın değeri 22 lere düşecek bu nedenle fiyatınızı pahalı buluyorum. birde en ufak bi çamurlukda boya görürse piyasası hiç olmayacak. en azından model yılı 2008 üstü olsaydı belki piyasası okadar düşmezdi ama gel görki 2006 model şuan 25 i hak etse bile seneye epey değeri düşeceğinden alıcıların pek yanaşmayacağını düşünüyorum..en azından ben şu sıralar punto ile ilgilenen biri olarak..
turboferhat
19/12/2013, 15:34
merhabalar..belki siz aracınızın km sine güvenerek 25 yazdınız ama birde şöyle düşünmek lazım.
2006 model araba. aracı alan kişi 1 senede 100.000 km yi aşarsa arabanın değeri 22 lere düşecek bu nedenle fiyatınızı pahalı buluyorum. birde en ufak bi çamurlukda boya görürse piyasası hiç olmayacak. en azından model yılı 2008 üstü olsaydı belki piyasası okadar düşmezdi ama gel görki 2006 model şuan 25 i hak etse bile seneye epey değeri düşeceğinden alıcıların pek yanaşmayacağını düşünüyorum..en azından ben şu sıralar punto ile ilgilenen biri olarak..
:)) Bu şu demek mi oluyor? ( Aracınız cok begendım ama çok istiyorsunuz , 22 ye verırsenız alırım ) Lutfen bagıslayın :))
Şaka bı yana bende cok begenıyorum aracı ama arkadas deger olarak o fıyatı bıcmış bize bişi demek düşmez.. piyasından 500 - 1000 tl pahalı olsa hemen alırdım aracı zaten.. 15 gundur arac bakıyorum ama cıddı satıcı pek yok keyfı satıcı genelde..3 arac kacırdım bende 2 si ewde hastaydım cıkamadım 1 gunde satıldı.. 1 tanesıde fıyatta anlaşamadık sonra benım verdıgım fıyattan daha aşşagı olarak satmıs aracı.. Nıye haber vermedın dedıgımde sızın ıstanbuldan ankaraye gelmenızı bekleyemezdım dedı.. Hey Allah'ım :)) Gece 4 te cıksam yolsa sabah 8 de ordaydım.. Ama kısmet değilmiş işte...
hayırlısı diyelim artık iyi ölçüp biçmek lazım araç alırken..
turboferhat
19/12/2013, 20:39
hayırlısı diyelim artık iyi ölçüp biçmek lazım araç alırken..
Aynen... Aralık 20 oldu.. 10 gun daha beklıcem... sonrasında sıfır lınea ıns... 34.500 masraflar dahıl hocam aklınızda olsun.. belkı bı pazarlıkta yapılabılır..
Birde halen çözemediğim bikaç husus var. 2006 grande punto dinamik dijital klima olurken 2010 yada 2009-2011 modelleri neden çoğu analog klima anlamış değilim birde italyan-yerel arasında ne farklar var bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
turboferhat
19/12/2013, 20:52
Ya bende konuya cok yabancıydım ama cıddı dusundugum ıcın yaklasık 20 gundur sureklı arastırıyorum... 2006-2007 model dınamıkler gercekten full olanlar... ama artık modellerı cok eskı kalıyo.. 2008 de hepsı digittal klıma olmadı sanırım.. opsıyonel sattılar... 2009-2010 seri 2 dıye uretıldı.. boşu bıle dolu.. ama onların dynamiclerınde sanırım hepsınde dıgıtal klıma yok fakat genel olarak dolu araclar.. Active modelı harıc.. 2011 de zaten kavram kalmadı yanı sadece active... 2 satır ekranla gelıyo abs , 2 aırbag ... bazı gercek dynamıc olanlar 2011 ama sanırım 2010 sonu oldugu ıcın... bence en makbulu 2009-2010 dynamic veya fun modelı.. dıgerlerı boş araclar.. daha eskısıne gıtmek ısetmıyorum tamam dolu arac ama 2006 model bı arac artık 8 yasında... bakalım bende halen arastırma ıcerıındeyım o yuzden buraya uye oldum.. arakadaslardan bılgı edınmek adına .. yazım hataların ıcın af dılıyorum rezıl bı klawye kullanıyrum su anda...
verdiğin bilgiler için saolasın. bende fiorino var satmaya çalışıyorum satar satmaz dinamik bir punto alıcam şuan araştırma içerisindeyim.. 6 vites 90 bg olanlar var kafamda ve dijital klima..
turboferhat
19/12/2013, 21:12
bunu benım konumda konusalım ıstersenız arkadasın ılanınıda karman corman ettık :))
Arkadaşlar ilanıma yazmışsınız bir şeyler konu da dağılmış ben aracın fiyatıyla ilgili bir şey yazmak istemiyorum, sadece piyasa yoklaması olarak araca verilen en üst fiyat 24800 olmuştur, forumda ki bir arkadaşımız da aynı renk aynı donanım aynı temizlikte 2007 model yine 60 binde ki aracını 25500 satmıştır madem piyasa yoklaması yapıyorsunuz ben de bunu yazayım sadece bilginiz olsun, çok temiz araba zaten piyasanın bin iki bin lira üstündedir benim aracım temiz olmasa bu kadar 23.500 civarında olur fiyatı ve şu anki fiyatı zaten bu koşullarda normaldir....
turboferhat
19/12/2013, 21:48
Peki sana sorim hocam 2009 fun , neredeyse seninki kadar temiz ama 75.000 de.. Ne verim bu araca ben?
Peki sana sorim hocam 2009 fun , neredeyse seninki kadar temiz ama 75.000 de.. Ne verim bu araca ben?
26000 27500 arası bir rakam verilebilir, fun 75 bg'di sanırım kilima da manuel olmalı...
turboferhat
19/12/2013, 22:06
Ewet , 75.000 km de servis bakimli nokta hatasiz ilk sahibi bayandan.. Nuh diyo peygamber demiyo:)) ama cok temiz darbesiz arac
Ewet , 75.000 km de servis bakimli nokta hatasiz ilk sahibi bayandan.. Nuh diyo peygamber demiyo:)) ama cok temiz darbesiz arac
Normal de bayandan olan araç temiz olmaz ama iyi kullanan biriyse belki diyelim....
marineros
19/12/2013, 23:59
Bayandan arabayı tavsiye etmem.genelleme yapmayayım ama birçoğu arabayı düşük devirlerde kullanıyor ve araçların motorları sağır oluyor.
Ziyaretçi78
07/01/2014, 20:15
Güncel olsun dostuma;)
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
aracınıza en yüksek nekadar teklif geldi paylaşırmısınız sıkıntı olmicaksa?
aracınıza en yüksek nekadar teklif geldi paylaşırmısınız sıkıntı olmicaksa?
24800 geldi...
muratx41
20/01/2014, 19:06
Hayırlı olsun. insallah daha iyileri nasip olur
Hayırlı olsun. insallah daha iyileri nasip olur
Sağolun inanın içim cız etti satarken, evlat gibi bakıyordum, herkese ilginç gelecek ama kapora bile istemedim belki vazgeçer diye ama vazgeçmeye niyeti yok....
Mehmet Kardeş hayırlı olsun. İnş daha iyilerini alırsın. Kaça verdin :)
muratx41
20/01/2014, 20:01
Sağolun inanın içim cız etti satarken, evlat gibi bakıyordum, herkese ilginç gelecek ama kapora bile istemedim belki vazgeçer diye ama vazgeçmeye niyeti yok....
valla ne yalan söyleyim benim aslında cız etti araba cok güzeldi ne diyelim alanada satanada hayırlı olsun gerci ben 2005 aldım birbirine benzemiyorlar ama benim için ikiside aynı
Araç alınırken eğer insanın içine gerçekten siniyosa 3' e 5' e bakmıycaksın. Tabiki imkan varsa.
Satıştan bir kaç günlüğe vazgeçilmiştir, tekrar güncel olacaktır....
Araç az önce satıldı yarın notere gideceğim, gerçekten bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim çok üzgünüm, başka planlarım olmazsa satmazdım, kız gibi arabaydı tabiri caizse...:(
muratx41
23/01/2014, 19:49
Hayırlı olsun. Tekrardan
Sağolun inanın bir burukluk var içimde çok emek vermiştim...:(
Hayırlı olsun. Alan arkadaş böyle bebek gibi arabanın kıymetini bilir inşallah.
desouza06
25/01/2014, 00:48
Artısı olur eksiği olmuyacak inş :) tabi daha alamadık pazartesi kısmet olursa.
Hayırlı olsun iki taraf içinde :) çevremden birinin almasını çok istedim ama nasip olmadı bi türlü size kısmet oldu kazasız belasız binersiniz İnşallah...
Alanda satanada hayirli olsun.sitedeki en şık kırmiziydi bence:)
desouza06
25/01/2014, 02:03
Hayırlı olsun iki taraf içinde :) çevremden birinin almasını çok istedim ama nasip olmadı bi türlü size kısmet oldu kazasız belasız binersiniz İnşallah...
çevrenizden biri almadı fakat bende zamanla onlardan biri olabilirim :)
çevrenizden biri almadı fakat bende zamanla onlardan biri olabilirim :)Olur tabi neden olmasın ;) sizde aramıza katıldığınıza göre yabancıya gitmiş sayılmaz zaten :)
salitevke
26/01/2014, 21:54
Alana da Satana da hayırlı olsun
hayırlı olsun darısı başıma artıkk :)
desouza06
27/01/2014, 14:06
10 gündür peşinden koştuğum puntomu nihayet aldım Mehmet kardeşime arabaya bu kadar temiz baktığı için teşekkür ederim
murat bocek
27/01/2014, 17:11
10 gündür peşinden koştuğum puntomu nihayet aldım Mehmet kardeşime arabaya bu kadar temiz baktığı için teşekkür ederim
hayırlı olsun, araç çok güzel ;) bende niyetlendim bu araca bir ara ama şuan bütçem daha kısıtlı, kazasız belasız kullanın inşallah.
Alana da satana da hayırlı olsun.
muratx41
27/01/2014, 20:35
Alana da satana da hayırlı olsun
Şahin güle güle kullan hayırlı olsun, sen de temiz bakarsın aynı kalır eminim...
desouza06
28/01/2014, 03:00
Şahin güle güle kullan hayırlı olsun, sen de temiz bakarsın aynı kalır eminim...
çok araba kullandım fakat puntodan bu kadar keyif alacagımı sanmıyordum hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
Ziyaretçi78
07/02/2014, 13:54
...
Ya bu nasıl bir cevap ya sırf mesaj sayısı dolsun diyemi yazıyorsunuz arkadaş anlamadım gitti ya.
3 nokta ile ne anlatmak istedi şimdi bu arkadaş anlayan varmı??? Ben anlamadım şahsen.25 mesaj sayısını geçip ilan verecek galiba arkadaş.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla