Orijinalini görmek için tıklayınız : Fazla indirdiniz benzini...
toprakozz
30/09/2013, 21:07
:wallbash: Arkadaşlar bu gece benzine 11 kuruş zam geliyor bilginize...Fazla indirdiler benzini hemen toparlıyalım diyor sanırım ŞERFSZLR.
toprakozz
30/09/2013, 21:09
Neydi slogan '' DURMAK YOK POMPAYA DEVAM''
indirim geldiğinde 50 tl almıştım iyiki haha :D
yusuff06
01/10/2013, 02:11
Arkadaslar forumda herseyi siyasete baglamayin.puntodan cok son zamanlarda siyasi mesajlar okuyoruz.benzine zam geliyo siyaset dusuyo siyaset.unutmayin forumda her tur gorusten insan var.siyaseti siyasetciler yapsin.biz arac sorunlarina bakalim.
GT-I8190 cihazımdan 2 ile gönderildi
toprakozz
01/10/2013, 02:24
Yusuf EKER arkadaşım benzine olsun diğer ürünlere olsun sen tepkini koymazsan onlar zamma devam edecekler ne yapalım yanı ayakta mı alkıslayalım.Dünyanın en pahalı benzini kullanmak bana koyuyor arkadaşım.Amacım ne x partisini övmek ne y partisine sövmek kim halkı sömürüyorsa kim yapılan yanlışları halktan çıkarmaya çalışıyorsa tepkimi göstermek.
yusuff06
01/10/2013, 02:30
Sana tepkini gosterme demiyorum.gecenlerde arkadasin biri benzin indirim dedi.alti siyasi yaziyla doldu.aynisi olmasin diyorum.herkesin en buyuk sorunu yakit.
toprakozz
01/10/2013, 02:54
burada iş editöre düşer,boyle durumlarda derhal mudahale etmesi gerekli.Umarım tepkımı ve benzın konusunda kı dusunlecelerimi anlatabılmısımdır yusuf arkadasım.
yusuff06
01/10/2013, 02:59
Ben sana tepki konusunda sonuna kadar katiliyorum.evet editor mudahele etmesi lazim bu durumlarda.
kimsenin şahsına hakaret edilmediği sürece tepki gösterilebilir. siyaset yapmayın ne demek...
o zaman puntoların ne kadar yaktığını paylaştığımız konularıda kaldıralım, mtv, ötv vergileri ile ilgili konularıda kaldıralım... hgs, yol durumları hız sınırları ile ilgili konularıda kaldıralım...
punto forumu komple kapatalım gitsin... yukarda saydıklarımın tamamında yapılan değişiklikler, uygulamalar, yenilikler siyasi erk tarafından yapılıyor.
bunları elbette ki tartışıp eleştireceğiz. buna elbette siyaset dahil olacak. zamları istemiyorum sevmiyorum bana ne demek midir siyaset yapmadan tepki göstermek...
bugün yaşamın tamamı siyaset tarafından yönetiliyor ve şekilleniyor. dolayısı ile bizi etkileyen şeyleri siyasi eksende tartışmamızdan daha doğal ne olabilir.
forum dahilinde ise adminlet, modlar iş hakaret tehdit boyutuna vardığında müdahele etmek içinde var.
siyaset yapmayın diyen arkadaşlardan rica ediyorum. siyaset yapmadan zamları eleştiren tepki gösteren bir konu açıp yorumlayabilir misiniz?
zammı yapan iktidarsa iktidarı eleştireceğim tabii ki bundan daha doğal birşey olamaz.
durmak yok pompaya devam gayet doğru bir tespit. zam sadece zam değildir. bunun vergi boyutuda vardır. litreye gelen her zamda ödediğimiz vergide aynı oranda artıyor...
mtv artıyor, ötv artıyor... tüm bunlar artınca herşeyde haliyle artıyor. asgari ücrete gelen zam ne kadar artıyor.
kahrolsun bağzı zamlar.... bunların hepsi siyaset işte... kahrolsun bağzı siyasetler...
Burda kimse kimsenin siyasi görüşüne, şahsına kötü bir söz söylemiyor. Herkes saygı çerçevesinde görüşlerini yazıyor. Zaten aşırı yorumlar çıkınca yönetici arkadaşlar müdahale ediyorlar.
O zaman hiç ağzımızı açmayalım, haksız olduğunu düşündüğümüz hiçbir şeye itiraz etmeyelim. Olmaz öyle.
therasmus
01/10/2013, 21:42
:wallbash: Arkadaşlar bu gece benzine 11 kuruş zam geliyor bilginize...Fazla indirdiler benzini hemen toparlıyalım diyor sanırım ŞERFSZLR.
Peki bu mesajdaki ' ŞERFSZLR ' kelimesi siyaset hayatının içinden gelen normal bir kelime değil mi sayın arkadaşlar ve moderatör arkadaşlar.
ozanoz93
01/10/2013, 21:55
Arkadasim siyaset kimse yapmıyor. Kim olursa olsun sag sol garkermez benzinde yuzde 60 vergi koyuyorlarsa her ay zam yapilirsa herke her istesini der haram zikim olsun verdim yuzde 60 vergide
Sent my iPhone using - now (https://.com/m?id=1)
milletin alım gücü ortadayken asgari ücret mtv ötv kdv vs ortada iken dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanırken ve en yüksek vergisini verirken dünyada dur kalkta liderken hala zam yapan ve yakıt fiyatlarını etkilediğini bildiği halde savaş tamtamları çalıp savaşa girmeye çalışan herkes sağı solu farketmeden bana göre şerefszdir....
oguzhan44
02/10/2013, 11:23
.
kimsenin şahsına hakaret edilmediği sürece tepki gösterilebilir. siyaset yapmayın ne demek...
o zaman puntoların ne kadar yaktığını paylaştığımız konularıda kaldıralım, mtv, ötv vergileri ile ilgili konularıda kaldıralım... hgs, yol durumları hız sınırları ile ilgili konularıda kaldıralım...
punto forumu komple kapatalım gitsin... yukarda saydıklarımın tamamında yapılan değişiklikler, uygulamalar, yenilikler siyasi erk tarafından yapılıyor.
bunları elbette ki tartışıp eleştireceğiz. buna elbette siyaset dahil olacak. zamları istemiyorum sevmiyorum bana ne demek midir siyaset yapmadan tepki göstermek...
bugün yaşamın tamamı siyaset tarafından yönetiliyor ve şekilleniyor. dolayısı ile bizi etkileyen şeyleri siyasi eksende tartışmamızdan daha doğal ne olabilir.
forum dahilinde ise adminlet, modlar iş hakaret tehdit boyutuna vardığında müdahele etmek içinde var.
siyaset yapmayın diyen arkadaşlardan rica ediyorum. siyaset yapmadan zamları eleştiren tepki gösteren bir konu açıp yorumlayabilir misiniz?
zammı yapan iktidarsa iktidarı eleştireceğim tabii ki bundan daha doğal birşey olamaz.
durmak yok pompaya devam gayet doğru bir tespit. zam sadece zam değildir. bunun vergi boyutuda vardır. litreye gelen her zamda ödediğimiz vergide aynı oranda artıyor...
mtv artıyor, ötv artıyor... tüm bunlar artınca herşeyde haliyle artıyor. asgari ücrete gelen zam ne kadar artıyor.
kahrolsun bağzı zamlar.... bunların hepsi siyaset işte... kahrolsun bağzı siyasetler...
+1283 daha ne denebilir ki
Sent my iPad using
toprakozz
02/10/2013, 16:02
İşte sorun burada tuttuğumuz parti olsun takım olsun yada başka birşey...Hiç bir şekilde eleştirmiyelim hiç bir şekilde tartışmayalım ne derlerse ne yaparlarsa tamam diyelim çekinelim.Yok öyle bir dünya arkadaşların dediği gibi asgari ücret ortada mtv,ötv,zam vs millet çıldırmak üzere.Bunlara devletin kayıtsız kalmaması gerekli.Evet şerfsz dedim bu bütçe açığını milletten çıkaranın miilletin kanını emerek çıkaran herkes şrfszdr.Tamam bu adam solcu diye yorumlar yapmışlar arkadaşlar gözünüzü seveyim bu işin sağı solu olur mu?Sol parti de geldi bu hükümete onları da gördük?Ama millet olarak böyle durumlara sağ-sol farketmeden tepki koymak düşüncesindeyim ve her zaman tepkimi dile getireceğim.
Daha çok zamm gelecekk....... Millet olarak ses çıkartmadığımız sürece bu böylee olacakk...........
Ali abiye tamamen katılıyorum daha ne zamlar gelecek bakalım :)