Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntoma Rüzgarlık ve Cam filmi çektim.
Merhaba arkadaşlar ,
d.haber'dede konusunu açmıştım ,Grande punto için geçen aylarda cam filmi yaptırmak istedim 150 tl cam filmi + 100 tl rüzgarlık vs toplamda 250 tl istediler.
Bende Gittigidiyordan 10 tl ye cam filmi 40 tl ye ' de rüzgarlık siparişi verdim.
Bu aracımın ilk hali ,ilk aldığımda çekmiştim.
https://k1308.hizliresim.com/1d/d/rdq3z.jpg
Sadece arka yolcu ve bagaj camlarına çektim.
Özellikle yolcu camları çok güzel oturdu hiç hava kalmadı ,Gelen filmi camın ölçülerine göre kestik sonra ,fısfısıın içinide su ve dalin bebe şampuanı ile köpüklü su yaptım ve bol bol sıktım.
Cam'a çok güzel oturdu hiç boşluk kalmadı ,arkada hafif zorlandım ,arka cam kavisli olduğundan 4,5 hava kabarcığı kaldı bir kaç saat sonra onlar da gitti.
Bu arada geçen gün konusunu açtığım tampondaki renk farkı resimlerde hafif belli oluyor.
https://p1308.hizliresim.com/1d/d/rdq16.jpg
https://m1308.hizliresim.com/1d/d/rdpzw.jpg
https://p1308.hizliresim.com/1d/d/rdq0l.jpg
selamün aleyküm hocam çok güzel olmuş. Cam Rüzgarlığını takmak çok zor oldumu ? Eğer zahmet olmazsa bana linkini yollarmısınız. Teşekkürler
selamün aleyküm hocam çok güzel olmuş. Cam Rüzgarlığını takmak çok zor oldumu ? Eğer zahmet olmazsa bana linkini yollarmısınız. Teşekkürler
aleykum slm ,
yok kardeşim herşey hazır altında yapışkanlı geliyor sen sadece yapışkanın korumasını söküp cama uygun bi şekilde yapıştırıyorsun hiçbir işçilik özel emek gerek yok ,benim aldığım ilan kapanmış fakat gittigidiyorsa sürüsüne bereket rüzgarlık var GRande punto diye belirt gelir sıkıntı olmaz.
çok güzel olmuş hayırlı olsun
çok güzel olmuş hayırlı olsun
eywallah teşekkürler
BaranSelo
02/10/2013, 23:57
Emeğine sağlık. Rüzgarlık kolay da cam filmi işini bir türlü kıvıramadım ben. Aynen yapıştırıyorum ieçrdeki köpüğü çekiyorum, ama cam filmi yapışmıyor. Yavaş yavaş kalkıyor. Köpük olarak camsil kullanmıştım, acaba kimyasal olduğu için filmin yapışkan özelliğini mi yok ediyor bilmiyorum. Cam filmim de 6 liralıktı :) Senin filmlerin markası nedir? Olmadı bir de o marka filmle dalini deneyeyim :)
Emeğine sağlık. Rüzgarlık kolay da cam filmi işini bir türlü kıvıramadım ben. Aynen yapıştırıyorum ieçrdeki köpüğü çekiyorum, ama cam filmi yapışmıyor. Yavaş yavaş kalkıyor. Köpük olarak camsil kullanmıştım, acaba kimyasal olduğu için filmin yapışkan özelliğini mi yok ediyor bilmiyorum. Cam filmim de 6 liralıktı :) Senin filmlerin markası nedir? Olmadı bir de o marka filmle dalini deneyeyim :)
markasını bilmiyorum yarın bigün polis söktürür diye adilerden 8 tl ye fln aldım :) Film çekmede 2 unsur var 1.cisi filmi uygun boyutlarda kesmek (amatörseniz cama yapıştırdık sonra siz kesene kadar sıvı kuruyor ) diğeri ise kullandığınız sıvının kayganlığı ,Camsil pek işe yaramıyor.Ben cam sil şişesine su+dalin bebe şampuanı kullandım :) baya güzel oldu.
Ama arkalar çok zorluyor oval olduğu için bir kaç gün masaj yapmak lazım
Güzel olmuş maşallah.
Dikkat et ben ayın 20 sinde Beşiktaşta cam filminden ceza yedim. Özellikle durduruyolar.
punto2010
18/10/2013, 11:19
Güzel olmuş maşallah.
Dikkat et ben ayın 20 sinde Beşiktaşta cam filminden ceza yedim. Özellikle durduruyolar.
Önlere değilde yan ve arkaya yapsak yinede çevirmeye takılır mıyız?
Önlere değilde yan ve arkaya yapsak yinede çevirmeye takılır mıyız?
ben dediğiniz gib yaptım ön şöför camı değil de arkadaki yolda camları ve bagaj camını yaptım bi iki sever polis çevirdi bişi demedi ama tamamen kısmet polis yazmak istedik sonra yazıyor ön arka bakmıyor
punto2010
18/10/2013, 12:08
ben dediğiniz gib yaptım ön şöför camı değil de arkadaki yolda camları ve bagaj camını yaptım bi iki sever polis çevirdi bişi demedi ama tamamen kısmet polis yazmak istedik sonra yazıyor ön arka
bakmıyor
Belki en açık renk yaparsak sorun olmaz.Benim anlamadığım fabrika çıkışı renkli camlar var.Polis bu camları görünce ne yapıyo camımı patlatıyo:realmad:
rohan4421
23/10/2013, 15:22
nediye insanı kendinden sogutuolar bu polis milleti
keşke filmleri ön cam 2 arka cam 3 olarak çektirseydiniz biraz şeffaf olmuş :)
Beni Qashqai ile durdurdular :) Stok halde karartılmış cam vardı arka camlarda. Film var ceza keseceğim dedi. Ben de bak bakalım film var mıymış diye en ince ayrıntısına kadar gösterdim :) En son Nissan'ın web sitesini açıyordum donanım paketimde karartılmış camlar olduğunu göstermek için :) Yırttık..
keşke filmleri ön cam 2 arka cam 3 olarak çektirseydiniz biraz şeffaf olmuş :)
kardeşim inan bende şeffaf olsun diye yaptım maksat güneşi kırsın , direk vermesin.Yoksa dediğiniz gbi yapınca aracın içi çok karanlık oluyor birde araç dar olunca insan sıkılıyor.
Birde malum polis durumu var ama bu şekilde hiçbir sorun yaşamadım.3 numara çok yakıışıyor fakat direk polise gel beni çevir imajı veriyor :)
egm bu cam filmi işine çare bulmalı arkadaş. yahut serviste orjinal karatılmış cam ile değiştirebilir miyiz ki? sesli düşündüm sadece. ya da punto için var mıdır karartılmış cam?
ferdigokhan
24/10/2013, 10:57
Çakmakla karartsak nasıl olur acaba üstünede ince bir sprey vernik:D
kardeşim inan bende şeffaf olsun diye yaptım maksat güneşi kırsın , direk vermesin.Yoksa dediğiniz gbi yapınca aracın içi çok karanlık oluyor birde araç dar olunca insan sıkılıyor.
Birde malum polis durumu var ama bu şekilde hiçbir sorun yaşamadım.3 numara çok yakıışıyor fakat direk polise gel beni çevir imajı veriyor :)
ankarada öyle bi sıkıntımız yok hocam valla :)
melihyksl
13/11/2013, 00:08
öncelikle masallah cok gusel olmus..
ikincisi arkadaslar ben fileli guneşlik kullanıyorum,arka 3 camdada var,ister tak ister cıkar cok pratik ve polis molis derdide yok.takılıyken camda acılabilio herkese tavsiye ederim..nette 100-125 arası satılıyo..
metehancihangir
13/11/2013, 00:52
benim arkadaş gibi filmdeki poşeti kaldırmadan film çekmemişsindir inşallah