Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Os Ka servis Ümraniye

yusuf28
28/09/2013, 10:33
Evet oska servise tesekkur ederim 80.000 bakim da fren hidroligi degismesine ragmen aklimda bu degismedi dedim ve suan gozumun onunde fren hidroligi degisitiyorlar ve motor temizligi ve ic dis yikama kendilerinin servis politakisini ve musteri memnuniyetini en on planda tutan oska servis musteri hizmetlerinde Mustafa beye burdan cok cok tesekkurlerimi iletiyorum

PUNTO2008
28/09/2013, 15:17
Os-ka Mustafa Bey'e geçen ay ben de debriyaj seti vs birşeyler değişimini yaptırdım, kendisi bizzat benimle ilgilendi, güzel tamirat yapıldı ve akşam arabamı şirkete kadar getirdi, gerçekten servisteki girişten çıkışa kadar olan ilgi ve müşteri memnuniyeti üst düzeyde, kendiklerine bir kez daha buradan teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.:)

lionT-JET
29/09/2013, 12:29
Os-ka dan Mustafa müşterisiyle ilgilenen ve cok iyi bir servis danısmanıdır.Her zaman müşteriyi memnun etmek için elinden geleni yapıyor.kendisine basarılarının devamını diliyorum..

yusuf28
29/09/2013, 14:58
Evet Mustafa elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ederse ve degismez ise daha ust basarilarin devami gelir