Orijinalini görmek için tıklayınız : Birmot-Beylikdüzü [Hasar Onarım Saçmalığı]
Arkadaşlar merhaba.Geçen ay kardeşim arabayı park ederken on sağ al tamponu çarptı o anın sokuylada otoparkta duran direğe de sağ arkayı carpmıs. Arabamın 10000 bakımı geldıgı ıcın de bırmot beylıkduzune goturdum.10000 bakımda hıc bır sıkıntı cıkmadı hatta cok ıyı ılgılendıler ve tamamen mutlu ayrıldım, fakat hasar onarımaynı seyı soyleyemeyecegım.Hasar ıcın beyanatname hazırladım ve olayı aynen yazdım.1 hafta sonra(bugün)arabamın teslım edılecegını soyledıler.Bugun hasar onarıma gıttıgımde ıse sadece on tamponun degıstıgını ve arka sağda olan ufak çiziklerin onarılmadığını gordum sağ arka ızgarada kırığında aynı sekılde kaldıgını kaldıgını.Yetkili kişiye soyledigimde eksperın sadece onu rapor ettıgını arkası ıcın bırsey yapamayacaklarını soyledı.[Kaskomu bozdurup yaptım].Yetkili kısı ızgarayı degıstırebılecegını soyledı ve benden bir öedeme talep etti.Eksperle gorustugumde ıse ayrı ayrı 2 dosya acılacagını kaskonun 2 kere bozulacagını ve prımın baya yukselecegını soyledı.Ben boyle bır sacmalık gormedım.Yorumlarınızı bekliyorum
farukileri
25/09/2013, 21:36
Arkadaşlar merhaba.Geçen ay kardeşim arabayı park ederken on sağ al tamponu çarptı o anın sokuylada otoparkta duran direğe de sağ arkayı carpmıs. Arabamın 10000 bakımı geldıgı ıcın de bırmot beylıkduzune goturdum.10000 bakımda hıc bır sıkıntı cıkmadı hatta cok ıyı ılgılendıler ve tamamen mutlu ayrıldım, fakat hasar onarımaynı seyı soyleyemeyecegım.Hasar ıcın beyanatname hazırladım ve olayı aynen yazdım.1 hafta sonra(bugün)arabamın teslım edılecegını soyledıler.Bugun hasar onarıma gıttıgımde ıse sadece on tamponun degıstıgını ve arka sağda olan ufak çiziklerin onarılmadığını gordum sağ arka ızgarada kırığında aynı sekılde kaldıgını kaldıgını.Yetkili kişiye soyledigimde eksperın sadece onu rapor ettıgını arkası ıcın bırsey yapamayacaklarını soyledı.[Kaskomu bozdurup yaptım].Yetkili kısı ızgarayı degıstırebılecegını soyledı ve benden bir öedeme talep etti.Eksperle gorustugumde ıse ayrı ayrı 2 dosya acılacagını kaskonun 2 kere bozulacagını ve prımın baya yukselecegını soyledı.Ben boyle bır sacmalık gormedım.Yorumlarınızı bekliyorum
ya o kendini eksper zanneden kişi beyanatı eksik okudu ona göre işlem yaptı ya da kendisine ek prim almak için bu şekilde önü değiştirin arkası kalsın demiş...elinizde beyanatın fotokopisi varsa onu alın ve eksperin dosyaya koyduğu beyanat ile karşılaştırın. Ona göre ya bayinin sahibine ya fiat türkiye'ye ya da sigorta şirketine bu eksperi şikayet edin.Geçmiş olsun
teşekkür ederim.Beyanatname birmotta fotokopiside var heralde boyle bır yola basvuracagım
Honor COOPER
25/09/2013, 22:51
Geçmiş olsun.
Maalesef her iş dalavera ülkemde.
eğer ki eksper beyanın yalan olduğunu düşünmüyorsa saçmalamış, farklı hasarları tek hasarmış gibi göstermeye çalışan çok, acentenizle sigorta şirketinizle görüşün eksper değişimi isteyin. gerekirse gelsinler olay yerine baksınlar olurmu olmazmı vs vs.
Ekspertizin işgüzarlığı olmuş malesef........Olay yeri incelemesi talep edebilirler....... Siz eksperin hatalı rapor ettiğini belirten bir dilekçeyle başvuru yapın derimm..............