PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Yay Presleyen Yer Önerisi...

BaranSelo
24/09/2013, 02:45
Merhaba. Aracımdaki orijinal yayları 3-4 cm arası pres yaptırmak istiyorum. Bu işi Ankara'da en düzgün şekilde yapacak bir yer biliyor musunuz? Vasat işçilik yapan bir yere denk gelmek istemiyorum, mağlum dönüşü olmayan bir işlem...
Bir de fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

hazarcelik
24/09/2013, 02:52
birkaç press yaptıran arkadaşa sorduğumda hepsi NAM amortisör'ü tavsiye etti kardeşim netten bir araştır istersen

BaranSelo
24/09/2013, 11:44
birkaç press yaptıran arkadaşa sorduğumda hepsi NAM amortisör'ü tavsiye etti kardeşim netten bir araştır istersen

Başka forumlarda da burayı önerenler,gidip memnun kalanlar olmuş kardeşim, gidilebilir bir yere benziyor. Teşekkürler :Ç

oknadr
24/09/2013, 11:45
fiyat bilmiyorum ama ayanlar amortisörü tavsiye ederim, coillerimin ayarı için hep oraya gidiyordum. alper ustanın işçiliği iyidir.

Ayberk0616
24/09/2013, 11:45
ankarada tek gidiceğin adres namistain olsun
sadece önlere soğuk presi 120 ye yapıyolar diye biliyorum sökme takma vs her şey onlara ait istediğin cm kadarda düşürürler

BaranSelo
24/09/2013, 14:09
fiyat bilmiyorum ama ayanlar amortisörü tavsiye ederim, coillerimin ayarı için hep oraya gidiyordum. alper ustanın işçiliği iyidir.

Alper usta hakkında o kadar kötü şey duydum ki, bedava yapcam dese dese gitmem sanırım:agri:. Önyargılı davranmak istemem ama, riske atmak da istemiyorum :)

ankarada tek gidiceğin adres namistain olsun
sadece önlere soğuk presi 120 ye yapıyolar diye biliyorum sökme takma vs her şey onlara ait istediğin cm kadarda düşürürler

Burayı hiç duymamıştım, bir araştırayım. :)

Ayberk0616
24/09/2013, 16:11
Alper usta hakkında o kadar kötü şey duydum ki, bedava yapcam dese dese gitmem sanırım:agri:. Önyargılı davranmak istemem ama, riske atmak da istemiyorum :)

Burayı hiç duymamıştım, bir araştırayım. :)

ankarada olup nam amortisrü duymadıysan piyasadan pek haberin yok demektir:)
araştır ben eski aracıma namda amortisör yaptrdım hiç bi sıkıntı yaşamadım
başka bi arkdşm soğuk pres yaptrdı yine bi sıkıntı yaşamadı

BaranSelo
12/10/2013, 11:50
Bugün Nam'a gitmeyi düşünüyorum, fiyatların ne durumda olduğunu bilen var mı? Hazırlıklı gideyim :)

ademalbayrak
28/10/2013, 13:37
ben nam amortisörde yaptırdım. yol tutuşu ve virajlarda iyi kasislerde çok sert

Arrest
28/10/2013, 13:39
Muaynede sıkıntı oluyor mu ?

StrawBeeRy
28/10/2013, 13:46
Muaynede sıkıntı oluyor mu ?

ne kadar basacağınıza bağlı ben coiloverla girdim ön taraf 14 cm basıktı kaldırdım 9 cm basık kaldı onda bile zor geçti max 6-7 cm yeterli onun dışında bastıklarınız hem konfordan ödün verir hemde muayeneden geçemezsiniz

hanbjk
29/10/2013, 01:59
Ben bugün Baranselo kardeşimin tavsiyesi ile nam amortisöre gittim ve Preslenen yaylarımı açtırdım. 4 tekeri 200 TL ' ye açtılar. Benim araba baya basıktı en ufak kasiste bile sürtüyodu yere şimdi iyi oldu 4.5 cm açtığını söyledi usta. arabaya biraz konfor geldi :)