Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto 1.4 active fiyat yardım
kant0107
22/09/2013, 19:32
S.a kolay gelsin herkese eski 2006 punto mu satıp yeni punto almaya gidicem yarın cuma günü gördüm aracı kontrol ettim aracın sorunu problemi yok araç hasar kayıtlı gözüküyordu plakadan ama şaseden kontrol edince hasar kaydı çıkmıyor ilan burda Fiat Punto 1.4 Dynamic 2009 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 138350731 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2009-punto-1.4-38.000-km-de-servis-bakimli-ilk-ell-138350731/detay) 20.500 tl ye anlaşmaya vardk yalnz fiyatı uygun mudur yoksa pahalımı yardm bekliyorm tşk ederim şimdiden :bye10000:
Bu araba Dynamic değil galiba. İçini görsem tam karar vereceğim,ama Dynamic'lerde Jant oluyor. Bunda kapaklar var. Eğer klima manuel'se belirtildiğinin aksine bu araba Active.
Ayrıca ben sizin yerinizde olsam Galeri'den değil sahibinden almaya özen gösterirdim. Galerilerin hali malumunuzdur. Bir de plakada hasar kaydı çıkıyor,şasi nosunda çıkmıyorsa,bu işte bir sakatlık olabilir. Ben sizin yerinizde olsam dediğim gibi sahibinden alırım.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
mgorgec55
22/09/2013, 19:43
Bu araç dinamik değil.park sensörüde yok.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
murathatib
22/09/2013, 19:47
hocam bu arabanın gösterge ekranı değişmiş heralde 2009 larda büyük oluyo dijital ekran ayrıca araba active ayrıca jant kapakları bile değişik 2006 kapakları var üzerinde yan sanayi
kant0107
22/09/2013, 19:47
arkadaşlar aracı kendim gördüm saten başlıkta active oldugunu belırttım sonuc olarak arkadasım benım galerinin sahibi bana uymucak araç olsa bana satmaya yeltenemez benım ıcın manuel klima istiyorm saten basit olur kafam rahat olur diye dusunuyorum arac kullanılmamıs tertemız kaportata sıkıntı yok orjinal boya sag camurluk boyalı oda gunesten dedı ama tam olarak onunda bılgısı yok aracın fıyatını ne dersınız ıyı mıdır yoksa pahalı mı ?
kant0107
22/09/2013, 19:52
hocam bu arabanın gösterge ekranı değişmiş heralde 2009 larda büyük oluyo dijital ekran ayrıca araba active ayrıca jant kapakları bile değişik 2006 kapakları var üzerinde yan sanayi
nasıl hocam araç gösterge değişmiş mi ? biraz daha yardmcı olursanız bana bu konuda yarın gene gidip servisine götürücem aracı hiç olmadı
3 gün önce arkadaşıma 2008 model boyasız 105 bin km'de kırmızı bir active aldık. 17,500 tl. sadece 800 tl servis fiyatlı ufak tefek masrafları var.
en iyisi yetkili servise ekspertize sokmak.
Be güneşten boyanan çamurluk vs. Daha önce duymadım valla. Tavan olur,kaput olur. Ama çamurluk zor güneşten. Dediğim gibi plakada kayıt olup,şaside olmaması da ilginçmiş
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
kant0107
22/09/2013, 21:09
3 gün önce arkadaşıma 2008 model boyasız 105 bin km'de kırmızı bir active aldık. 17,500 tl. sadece 800 tl servis fiyatlı ufak tefek masrafları var.
pahalı mı diyosunuz hocam ? benim kendi arkadasım bu cocukluk arkadasım kendısı 19.750 ye almıs 500 lira boyaya vermiş 250 liradan ben kazanayım diyor açıkcası bende inandım arkadasdır diyerekten bu arada araçın plakada hasar kaydı cıkmasının nedenı önceki aractan kalma bi hasar kaydıdır dedi sigortacım egerki öyleyse plaka degısınce hasar kaydıda gıdıcekdır mantıken dimi ?
murathatib
22/09/2013, 21:16
bana sorarsan fiat servisine bi expertiz yaptır derim
kant0107
22/09/2013, 21:21
bana sorarsan fiat servisine bi expertiz yaptır derim
aynen hocam sadce kaportacıya göstermekle yetinmicem o kadar para vericez 100 liradan mı kacayım. arac hiç kullanılmamıs ama görsenız ıcını daha posetlerı duruyor ıcınde cok hosuma gıttı :sevgi:
BaranSelo
22/09/2013, 21:48
Güneşten çamurluk boyandığını ilk kez duydum. İnsanın bile yan bel bölgesini bronzlaştırmayan güneş çamurluğun boyasını yakamaz :)
Ayrıca plaka değiştirme ile hasar kaydı gitme olayını tam olarak bilmiyorum fakat gideceğini sanmıyorum hocam, öyle olsa piyasada bukadar hasar kayıtlı araba olmazdı. Sonuçta plaka değiştirmek çok ucuz ve basit bir olay.
Fiyat oldukça iyi, eğer yalan yanlış bir bilgi yoksa. Ama bence vardır, söz meclisten dışarı galericiye güven olmaz. Gerisi arkadaşınızın ne kadar arkadaş olduğuna kalmış tabi ki.
Güneşten çamurluk boyandığını ilk kez duydum. İnsanın bile yan bel bölgesini bronzlaştırmayan güneş çamurluğun boyasını yakamaz :)
Ayrıca plaka değiştirme ile hasar kaydı gitme olayını tam olarak bilmiyorum fakat gideceğini sanmıyorum hocam, öyle olsa piyasada bukadar hasar kayıtlı araba olmazdı. Sonuçta plaka değiştirmek çok ucuz ve basit bir olay.
Fiyat oldukça iyi, eğer yalan yanlış bir bilgi yoksa. Ama bence vardır, söz meclisten dışarı galericiye güven olmaz. Gerisi arkadaşınızın ne kadar arkadaş olduğuna kalmış tabi ki.
Bu arkadaşa tamamen katılmak ile birlikte araba boş sanırım sis yok, park sensörü yok, ve ayna arkası siyah ( en itici bulduğum hali plastik siyah hali) km düşük ama fiyat 22bin gözden çıkartıysan 38 olmazda 60-70bin olur ama araç full olur. tercih senin galariden almak konusu ise tartışılır. bana uygun değil.
kant0107
22/09/2013, 23:09
Bu arkadaşa tamamen katılmak ile birlikte araba boş sanırım sis yok, park sensörü yok, ve ayna arkası siyah ( en itici bulduğum hali plastik siyah hali) km düşük ama fiyat 22bin gözden çıkartıysan 38 olmazda 60-70bin olur ama araç full olur. tercih senin galariden almak konusu ise tartışılır. bana uygun değil.
hocam genel olarak ben araclardan beklentim ön camlar otomatk olsun hidrolik direksiyon olsun az yaksın diyerekten baktıgım ıcın dolu arac alma taraftarı degılım
20.500 tl ye anlasdk fiyat biraz çok gibi geldi banada artk 20.000 ye daha onun aldıgı fıyata almaya calısıcam.. Birde suan belirttiğin aynalar benımde en gıcık oldugum noktası onu boyatma ıhtımalımız var mı acaba yada bugunluk yeter diyip ben yatıyım yarın alırsam genede sorularım olabilir hayrlı geceler.
Tabiki boyatabilirsin... iyi geceler
YALCINGUNEL
22/09/2013, 23:29
zamanında bende araba alıp sattım sana en büyük tavsiyem baban bile olsa galericiden alma !!!!!!
murathatib
22/09/2013, 23:35
yalçına katılıyorum
adrentos
23/09/2013, 00:10
aracı bence detaylı bir expertize sokup o şekilde alın imkanınız varsaydı dynamic model almanızı tavsiye ederim
jackalwile
23/09/2013, 00:24
az sonra satılık sayfasınada açıcam konuyu 2007 93 binde okadar masrafı çıkmaz ama ben garanti olsun küfür yemeyelim diye 750 lira masrafı olan aracımı 19400 e satıyorum yok sen dokunma ben yaptırırım dersen beni uğraştırmadığı için alan arkadaşa 18500 e bırakırım aklın da olsun
lionT-JET
23/09/2013, 00:28
arac fıyatına gore ıyıdır,kotudur karısmam,ama plakadan hasarlı,sasıden hasarsız arabayı aldıktan sonra satarken zorlanırsınız.galerıcı arkadasınız bıle olsa guvenmeyın.1 parca boyaya 500 tl vermis hemde sanayide yaptırmıstır.at yalanı demekten baska bir sey demek dusmez.daha temızını alıp gule gule kullanın.
S.a kolay gelsin herkese eski 2006 punto mu satıp yeni punto almaya gidicem yarın cuma günü gördüm aracı kontrol ettim aracın sorunu problemi yok araç hasar kayıtlı gözüküyordu plakadan ama şaseden kontrol edince hasar kaydı çıkmıyor ilan burda Fiat Punto 1.4 Dynamic 2009 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 138350731 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2009-punto-1.4-38.000-km-de-servis-bakimli-ilk-ell-138350731/detay) 20.500 tl ye anlaşmaya vardk yalnz fiyatı uygun mudur yoksa pahalımı yardm bekliyorm tşk ederim şimdiden :bye10000:
Fiyat normal görünüyor ama tabi aracı yakından inceleyip ekspertiz etmekte fayda var......
alivepro
23/09/2013, 19:54
Aracı expertize sokmadan almayın, resimlerde genelde şu detaya dikkat ederim araç bakarken, araç modifiye edilmişmi yani eğer en ufak modifiye izi varsa üzerinde çok daha detaylı inceleme yaptırırım açıkcası bu araca egsoz takılmış, neden derseniz genelde modifiyeli araç kullanan kişilerin kullandıkları araçların motorları çok yorulmuş ve yıpranmış oluyor dikkat!!!
kant0107
24/09/2013, 20:06
hepinize tşk ederim aracı servisine expertize götürdüm servisteki arkadaslar aracı daha önceden biliyoruz dediler bende sandım benim gibi çok kişi gelip araca baktrmışlar diye adamlar aracı haciz deposunun garajından biliyorlarmış arac orjinal 0 ayarında ufak tefek bakım masrafları var 2 sene kadar haciz otoparkında yatmıs aracın boyanmasının nedenı buymus aracta 0 kokusu duruyor hala sahane bı parca yalnız haciz deposundan cıktıgı için içimden almak gelmedi ben eski kafalıyımdır ağlayarak verilen mala gülerek binilmez diyerekten ama aldm umarım hayrını görürüm inş eski sahibi gibi ağlayarak benden gitmez arac tekrardan tsk edıyorum hepınze hayrlı aksamlar.
hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin