Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto otomatik vites sorusu
zhenny22
17/09/2013, 23:51
Merhaba arkadaslar benim bi sorum olacaktı punto otomatik vitesine benzeyen otomatik şanzuman araç varmi varsa hangileri ? Yani punto da olan az da olsa geri kaçma gaz ayarını kendim yapmam kalkışda kendim gaz vermem gibi ?
cezalandirici083454
18/09/2013, 01:18
Selamunaleyküm 77bglik yarı otomatik var bende. Geri kaydırma yüzde 5 yada 7 eğimde hilholder devreye giriyor. Ama tam otomatik varmı bilmiyorum.
zhenny22
18/09/2013, 01:47
Araba almıyorum sadece punto da ki otomatik şanzuman dan varsa başka hangi arabada var onu merak ediyorum
Araba almıyorum sadece punto da ki otomatik şanzuman dan varsa başka hangi arabada var onu merak ediyorum
Corsa, Yaris, Auris, Bravo, 500 L, ve bir kaç markanın daha yarı otomatik tek kavramalı şanzımanları var. Bunlar aynı ürün değiller. Markaların kendi ürünleri. türleri aynı. Mesela çift kavramalı yarı otomatikler var. Edc, Tct, Dsg, Powershıft bunlarda tam otomatik değil ama süper şanzımanlar.
zhenny22
18/09/2013, 13:43
Benim istediğim puntoda ki gibi gaz ayarını kendim yapmam kalkışda mesela otomatik arabalarda frenden cek ayağını kendi kalkar ama ben öyle istemiyorum