Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Bravo 1.6 mjt 120bg emotion ilk sahibinden

Bigbrother
15/09/2013, 16:39
Aracım Antalya'dadır. Tek kişi tarafından yani sadece tarafımdam kullanılmıştır. Aracı eşime bile vermedim :) Titizimdir bu nedenle araçta hala ilk günkü parlaklığı durmaktadır.

Aracın ilk sahibiyim. Kilometresi orijinaldir. Yetkili servis bakımlıdır. Donanımları ilan sonunda listelenmiştir. Araç en çok tutulan donanım paketi olan Emotion donanımlıdır. Makyajlanmasından sonra Sport Style veya S2 Sport donanımlarına denk gelmektedir. Kısacası Bravo'nun en dolu modelidir. Viraj aydınlatmasından tutunda, hava kalite kontrollü çift taraflı dijiltal klimaya, bir çok güvenlik özelliğine kadar her şey bu araçta bulunmaktadır. Tabii ki 120 beygirlik ve 300 torka sahip motorunu unutmamak gerekir. Bu motor hem güçlüdür hem de ekonomiktir. Piyasadaki en güçlü 1.6 dizel motorlardan birisidir.

Aracımda ESP, ASR, MSR, Hill Holder (yokuş kalkış desteği), diz hava yastığı, otomatik katlanır aynalar, LED ön konsol aydınlatması standart gelmektedir. Dynamic Plus ve Sport Style olan diğer Bravo'ların hepsinde bu özellikler yoktur çünkü EK PAKET ile satılmaktadır. Bir çok satıcı araçlarında bu özellikler olmadığı halde var şeklinde göstererek kullanıcıları yanılmaktadır. Örneğin, şehir içinde direksiyonu yumuşatan sistem olan CITY fonksiyon düğmesinin hemen altında (teybin sol tarafında kalan direksiyon simidi ikonlu tuş) kalan ASR tuşu araçta bulunuyor ise o zaman ESP, ASR, MSR ve Hill Holder vardır. O buton yoksa, bu özellikler kesinlikle yoktur.

Aracımda standart Emotion donanıma ek olarak;

- 17 inç sport style jantlar (beraberinde yeni continental sport contact 5 lastikler),

- Xenon farlar (xenon ön farlar ile uyumlu olması için sis farlarının ampülleri de değiştirilmiştir),

- Gündüz LED farları,

- 3M cam filmi,

- 3M kaput filmi,

- Alüminyum spor pedal takımı,

- Spor egzos ucu,

- Karartılmış arka lambalar,

- Ön tampon altı karlık (lip),

- Bagaj ve arka kapılara fitil ve ses yalıtımı uygulaması,

bulunmaktadır. Tüm bu ekstralar için yaklaşık 3.000 TL harcanmıştır.

Aracım şehir içinde 5.6lt/100 km yakmaktadır. Şehir dışında ise 4.5lt/100 km tüketime ulaşmaktayım. Bunlar gerçek tüketim değerleridir. İsteyen yol bilgisayarından bakabilir. Aracım standart bir Bravo'dan çok daha az yakmaktadır.

Aracımın içi ve dışı çok temizdir. Aracı görmeniz yetecektir. İçerisinde tek bir sigara bile içilmemiş ve araca özenle bakılmıştır. Bakımları hiç bir zaman aksatılmamış, araba hırpalanmamıştır. Bu araç zaten bir aile aracıdır. Araçta artık tüm dizel araçlarda bulunan dizel partikül filtresinin tıkanmaması için temizlik yaptırılmıştır. Sürekli şehiriçi kullanılan dizel araçlarda dizel partikül filtresi tıkanabilmektedir. Araca özenle bakıldığından bu filtresi de istek üzerine yetkili serviste temizlettirilmiştir. Aracın hiç bir masrafı bulunmamaktadır. Daha büyük muhtelen D segmenti bir araç alınacağı için satışa çıkarılmıştır. Aracın yedek anahtarı, kullanım kılavuzu ve servis faturaları durmaktadır. İsteyen faturaları dahi inceleyebilir.

Aracın düzenli olarak her sene Meguiars boya koruması yapılmıştır. Bu nedenle boyası halen ilk günkü parlaklığını korumaktadır. Bilen bilir Meguiars boya koruma işinin piri sayılır. Aracın içinde hiç bir şekilde bir yıpranma yoktur. Döşemeleri tertemizdir. Zaten araç ilk alındığında araç içi koruma uygulaması yapılmıştır. Ne direksiyonunda ne de vites topuzunda deri atması bulunmamaktadır. Zaten bir aracın kilometresinin düşürülmüş olup olmadığını anlamak için direksiyon ve vites topuzuna bakmanız gerekmektedir. Aracım fotoğraflarda görüldüğü gibi tertemizdir. Stepnesi dahi hiç kullanılmamıştır.

Aracın sağ ön ve sağ arka çamurluğunda lokal boya bulunmaktadır. Sağ kapılarda her hangi bir hata/boya yoktur. Park esnasında başka bir aracın sürtüp kaçmasından dolayı lokal olarak boyattırılmıştır ve fotoğrafları bulunmaktadır. Aracın diğer hiç bir yerinde her hangi bir darbe/ boya/ değişen bulunmamaktadır. Öte yandan trafikte ufak bir sürtmeden ötürü TRAMER kaydı çıkmaktadır. Ancak hasar tutarı bulunmamaktadır zira TRAMER kaydında benim tarafımda bir hasar oluşmamıştır sadece tamponda çizik oluşmuştur. Sigoırtacınızdan bu bilgiyi doğrulatabilirsiniz. Aracımda başka hiç bir kusur yoktur. İstediğiniz servise gösterebilir, ekspertinizi yaptırabilirsiniz. Burada belirtilen haricinde başka bir kusur çıkarsa eksper ücretini ben karşılayabilirim. Ciddi alıcılara plaka verilecektir.

Aracım Mayıs 2009 tarihinde trafiğe çıkmış olup, garantisi 5 yıllıktır. Bu nedenle aracım halen garanti altında olup, yaklaşık 1 sene daha garantisi bulunmaktadır. İkinci elde hem bu kadar temiz, hemde garantili başka Bravo BULAMAZSINIZ.

Bravo; benzer donanımlı bir Golf, Astra veya Focus'tan çok uygun fiyatta satılmaktadır. Lütfen aracımı kıyaslarken benzer donanımlı Bravo'lar (105bg'lik emotionlar ile kıyaslamayın) ve diğer benzer donanımlı araçlar ile kıyaslayınız. Kesinlikle kilometresi düşürülmüş, sağı solu ellenmiş araçlar ile kıyaslamayınız. Benzer model yılındaki Golf, Focus ve Astra'larda bile benim aracımdaki donanımlar (ör. ESP, ASR, Hill Holder, viraj aydınlatması vs.) standart donanımlarda yer almamaktadır.

Pazarlık sünnettir ancak fiyatı 33.500 TL'ye çektim kısa bir süreliğine bu nedenle bu fiyat PAZARLIKSIZ son fiyattır. Herkesin malı kıymetlidir bu nedenle lütfen ölü fiyatlar teklif etmeyiniz. Zira aracın 0 km PEŞİN liste fiyatı şu anda 61.000 TL'dir. Aracın fiyatı bu nedenle uygundur. Takas düşünülmemektedir.

Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Not: Temmuz vergisi ödenmiştir. Aküsü ve lastikleri yenidir. Fren balataları değişmiştir. Yeni araç alındığı için Bravo kullanılmamakta olup, evimin otoparkında durmaktadır.

Sahibinden.com ilan no 130925154

İlan linki -https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-tertemiz-bravo-1.6-dizel-emotion-fiyat-indi-130925154/detay/

bora.sen
17/09/2013, 13:30
hayırlı satışlar;takipteyim :)

Honor COOPER
17/09/2013, 18:20
Hayırlı satışlar olsun.

Gorky
17/09/2013, 18:41
Hayırlı satışlar

Bigbrother
17/09/2013, 23:17
teşekkürler arkadaşlar...

sharkemrefb
17/09/2013, 23:20
araç çok güzelmiş hayırlı satışlar ..

Bigbrother
18/09/2013, 08:49
araç çok güzelmiş hayırlı satışlar ..

Değer bilen birine gitmesi iyi olur...

Bigbrother
19/09/2013, 12:14
Güncel...

brembo1
19/09/2013, 14:56
Fiyat ta aracta güzel hayırlı satışlar.

Bigbrother
19/09/2013, 20:04
Fiyat ta aracta güzel hayırlı satışlar.

Sağolun...

effect1903
21/09/2013, 23:16
Hayırlı satışlar, aracınızın aynısından almayı düşünüyorum ama kısmetse önümüzdeki seneye, inşallah değerini bilen birine gider...

kolombo
22/09/2013, 01:09
Berk sahibinden ilanında şu kişi senin aracının fotosunu ve bilgilerini aynen kullanmış. Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion 2009 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 132824975 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-sifir-gibi-1.6-dizel-bravo-132824975/detay)

Bigbrother
22/09/2013, 01:20
Berk sahibinden ilanında şu kişi senin aracının fotosunu ve bilgilerini aynen kullanmış. Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion 2009 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 132824975 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-sifir-gibi-1.6-dizel-bravo-132824975/detay)

Evet biliyorum o benim arkadaşım... o da benim adıma satıyor... ilgin için teşekkürler...

Bigbrother
22/09/2013, 01:21
Hayırlı satışlar, aracınızın aynısından almayı düşünüyorum ama kısmetse önümüzdeki seneye, inşallah değerini bilen birine gider...

inşallah bravo veya punto forumundan birine gider...

kolombo
22/09/2013, 01:34
İnan benim aracı satıp, senin aracı alasım geldi.

bedri73
22/09/2013, 02:16
Hayırlı satışlar.
Eğer bizim butaraflarda olsaydınız kaçırmazdım.
Alana hayırlı olsun...

Bigbrother
22/09/2013, 17:32
Sağolun arkadaşlar...

Bigbrother
23/09/2013, 18:12
Güncel...

cck1
23/09/2013, 18:18
hayırlı satışlar

Bigbrother
24/09/2013, 19:42
Güncelll...

serkandikici
26/09/2013, 00:50
Hayırlı satışlar cidden güzel araç

Bigbrother
26/09/2013, 00:55
Sağolun...

Bigbrother
26/09/2013, 17:52
Güncell arkadaşlar...

oguzhan44
02/10/2013, 11:12
Hayırlı satışlar.

Bigbrother
02/10/2013, 23:53
Araç satılmıştır. Konu kapatılabilir.

Sabırla takip eden herkese teşekkürler...