PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu aparat grande puntonun çıkışına olur mu? kalitesini bilen? kullanan?

ritimsiz
10/09/2013, 22:49
linkteki aparat grande puntonun çıkışına olur mu? kalitesini bilen? kullanan? takan? var mıdır?

FİAT GRANDE PUNTO EVO STERİO AUX KABLOSU - STERİO JAK - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 119331941 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-aksesuar-fiat-grande-punto-evo-sterio-aux-kablosu-sterio-jak-119331941/detay)

cemdogu
10/09/2013, 23:50
forumda uygulayan çok, kemalotodan alınan kablolardan çok memnunlar.Ses kalitesi CD kalitesinden daha iyi diyen de var.

ritimsiz
11/09/2013, 00:05
hocam ben daha önce böyle bişe kullanmadığım için soruyorum. usb girişi mi oluyor? kukalı çıkışı gibi bişey mi? mp3 player mı bağlayacağım yoksa telefon mu?

forumda uygulayan çok, kemalotodan alınan kablolardan çok memnunlar.Ses kalitesi CD kalitesinden daha iyi diyen de var.

BaranSelo
11/09/2013, 02:14
Uyumludur hocam. Mantığı şu, herhangi bir cihazın kulaklık çıkışına takarsınız, cihazdaki sesi alır teybinize aktarır. Mesela telefonunuzdan müziği açarsanız teypten çalar, telefonu kapatırsanız müzik kapanır. Yani bağladığınız cihazı teyp üzerinden kontrol edemezsiniz. Arabanın teybini kulaklık mantığıyla kullanırsınız bir nevi. Umarım anlatabilmişimdir.

ritimsiz
11/09/2013, 09:48
kesinlikle anlattınız. o zaman benim aradığım cihaz bu değil:) ben direksiyondan kumandayı kullanmalıyım. öyle bir aparat arıyorum kolay takabileceğim. varmıdır önerisi olan? marka model fiyat?

Uyumludur hocam. Mantığı şu, herhangi bir cihazın kulaklık çıkışına takarsınız, cihazdaki sesi alır teybinize aktarır. Mesela telefonunuzdan müziği açarsanız teypten çalar, telefonu kapatırsanız müzik kapanır. Yani bağladığınız cihazı teyp üzerinden kontrol edemezsiniz. Arabanın teybini kulaklık mantığıyla kullanırsınız bir nevi. Umarım anlatabilmişimdir.

brembo1
11/09/2013, 10:27
Ben burdan aldım orjınal jackıyla geliyo tavsiye ederim

BaranSelo
11/09/2013, 11:48
kesinlikle anlattınız. o zaman benim aradığım cihaz bu değil:) ben direksiyondan kumandayı kullanmalıyım. öyle bir aparat arıyorum kolay takabileceğim. varmıdır önerisi olan? marka model fiyat?

Öyle bir aparat var ama fiyat biraz tuzlu :) CD Changer görevi görür, bu şekilde cihaza hiç el sürmeden tamamen teyp ve direksiyondan kontrol sağlarsınız.

Cihaz: OTO AudioSystem TÜM Orjinal TEYBINEZE USB/SD/AUX GittiGidiyor'da 91965048 (https://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-audiosystem-tum-orjinal-teybineze-usb-sd-aux-91965048)

Daha ucuz ürünler de vardır araştırmanızı tavsiye ederim :)