Orijinalini görmek için tıklayınız : Wals mavisi
jackalwile
10/09/2013, 12:04
Arkadaşlar merhaba benden önceki sahibi sağ sol arka çamurluğu boyatmış nasıl bir işçilik yapılmışsa araba yeşile çalıyor sanki wals mavisine sövüyordu sanayide bir usta onuda belirteyim :) bir kaç ay öncede otoking ketenpereye getirdi beni kaskodan beleş yaptırınca böyle oluyor demek bu işler ön kaputa ceviz düşmüştü sileceğin altına göçüğü düzeltin dedim komple ön kaputu cilalamışlar sanırım araba oldu alacalı bulacalı bu işlerdne hiç anlamayan biri olarak komple pasta cila atsam ön kaputta ciladan oluşan farkı giderebilirmiyim. Satarken otokingden evrakları alabilirmiyim kendilerinin cilaladıklarına kaza falan olmadığına kanıt olarak diğer husus bu çamurlukları boyatsam tekrardan boya iyice kalınlaşıcak bu satarken bir sıkıntı yaratır mı arabayı değişmeyi düşünüyorum bir kaç ay içinde nasipse ama hayırlısı diyelim. Yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim iyi günler dilerim
BaranSelo
10/09/2013, 12:45
Ciladan fark oluşmaması lazım, cilanın amacı parlaklık katmak. Başka bir işlem yapmış olmasınlar? Eğer sadece ciladan dolayı meydana glen bir fark varsa, zaten o cila birkaç basınçlı yıkama sonra akar gider..
Bu arada, tekrar boyatmak bir sorun oluşturmaz. Sonuçta boyalı parça, boyalı parçadır. Kimse kalınlığını veya kaç kez boyandığını sormaz satın alırken :)
jackalwile
10/09/2013, 13:11
Ciladan fark oluşmaması lazım, cilanın amacı parlaklık katmak. Başka bir işlem yapmış olmasınlar? Eğer sadece ciladan dolayı meydana glen bir fark varsa, zaten o cila birkaç basınçlı yıkama sonra akar gider..
Bu arada, tekrar boyatmak bir sorun oluşturmaz. Sonuçta boyalı parça, boyalı parçadır. Kimse kalınlığını veya kaç kez boyandığını sormaz satın alırken :)
ya adamın dediğine göre aracın ön kaputu artık boyalı gözükecek cila dediğime bakma bişey dedi ama ben cila deyip geçiyorum vernik diyesim geliyor ama eminde olamıyorum :)