Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Danışma
akselerbol
10/09/2013, 02:11
İyi geceler herkese bugün 2008 model gri Gp için pazarlık yaptım aracın başlıca özellikleri. 8 airbag dedi satıcı ama emin değildi. Dijital klima elektrikli bel şişirme 4 cam otomatik esp asr yokuş kalkış desteği 90 hp 6 ileri dizel ben araştırdığım kadarı ile bu kadar dolu bir araç görmedim. Hiç kazasız tramer kaydı olmayan orjinal 90.000 kilometrede 26.000 TL ye anlaştık etrafımda ki insanlar çok o para verilmez falan dediler ama sanırım dinlemeyeceğim sizin de fikirlerinizi almak istedim.
2008 model,dolu ve eğer kazası belası boyası cazipse iyi bir fiyat diyebilirim. Ufak bir pazarlık daha yapılabilir tabii ki.
Ek olarak,aracınız Dynamic donanım,veya Fun donanımına sahip.(Fun'larda manuel klima var galiba tam emin değilim.Dynamic yüksek ihtimal) Bu da bir avantajdır. Ekstra olarak güvenlik paketi dahil aracınızda,bunu da ASR,Hillholder(Yokuş kalkış desteği),ve ESP'den anlıyoruz.
90HP dizel de sizi yokuşlarda,hızlanmalarda ve kalkışlarda ekstra tork ile memnun edecektir.
KM olarak bakacak olursak,MultiJet motorlar uzun km'lerce gidebilir. Ne kadar olursa olsun,iyi ve bakımlıysa sorun çıkarmayacaktır.
Benim için 90HP'lik Multijet'in tek dezavantajı,baskı balata değişim ücretlerinin,75Hp dizellere göre daha pahalı olması.Teknik detaylarını bilmiyorum ama 90 beygirlik dizel motorun,baskı balatası farklı oluyor. Detaylı bilgi zaten araştırılarak bulunur forumdan.
Son olarak aracınızın hayırlı olmasını dilerim.
Ozzy3327
10/09/2013, 09:19
İyi geceler herkese bugün 2008 model gri Gp için pazarlık yaptım aracın başlıca özellikleri. 8 airbag dedi satıcı ama emin değildi. Dijital klima elektrikli bel şişirme 4 cam otomatik esp asr yokuş kalkış desteği 90 hp 6 ileri dizel ben araştırdığım kadarı ile bu kadar dolu bir araç görmedim. Hiç kazasız tramer kaydı olmayan orjinal 90.000 kilometrede 26.000 TL ye anlaştık etrafımda ki insanlar çok o para verilmez falan dediler ama sanırım dinlemeyeceğim sizin de fikirlerinizi almak istedim.
bu akıl veren insanları anlamak gerçekten zor,bu para verilmez derler ama bu sınıfta daha donanımlı,daha az yakan dizel,tasarım olarak daha güzel bi araç öneremezler.
Kaldıki bende aracımı satmayı düşünüyorum 2007 model 1.3 multijet emotion 25.000-25.500 tl teklif eden o kadar kişi varki,artık telefonlardan sıkıldım ilandan numaramı kaldırdım:)
Kısacası araç temizse içinize sindiyse kesinlikle alın,pişman olmazsınız;)
valla bence araç herşeyiyle güzel. kaza değişen boya vs yoksa (boya varsada takılmamak lazım) biraz da pazarlıkla 24 bine 25 bine kapatırsan güzel olur.
akselerbol
10/09/2013, 10:30
2008 model,dolu ve eğer kazası belası boyası cazipse iyi bir fiyat diyebilirim. Ufak bir pazarlık daha yapılabilir tabii ki.
Ek olarak,aracınız Dynamic donanım,veya Fun donanımına sahip.(Fun'larda manuel klima var galiba tam emin değilim.Dynamic yüksek ihtimal) Bu da bir avantajdır. Ekstra olarak güvenlik paketi dahil aracınızda,bunu da ASR,Hillholder(Yokuş kalkış desteği),ve ESP'den anlıyoruz.
90HP dizel de sizi yokuşlarda,hızlanmalarda ve kalkışlarda ekstra tork ile memnun edecektir.
KM olarak bakacak olursak,MultiJet motorlar uzun km'lerce gidebilir. Ne kadar olursa olsun,iyi ve bakımlıysa sorun çıkarmayacaktır.
Benim için 90HP'lik Multijet'in tek dezavantajı,baskı balata değişim ücretlerinin,75Hp dizellere göre daha pahalı olması.Teknik detaylarını bilmiyorum ama 90 beygirlik dizel motorun,baskı balatası farklı oluyor. Detaylı bilgi zaten araştırılarak bulunur forumdan.
Son olarak aracınızın hayırlı olmasını dilerim.
Baskı balata konusunda servis kayıtlarından bakıldığında kontrol edilmiş değişime gerek görülmemiş mayıs ayında. Tek beğenmediğim yönü aracın 65 hp lik symboll kullanıyordum daha önce kalkışlarda onun kadar seri değil sonrasında çok seri bir araç ama 1.3 olmasından kaynaklı sanırım ilk kalkış biraz vasat geldi bana.
bu akıl veren insanları anlamak gerçekten zor,bu para verilmez derler ama bu sınıfta daha donanımlı,daha az yakan dizel,tasarım olarak daha güzel bi araç öneremezler.
Kaldıki bende aracımı satmayı düşünüyorum 2007 model 1.3 multijet emotion 25.000-25.500 tl teklif eden o kadar kişi varki,artık telefonlardan sıkıldım ilandan numaramı kaldırdım:)
Kısacası araç temizse içinize sindiyse kesinlikle alın,pişman olmazsınız;)
Araç öneri konusuna kesinlikle katılıyorum. Ne alayım dediğimde ya susuyorlar yada bütçemi aşan bir araç tavsiye ediyorlar o kadar param olsa bende biliyorum ne alacağımı dediğimde susuyorlar :)
valla bence araç herşeyiyle güzel. kaza değişen boya vs yoksa (boya varsada takılmamak lazım) biraz da pazarlıkla 24 bine 25 bine kapatırsan güzel olur.
Değişen yok ilk mesajda belirttiğim üzere sadece arka tamponda lokal boya var kilometre orjinal.
erenemre
10/09/2013, 10:39
bence çok iyi bir fiyat ve aracın özellikleri çok iiyi o etrafındaki insanları salla gitsin o donanımda başka araç bulabilirmisin onu düşün ben olsam araç temiz ise kaçırmazdım etrafımda söyleyenleri hiç dinlemedim bugüne kadar hiçbir konudada pişman olmadım çok şükür insan ne aradığını ve aradığı şeyi biliyorsa etraftaki eş dostun dediğine he der geçerim.
blackhawk
11/09/2013, 17:19
bütçeni bilmiyorum ama 30.000 civarı 2011 evo dinamic bulabilirsin...
therasmus
11/09/2013, 21:01
Fiyat fazla gibi geldi bana,biraz daha düşerse güzel olur. :)
akselerbol
13/09/2013, 00:40
Aracı aldım. Fiyat belki yüksek olabilir ama 40.000 TL ye kadar temiz 2. el araba bulamadım. Bu araç da gerçekten temiz ve dolu olunca fazla sorgulamadım sonuçta 3 yıl binmek üzere aldım aracı.
alivepro
13/09/2013, 16:21
Düşünürsen
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 132304895 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2011-model-full-42000-km-de-boyasiz-132304895/detay/)
azda olsa pazarlık payı vardır. araç ilanda bahsettiğim gibidir (yalnız bu sabah fark ettim taşmı geldi nedir bilinmez ön camın sol altında 5 cm kadar derin olmayan bi çatlak var)
akselerbol
13/09/2013, 16:59
Araç aldım ben size hayırlı satışlar.