PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2020 Olimpiyat Oyunları Oylama Sonuçları

Haberci
08/09/2013, 00:04
https://img46.imageshack.us/img46/4954/m3yc.jpg

2020 Olimpiyat Oyunlarının nerede yapılacağına ilişkin Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de yapılan ilk oylamada Madrid elenerek finale İstanbul ve Tokyo kaldı.

Final seçim sonuçları TSİ 23:20'de belli olacak.

hanbjk
08/09/2013, 00:06
Hayırlısı olsun ülkemiz için inş Türkiyede olur.

Scottie
08/09/2013, 00:10
Hayirlisi olsun... ama umudum yok...

Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2

Haberci
08/09/2013, 00:24
Final oylaması neticesinde 2020 Olimpiyat Oyunlarını alan ülke Tokyo oldu.

never
08/09/2013, 00:30
Şaşırmadım ilk turda da en çok oyu Tokyo almıştı :((

Sent my iPhone using

tayfux
08/09/2013, 00:40
yazık oldu :(

erdiyilmaz
08/09/2013, 01:00
Başka sefere

erenemre
08/09/2013, 01:05
inanılmaz sevindim olmamasına bizim neyimize olimpiyat dünya bütçe açığımız var 20 milyon dolara yakın masraf olacaktı bence çok gereksiz o kadar sorun varken bir olimpiyatımız eksikti neyse ALLAH acıdı da olmadı bence en çok hak eden tokyo idi ve hak eden kazandı.

Bolu_Beyi
08/09/2013, 01:15
İlk ders Bedense okula eşofmanla, son ders bedense eve eşofmanla dönen bir millet olarak 2020 Olimpiyatları bizim hakkımızdı...

DiaBLo
08/09/2013, 01:30
inanılmaz sevindim olmamasına bizim neyimize olimpiyat dünya bütçe açığımız var 20 milyon dolara yakın masraf olacaktı bence çok gereksiz o kadar sorun varken bir olimpiyatımız eksikti neyse ALLAH acıdı da olmadı bence en çok hak eden tokyo idi ve hak eden kazandı.

nerede bütçe açığımız var imf ye borcumuzmu var,ayrıca 20 milyon dolar yatırıp 200 milyon dolar kazanıcaktık

erenemre
08/09/2013, 01:34
nerede bütçe açığımız var imf ye borcumuzmu var,ayrıca 20 milyon dolar yatırıp 200 milyon dolar kazanıcaktık

herşey imf borcu değil bir cari açığa bak istersen ? benzin geçmiş 5 TL yi keşke herşey imf ye borç olmamayla kapansa ayrıca olimpiyat ın 200 milyon getirisi olmaz belki yaptığın masrafı bile çıkaramazsın eğer söylediğin dünya kupası olsa o zaman doğru ama olimpiyat ların getirisi götürüsünü karşılamaz.Ayrıca İstanbul un trafiği olsun altyapısı olsun olimpiyatlara hazır olduğunu düşünmüyorum.

DiaBLo
08/09/2013, 01:41
herşey imf borcu değil bir cari açığa bak istersen ? benzin geçmiş 5 TL yi keşke herşey imf ye borç olmamayla kapansa ayrıca olimpiyat ın 200 milyon getirisi olmaz belki yaptığın masrafı bile çıkaramazsın eğer söylediğin dünya kupası olsa o zaman doğru ama olimpiyat ların getirisi götürüsünü karşılamaz.Ayrıca İstanbul un trafiği olsun altyapısı olsun olimpiyatlara hazır olduğunu düşünmüyorum.

bence benzin 10 tl olmalı önüne gelen herkesin altında araba var o yüzden trafik aldı başını gidiyo,ayrıca ben ortada cari açık göremiyorum,sen yunanistandan yazıyorsun sanırım,turist getirisi olacak bunu olimpiyatların olacağı zaman olarak algılama bütün dünya ülkemizi görecek öğrenecek gelecek,taksimdeki olaylar yüzünden alamadık olimpiyatı

MrFatih
08/09/2013, 01:59
bence benzin 10 tl olmalı önüne gelen herkesin altında araba var o yüzden trafik aldı başını gidiyo,ayrıca ben ortada cari açık göremiyorum,sen yunanistandan yazıyorsun sanırım,turist getirisi olacak bunu olimpiyatların olacağı zaman olarak algılama bütün dünya ülkemizi görecek öğrenecek gelecek,taksimdeki olaylar yüzünden alamadık olimpiyatı

Kesinlikle katılıyorum. Ortalama 40 milyon dolar direk getiri bekleniyordu ( bu olimpiyatların direk getirisi ) haricen ülkemizi tüm dünya tanıyacaktı. Tabiiki burada haricen getirilerde olacaktı...

didi77
08/09/2013, 02:00
Hayırlısı olsun bende iyiki olmadıgı yanayanlardanım gezi direnişi falan hikaye Tokyo nun alacağı en baştan belli idi sanırım daha ortada gezi eylemi yokken başbakan Tokyo Valisi'ne demedimi siz bu seferlik çekilince biz alalım diye ::))) onlarda nazikçe hakkı olan kazanır demedimi ? tanıtım filmlerini karşılaştırın bir farkı anlarsınız bir yanda simit tezgahı fırın içi görüntüsü sanırım birde ne hikmetse bir tane türbanlı kardeşimizin resmi yada görüntüsü yok ::((( digeri acıyor şeffaf bilgisayar ::))) devamlı spor görüntüsü veriyor

didi77
08/09/2013, 02:04

Arkadasım birde su benzin 10 tl olsun muhabbeti olmuyor artık 10 tl oldugunda yediğin ekmek bindiğin otobüs vs hayatındaki hersey ucuzmu olacak unutmayalım herseyimiz petrole bağlı birde artık araçları parası olan alıyor biniyor dan çıkaralım ihtiyac oldu arac o eskidendi lüx kavramı

DiaBLo
08/09/2013, 02:12
Arkadasım birde su benzin 10 tl olsun muhabbeti olmuyor artık 10 tl oldugunda yediğin ekmek bindiğin otobüs vs hayatındaki hersey ucuzmu olacak unutmayalım herseyimiz petrole bağlı birde artık araçları parası olan alıyor biniyor dan çıkaralım ihtiyac oldu arac o eskidendi lüx kavramı

bence büyükşehirlerde araç ihtiyaç değildir elimizin altında onlarca ulaşım imkanı var,araçları parası olan almıyor,300 tl taksitle araç veriyorlar,önüne gelen araç alıyor,bizim sokağımızda 40 tane kadar daire var ama sokakta 100 tane araba var hepsimi zengin bunların her ailede 3 araba var

yusuff06
08/09/2013, 02:22
Olimpiyatlarin turkiyede yapilmasi 1 si turkiyeyi marka haline getiri
2.si o anlik olmasa bile ileriyi donuk turist ve nakit para demek. 3.turkiyenin tanitim filminde bolca cami turbe v.s gosterilmekte. Sebebi simdiye kadar hic bir muslumam olan ulkede yapilmamistir
4.2020 yilina kadar istanbul her yonden hazirlanirdi
5.yapilan harcamalr sonucta kendi ulkene harciyorsun

GT-I8190 cihazımdan 2 ile gönderildi

cdogu
08/09/2013, 03:13
Konuşmalara bakın arkadaşlar kendinizdemisiniz? Araç lükstür şudur budur. Yine söylüyorum araba lüks değildir. Araba bir insanın bir yerden bir yere gitme ihtiyacını karşılar. Büykşehir'lerde arabalı olmak ta avantajdır. Ama kesinlikle lüks değildir. Zaten baktığınız zaman toplu taşımada Türkiye en pahalı ülkelerden birisi.Ek olarak,otobüs te aynı amaca hizmet eder. Buna da lüks diyelim o zaman.

Akaryakıt 10 TL olmalıymış. Yoksa sokakta bizim gençlerimize sıkılan biber gazının kaynağı mı bu akaryakıt?

Bana desinler ki,biz benzinden aldığımız vergiyle hayırlı işler yapıyoruz,yollar,kavşaklar,altyapı çalışmaları vs. o zaman şikayet edersem namerdim.Böyle olmadığını herkes biliyor.

IMF borcu silinmiş. Evet silindi. Çok yaşasın başbakanımız. hüloooğğ! Neyle silindi ?? Resmen bankaya kredi borcunu ödemek için,bireysel ihtiyaç kredisi çekmekten ne farkı var bu borcu kapatmanın. Cebinde paran vardı da mı ödedin,yoksa başka birinden alıp diğer borcunu mu kapattın? Bunların cevabını kim verdi? Sadece TV'lerde haberler gördük. Erdoğan İMF'ye borcu kapattı. Borç alan değil,borç veren ülke olduk vs.. O paranın kaynağı ne?Bunu açıklasın,tamam.

Taksim'deki olaylar yüzünden alınamamış. Peki,biz olimpiyat ülkemize gelecek diye başbakanımızla olan sorunlarımızı,kendisinin halka yaptığı,bizim doğru bulmadığımız şeyleri söylemeyelim. Olimpiyat gelecekmiş ya. Eylem de yapmayalım,sokağa da çıkmayalım. Evlerimizde oturup olimpiyatı bekleriz.

Ülkenin kendi sorunları var. Bunlardan en küçüğü belki Taksim Gezi Direnişi'dir..Daha neler var neler... Neler çıkacak ortaya daha..

son olarak, başbakanım çok yaşa..

Edit : Bir cümlemin,polemik yaratacağını düşünerek sildim. Tartışma ortamına gerek olduğunu düşünmüyorum.

cemdogu
08/09/2013, 04:32
Benzin 10 tl olursa, evinize alacağınız pirinç bile zamlanır.adama küfür ettirmeyin.senin evine bi telefonla gelen su bile arabayla geliyor.fabrikadan çıkan pirinç bile 400beygirlik tırla taşınıyor.
Benzinin yurtdışına satış fiyatı 2 liea, vatandaşa 5 lira? Allah allah?!

Bu olimpşyat meselesi de çok uzadı.Türkiyenin altyapısı, sportif durumu koskoca olimpiyatlara yetmez ! Cari açık var, daha da açılırsa dolar fırlar, nerden vergi alacağını şaşırır devlet.

Hayır gözünüz kapalı destekliyosunuz anladık ta, maaşınızla geçinememeye başlayınca ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.

Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.

frowot
08/09/2013, 05:01
Konu sadece forumda değil birçok yerde çarpıtılmış ve alay konusu olmuş, yok bizim neyimizeymiş yok benzin di yok taksim yok biber gazı'ydı bilmem ne, arkadaşlar birkerede ülke menfaati için olan birşey ile ilgili olur olmadık abuk subuk konuları açmayın, başbakanı veya hükümeti sevmek zorunda değilsiniz, burada ülkenin menfaati söz konusu idi 2020 olimpiyatları eğerki turkiyede yapılsaydı gercek anlamda çok fazla faydası olacaktı ama malesef kaybettik, daha buradan ne mana çıkartılmaya çalışılıyor anlamıyorum ülkenin menfaati için olan birşeyin aksini söyleyen vatan hainidir.Son yıllarda Türkiye ekonomik anlamda diğer avrupa ülkelerine göre çok gelişme sağladı, bu gelişim ve büyümeyi istemeyen ülkeyi geriye götürmek isteyen birçok yabancı güçler mevcut, darbe planı başarısız oldu bu sefer gündem değişerek taksim olaylarının bu kadar büyümesi ve büyütülmesi, taksim olaylarında sağı ve solu birbirine düşürülmek istenip ülkede kaos iç karmaşa sebebiyet verilmesinin istenmesi, yakın zamanda yaşanan üniversitedeki türban olayları nedir bu yine iki grup birbirine düşsün sağ ve sol, suriyede mısırda binlerce insan öldü ve ölmeye devam ediyor açın bakın bbc yi cnn i canlı yayın veriyormu?olayın üstünde duruyormu.Ama ne hikmetse bbc, cnn taksim olaylarını canlı veriyordu lütfen biraz düşünün olay kişiyi yada kişileri sevmek değildir ülke menfaati dir.Bugun bu hükümet vardır yarın başkası olur. Ama insanlar birbirine düşerse memleket karışırsa düzeltmek çok zaman alır. Bu yazdıklarım benim kendi kişisel görüşümdür, kimseyi kırmadan polemik yaratmıyacak şekilde yazdım cevap vermek isteyenlerden aynı hoş görü ve hassasiyeti göstermesini rica ederim.

knidos111
08/09/2013, 07:41
ilk defa rte nin bir seçim kaybettiğini gördüm, bundan birkaç sene önce deseler ki rte bir seçim kaybedecek,hayatta inanmazdım

Scottie
08/09/2013, 09:30
Yılmaz Özdil in olimpiyat tanıtım filmi için yazdıklarını okuyun...

zaten benim umudum yoktu... ve olmadı da zaten...

erenemre
08/09/2013, 10:35
yahu bir arkadaş var polemiğe girmemek için alıntı yapmadım adam demiş ki benzin 10 tl olsun trafik azalsın zihniyete bak ? bu zihniyetle biz değil olimpiyat 2020 , 2120 bile rüyamızda seyrederiz.Akaryakıtın artması gıdanın artması,ulaşımın artması ,nakliyenin , toptancılığın , tarımın hepsinin artması demek ? herkes senin aracınla sahilde gezmen için akaryakıta bakmıyor evine aldığın ekmekte o 10 tl olsun dediğin akaryakıtla geliyor ama bu tür sığ düşünceyle bence böyle yönetimleri hak ediyoruz.Tekrar diyorum iyi ki olmadı olimpiyat zaten tokyo varken bize vermeleri komedi olurdu neyse hükümette dışarda işlerin içerdeki seçimler kadar kolay olmadığını anlamıştır.Hülooooğğ

cdogu
08/09/2013, 11:02
Yahu sahi,nerden çıktı akaryakıt konusu? Olimpiyatlardan nasıl geldik biz buraya :)

ykaya1983
08/09/2013, 11:22
Bence de alamaması iyi oldu.Duyunca sevindim niye yalan söyleyim.Eğer alsaydık 2020 ye kadar tesisler için dökülen para bize benzine,mazota vs ek vergi vergi olarak dönecekti.Zaten bu tür spor faaliyetlerine bu kadar para dökülmesine oldum olası karşıyım.Yazık o futbol stadyumlarına trilyonlarca para döküyorlar.Elde edilen başarı devede kulak kalır.Bize fabrika lazım okul lazım,hastane lazım.Otellerd yiyip içip iki çekiç atıp ok fırlatan yiyici takımlarından zaten haz etmem de seyretmem de.

erenemre
08/09/2013, 11:38
Bence de alamaması iyi oldu.Duyunca sevindim niye yalan söyleyim.Eğer alsaydık 2020 ye kadar tesisler için dökülen para bize benzine,mazota vs ek vergi vergi olarak dönecekti.Zaten bu tür spor faaliyetlerine bu kadar para dökülmesine oldum olası karşıyım.Yazık o futbol stadyumlarına trilyonlarca para döküyorlar.Elde edilen başarı devede kulak kalır.Bize fabrika lazım okul lazım,hastane lazım.Otellerd yiyip içip iki çekiç atıp ok fırlatan yiyici takımlarından zaten haz etmem de seyretmem de.

+1

erenemre
08/09/2013, 13:29
artsın kardeşim param var konuşuyorum parası olmayanlar ezilsin konuşmasın araba kullanmasın

yoruma gerek yok zihniyet ortada

CoachK
08/09/2013, 13:31
Olimpiyat oyunlarını alamamız demek, ülke menfaatlerine zarar vermişir.

Fakat;

Ülke hepimizin, ister akp ister chp isterse de mhp, eğer olmipiyatlar gelseydi ülkemize gelecekti. Bugün olimpiyatları almış olsaydık da, yarın 2015 seçimlerinde akp gidip, bilmiyorum hangi partiyi destekliyorsunuz ama onlar görev başındayken ülkemizde olimpiyatlar düzenlense kötü mü olurdu ? Olmipiyatlar yarın değil, 2020'de....

Ülke manfaatleri faklı bir şey, hükümet / siyasal görüş / ideoloji farklı bir şey.
Ama bizler ülke menfaatine olan her şeyi hükümete bağlarsak, daha çok yol ayrımına geliriz.... Bir antrenör olarak, altını çizerek belirtiyorum, spordan para kazananların dahi, olimpiyatların ülkemize alınmamayışını desteklemesinden hicap duydum. Bir doktor, mühendis,mimar vs. söylediğinde daha mantıklı anlarım çünkü onlar spordan " para " kazanmıyorlar, evlerine ekmeklerini spordan götürmüyorlar. Ama sen spordan para kazanacaksın, spordan ekmek yiyeceksin, dünyanın 1 numaralı & spor organizasyonu istanbula alınmadı diye sevineceksin. Sebep malum hükümet...

Allah sonumuzu hayır etsin....

cdogu
08/09/2013, 13:58
artsın kardeşim param var konuşuyorum parası olmayanlar ezilsin konuşmasın araba kullanmasın

yazık size.. düşünceye saygı duyulur da,bunun nesine saygı duyacağız..

frowot
08/09/2013, 13:59
Yılmaz Özdil ne demiş " Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun… Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya? " Bu Yılmaz Özdil kadar boş konuşan adam görmedim, olimpiyat tanıtımlarında olaki bir veya birden fazla başörtülü kadın gösterdiler ve malum sonuç üzere kaybettik bu sefer yılmaz özdil ve bu yazıcı destekleyenler ne diyecekti hiç düşündünüzmü? Ben size söyleyeyim 2020 olimpiyat oyunlarındaki tanıtımımız laik bir şekilde yapılmadı türkiye şeriatçı bir arap ülkesi olarak gösterildi ve bu sebeb'le kaybettik gibisinden benzeri bir yazı yazılacaktı, Kazanırsak Türkiye, kaybedersek Akp,Kişiler partiler gelip geçicidir önemli olan ülke menfaatleridir. @CoachK çok güzel birşey demişsin " Ülke manfaatleri faklı bir şey, hükümet / siyasal görüş / ideoloji farklı bir şey.
Ama bizler ülke menfaatine olan her şeyi hükümete bağlarsak, daha çok yol ayrımına geliriz"

frowot
08/09/2013, 14:06
yazık size.. düşünceye saygı duyulur da,bunun nesine saygı duyacağız..
@cdogu yazık size derken genelleme yapma sebebin nedir? DiaBLo yazdığı kendini bağlar yazık sana demen gerekir.
Öncelikle bir kişinin dediği yaptığı birşey için genelleme yapılması zihniyetinin yenilmesi lazım, her sakallıya şeriatcı her top sakallıya solcu dedik bu durumlara geldik

erenemre
08/09/2013, 14:10
valla isteyen istediğini desin suat kılıç gibi bir kişinin spor bakanlığı yaptığı bir ülkenin ne olimpiyatını desteklerim nede farklı bir organizasyonunu , adam arjantin e çıkmış konuşmaya orda bile organizasyon la ilgili iki çift laf edeceğine rte yi övmekle konuşmasını bitirdi.Böyle bakan olur mu Allah aşkına ? bugünde kalkmış demiş ki twitter da ''kına stokları bitmiş'' yahu sen bakansın yakşırmı bir bakana sosyal siteden karşıt görüşlerle sidik yarıştırmak ilkokul çocuğumusun bakanmı belli değil ? olay akp,chp meselesi değil beni bilen bilir hiçbir partiyi en ufak karınca kadar sevmem bağımda yok ama olimpiyatı gerçekten haketmiyoruz ve ülkenin olimpiyattan çok daha önemli sorunları var ama olurmu sayın bakanlarımız twitter dan laf sokma yarışı içinde ...daha çok yazacaklarım varda ceza almaya değmez şu güzel forumdan bu kişiler için

cdogu
08/09/2013, 14:12
@cdogu yazık size derken genelleme yapma sebebin nedir? DiaBLo yazdığı kendini bağlar yazık sana demen gerekir.
Öncelikle bir kişinin dediği yaptığı birşey için genelleme yapılması zihniyetinin yenilmesi lazım, her sakallıya şeriatcı her top sakallıya solcu dedik bu durumlara geldik

Sevgili Serdar bey,neden siz dediğim zaman genel olarak bu düşünceyi benimseyenleri ima ettiğimi anladınız? Ben DiaBLo adlı üyeye siz diye hitab ettim. Konunun bir başkasıyla alakası yoktur. Sen mi diyeyim ? Samimiyet nerden geliyor?

frowot
08/09/2013, 14:21
Sevgili Serdar bey,neden siz dediğim zaman genel olarak bu düşünceyi benimseyenleri ima ettiğimi anladınız? Ben DiaBLo adlı üyeye siz diye hitab ettim. Konunun bir başkasıyla alakası yoktur. Sen mi diyeyim ? Samimiyet nerden geliyor?

Sevgili Cenk Doğu,
"neden siz dediğim zaman genel olarak bu düşünceyi benimseyenleri ima ettiğimi anladınız"
Bu şekilde anlamamın sebebi "2020 Olimpiyat Oyunları Oylama Sonuçları" konusu başlığın altındaki genel yazım ve tavrınızdan dolayı siz diye hitap ettiğinizde birden fazla kişiyi ima ettiğinizi sandım, yazmış olduğunuz cevap açıklayıcı olmuş ve ortada bir genelleme yapılmadığını belirtmişsiniz, Konuyu ben yanlış anlamışım bu yüzden özür dilerim.
iyi forumlar

Evren_c
08/09/2013, 14:31
Konu dagilmasin diyecegim ama bir soz soylemeden de gecemeyecegim. Türkiye ekonomisini tartışmaya gerek yok, akademisyenler, ekonomistler ne diyor, açıp araştırsın benzinin 10 lira olmasını isteyen, param var deyip Punto forumunda gezinen, Turkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanan, cari açık nedir bilmeyen arkadaslar.

Olimpiyatların İstanbul'da olmasını tabii ki cok isterdim, ama goz var izan var, Tokyo ile İstanbul'u teknik acıdan karşılaştırmak, Fiat ile Rolls Royce'u karsilastirmaktan farksız bana gore. Zaten umudum yoktu, beklediğim olmuş. Tanıtım filmi ile ilgili Yılmaz Ozdil'in yazısını da okumussunuzdur tahmin ediyorum.

cdogu
08/09/2013, 14:38
Arkadaşlar bu haberi okuyun,sonra ''Olimpiyat'ı hakediyoruz!'' diyebilirsiniz.. Önce spora,sporcuya değer veren bir anlayış olmalı ülkede.

Voleybolcu kıza İETT otobüsünde kısa şort dayağı - Milliyet (https://gundem.milliyet.com.tr/voleybolcu-kiza-iett-otobusunde-kisa-sort-dayagi/gundem/gundemdetay/09.08.2011/1424438/default.htm)

DiaBLo
08/09/2013, 14:48
Konu dagilmasin diyecegim ama bir soz soylemeden de gecemeyecegim. Türkiye ekonomisini tartışmaya gerek yok, akademisyenler, ekonomistler ne diyor, açıp araştırsın benzinin 10 lira olmasını isteyen, param var deyip Punto forumunda gezinen, Turkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanan, cari açık nedir bilmeyen arkadaslar.

Olimpiyatların İstanbul'da olmasını tabii ki cok isterdim, ama goz var izan var, Tokyo ile İstanbul'u teknik acıdan karşılaştırmak, Fiat ile Rolls Royce'u karsilastirmaktan farksız bana gore. Zaten umudum yoktu, beklediğim olmuş. Tanıtım filmi ile ilgili Yılmaz Ozdil'in yazısını da okumussunuzdur tahmin ediyorum.

punto forumda gezmemim nedeni fiat'ta çalışıyorum araştırma yapıyorum,yoksa punto felan kullandığım yok zaten

cdogu
08/09/2013, 14:53
punto forumda gezmemim nedeni fiat'ta çalışıyorum araştırma yapıyorum,yoksa punto felan kullandığım yok zaten

afedersiniz de,siz Fiat'ta falan çalışmıyorsunuz. Tek gayeniz siyasi söylemlere girerek buranın huzurunu bozmak. Bu saçmasapan düşüncelerin başka bir açıklaması olamaz. Ben şahsen sizin için uzaklaştırma istiyorum yöneticilerimizden. Böyle şey olur mu ?

düzeltme : siyasi söylem demişim çok pardon. ne siyasisi? direk olarak saçmalamışsınız. parası olan binsin,diğerleri ezilsin falan.. :)

DiaBLo
08/09/2013, 14:54
afedersiniz de,siz Fiat'ta falan çalışmıyorsunuz. Tek gayeniz siyasi söylemlere girerek buranın huzurunu bozmak. Bu saçmasapan düşüncelerin başka bir açıklaması olamaz. Ben şahsen sizin için uzaklaştırma istiyorum yöneticilerimizden. Böyle şey olur mu ?

düzeltme : siyasi söylem demişim çok pardon. ne siyasisi? direk olarak saçmalamışsınız. parası olan binsin,diğerleri ezilsin falan.. :)

uzaklaştırmamı:D

cdogu
08/09/2013, 14:59
Siz Türk milleti değil misiniz ülkenizi destekleyeceğinize o kadar boş ve gereksiz konuşuyorsunuz ki allah akıl fikir versin.Sevmiyosanız ülkenizi gidin başka ülkelerde yaşayın

şunu belirteyim, Benim Türk milletinden olup olmadığımı siz belirleyemezsiniz. Olimpiyatı desteklemem ya da desteklemem de belirleyemez. Ben asker torunu bir vatan evladı olarak tabii ki devletimin menfaatlerini,çıkarlarını savunacağım. Ancak eğri oturup doğru konuşalım, sizin saçmasapan düşüncelerinizin yanında size laf anlatmak bile çok saçma olacaktır buna eminim. Forumdan ceza almaya değmez. Şahsınız adına utanç duydum...

Scottie
08/09/2013, 15:07
Arkadaslar konuyu kisisellestiren uyelerden ve toplumun bazi kesimlerini hedef alarak yorum yapan uyeleri uyariyorum... karslikli mesaj alintisi yapip ikili tartisanlara forum huzurunu bozmaktan ceza veril3cektir.

Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2

erenemre
08/09/2013, 15:49

fiat tamı çalışıyorsunuz yoksa tofaş tamı ? eğer fiat ise sanırım İtalya dasınız ve türk punto forumuna girip araçla ilgili bilgi almanız güzel ama pek inandırıcı değil hadi diyelim punto ile ilgili bilgi almak için firmanızdan böyle bir istek geldi size hiçbir firmada gidip size demez ki git foruma üye ol sonra aracla alakasız bir konuda forumdaki üyelerle tartış ve üstüne üstlük param bol benzin 10 tl olsun diye yorum yap ! o yüzden yazdıklarınıza kendiniz bile inanıyor musunuz merak ediyorum.

ykaya1983
08/09/2013, 16:16
Valla bence olimpiyatlara harcanan 19 milyar dolarla ülke menfati için çok daha güzel istihdam yaratacak yatırımlar yapılabilir.O parayla halen 50-60 kişilik sınıflarda ders işlenen şehirler için binlerce derslik ve okul yaptırılabilir.O parayla yüzlerce hastane kilometrelerce yol yapılabilir.Binlerce oturulacak konut yaptırılabilir.Kimine göre sporcuların da beraber zengin olduğu ülke reklamı ile daha çok turist çekilecek olimpiyatlar ülke menfati için iyi olur ama bana göre de saydığım yatırım ve istihdam hamleleri ülke menfatine daha çok katkıda bulunur.Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.Hükümetlere gelince tabi ki futbol,basketbol,olimpiyatlar gibi büyük organizasyonlara yatırım yapmak daha karlıdır.Şu an birçok şehre trilyonlarca para harcayıp mükemmel stadyumlar inşaa ediyorlar.Gençlerin sporla ilgilenmesi,şiddetten uzak durması şehrin tesis kazanması yönünden iyi olsa da hükümetler için asıl iyi olan tarafı futbollla yatıp futbolla kalkan iddia bayilerinin önünde kuyruk oluşturan halk,tüm bunlarla uyutulurken enflasyon,ülkede işsizlik durumu,rutin gelen zamlarla hükümetin yaptığı akıl almaz icraatları düşünmeye vakti kalmamasıdır.

cdogu
08/09/2013, 17:00
spora ve sporcuya değer verilmeyen ülkede ne olimpiyatı? Tabiiki olsaydı güzel olurdu ama olmayacak duaya amin denmez arkadaşlar. Biz Olimpiyat'a ev sahipliği yapmayı hak etmiyorduk. Kaç tane spor meslek yüksek okulu var?Amatör spora ne kadar destek veriliyor? Şehrin belediye başkanı,kendi menfaatleri için belediyenin futbol takımını dağıttı,yok oldu Ankaraspor.

https://i.imgur.com/NWnhOoS.jpg

Olimpiyatı hakediyorduk diyenler bir daha baksınlar. Sizce o kadar görevli araştırmalarını yaparken,oylarını kullanırken bunları görmemiş midir? Kadın şampiyon oluyor,orası burası açık diye yerden yere vuruluyor. Üstelik kendi vatandaşına. Sizce biz hak ediyor muyuz olimpiyatları?

Turist getirisi var denmiş. Bu ülkede turistlere tecavüz edilip cesetleri ücra köşelere atıldı mı? Atıldı. Sokakta satırla gezen adamlar Fas'a kaçtıktan sonra,tutuklanmasına rağmen ser bırakıldı mı?Bırakıldı.Sizce olimpiyat komisyonu,Koskoca olimpiyatları izlemeye gelecek yüzbinlerce insanı tehlikeye atar mı ? Ben olsam atmazdım. Acı gerçekler. Olayın gezi eylemleriyle de ilgisi yok. Olimpiyat komisyonu şuna bakar ; gelen turistlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek kadar işletme bulunması,tesis yeterliliği,spor kültürü. bizde ne var mesela? ''Mini etekliye tecavüz edilir'' sahibi bir anlayış.Suç oranı diğer adaylara göre oldukça fazla.Ülkemizde aşırı dindar olan kesimin,diğer dinlere karşı tutumu,(bazı kişileri tenzih ederim).

Ve kesinlikle,ama kesinlikle Suriye'ye savaş hazırlığında olmamız bence kesinlikle etkiledi. Yani olimpiyat gezi parkı olayları yüzünden verilmedi diyenler,bir de Suriye'ye 3. Dünya Savaşı'nı başlatmaya hazırlanan cihan padişahımızın yaptıklarına göz atsınlar derim.

outlife
09/09/2013, 16:25
ben yokken ne güzel tartışmalar olmuş burda. diablo dene n arkadaş gelmiş 9 mesajının 9 unu bu konuda yapmış :)

arkadaşlar gereken cevapları vermiş ve gerekeni yapmışlar...

ben yorum yapmayayım zaten beni bilen biliyor :)