Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik konusunda görüşlerinize ihtiyacım var! Çok ACİL!!!

yhalilibrahim
06/09/2013, 23:16
Öncelikle herekese iyi akşamlar. Temmuz sonunda Punto 1.4 Fire 77 bg esay s&s araç aldım. Aracımın üzerinde 185/65/15 GOODYEAR GT-3 lastikler var. Üretim zamanı 06/13. Aracı biraz agresif kullandığımdan mıdır yoksa lastikler mi iyi değil bilemiyorum ama sert dönüşlerde araç hafif kayıyor. Aracıma GOODYEAR 195/65 R15 91V EFFICIENTGRIP Performance serisi lastik takmayı düşünüyorum. Teknik açıdan bir sıkıntı yaşar mıyım? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

fensinn
06/09/2013, 23:47
Goodyear gibi yumuşak lastik daha konforludur sessizdir fakat yol tutuşu zayıftır .sert lastiklerde ise yol tutuşu daha iyidir mesela biriston gibi...

yhalilibrahim
06/09/2013, 23:52
Goodyear gibi yumuşak lastik daha konforludur sessizdir fakat yol tutuşu zayıftır .sert lastiklerde ise yol tutuşu daha iyidir mesela biriston gibi...

haklısınız önceden brigstone da kullandım ama bu lastiği epeydir araştırdım. değerleri oldukça iyi fakat ebat konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım acaba?

Honor COOPER
07/09/2013, 00:10
Yanağı 60 a düşürmelisiniz tabanı genişlettiğiniz için. Çaptaki fark %0,97 değişirki bu orjinale en yakın değerdir.
Lastikte size YOKOHAMA'nın performans serisini tavsiye ederim.

yhalilibrahim
07/09/2013, 00:27
Yanağı 60 a düşürmelisiniz tabanı genişlettiğiniz için. Çaptaki fark %0,97 değişirki bu orjinale en yakın değerdir.
Lastikte size YOKOHAMA'nın performans serisini tavsiye ederim.

Lastik NET - Oto Lastik & 4x4 Lastik | Off - Road Lastikleri | BF Goodrich - Insa Turbo - Mickey Thompson - Federal - Cooper - Maxxis - Carlisle ... | En kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla...|Lastik Hesap Modülü (https://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25) bu linkteki uygulamaya göre yanakta 60 ideal gibi duruyor ama ne kadar doğrudur?

Arrest
07/09/2013, 00:44
Bridstone ecopia serisini öneririm değiştirecekseniz.

yhalilibrahim
07/09/2013, 00:57
Bridstone ecopia serisini öneririm değiştirecekseniz.

tavsiyeniz için teşekkür ederim. bu lastiğin etiket değerlerini nasıl öğrenebilirim acaba? nitekim benim baktığım bu kıyaslamak gerekirse...
Goodyear EfficientGrip Performance | Goodyear otomobil lastikleri (https://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/efficientgrip-performance/index.jsp?=tf)

Arrest
07/09/2013, 00:58
tavsiyeniz için teşekkür ederim. bu lastiğin etiket değerlerini nasıl öğrenebilirim acaba? nitekim benim baktığım bu kıyaslamak gerekirse...
Goodyear EfficientGrip Performance | Goodyear otomobil lastikleri (https://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/efficientgrip-performance/index.jsp?=tf)

185 65 15 ebatındaki lastigin adet fiyatı 132.5 e almıştım ben 3 ay falan önce. Sonra 17 jant lastik aldıgım icin aldıgım kişi ile takas ettim

yhalilibrahim
07/09/2013, 01:02
185 65 15 ebatındaki lastigin adet fiyatı 132.5 e almıştım ben 3 ay falan önce. Sonra 17 jant lastik aldıgım icin aldıgım kişi ile takas ettim

evet fiyat listesi var zaten sitesinde. ben etiket değerleri derken AB tarafından belirlenen tasarruf, frenleme, ses seviyesi değerlerini kastedmiştim. yanlış sordum galiba kusura bakma