Orijinalini görmek için tıklayınız : Garantiden göğüsü değişen aracımı teslim aldım
Sabah 8:30da Kartaş yetkili servisine bırakmıştım bir günde vereceğimizi söyledik ancak bir bucuk gün sürüyor dediler bende çirkeflik yapıp o zaman bana araba verin ben napıcam bigün arabsız dedim :)) baya bi bastırdım hep para vermiyon hem araba istiyon diyeceklerdi nerdeyse ama arabalarını alamadım :D akşam üzeri 16:30 gibi aradılar aracınız bitti gelin alın dediler değiştirmişler bayada güzel olmuş işçiliklerine 10 üzerinden 8 veriyorum teybi falanda sökmüşler araları sanki acılmış gibi geldi. Kalerifer yerinin aydınlatma lambası falan içten patlamıştı çakmaklıgın lambası falan onları değiştirmişler aferim dedim gerçi 50 kuruş yazmışlar onada onuda istediler :D
Ama memnun kalmadım değil.
NOT : Araçla 200 kmye yakın hız yaptım ( daha 1 km git desen gitmez 195 falan yaptı galiba ) ne bi tıkırtı var ne fısırtı yani göğüsden kaynaklı en ufak sorunum yok.
Alın size resim:)
https://r1309.hizliresim.com/1f/6/sccs1.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
https://m1309.hizliresim.com/1f/6/sccsm.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
hayırlı olsun bi foto olaydı iyi olurdu :)
İyi hadi gözün aydın Kartaş işini iyi yapan servislerdendir abinin oraya gittiysen ilgilenmiştir :)
İyi hadi gözün aydın Kartaş işini iyi yapan servislerdendir abinin oraya gittiysen ilgilenmiştir :)
yok konya yolu kartaşa gittim..
Fotoya ne gerek var bildiğin göğüs işte :D
erenemre
06/09/2013, 01:39
olsun sen koy bir foto üşenme bakalım bir değişene mutlaka foto bekliyoruz kaç ay forumun başını yedin göğüs çatlak diye :D
olsun sen koy bir foto üşenme bakalım bir değişene mutlaka foto bekliyoruz kaç ay forumun başını yedin göğüs çatlak diye :D
ben öyle bişey demedim arkadaş nerden cıkardınız başını yidin falan :D :board_yu:
ben öyle bişey demedim arkadaş nerden cıkardınız başını yidin falan :D :board_yu:
Kim neyin başını yemiş çözemedim :D
YALCINGUNEL
06/09/2013, 03:18
arkadaşım o kaloriferin ısığı benımde patlak onu biz kendimiz yapamazmıyız? teybi söksek halledemezmıyız?
yusuff06
06/09/2013, 12:31
Bugun gmk daki kartasa gittim.ayni sorundan.sali gunune randevu verdiler.söküp airbag durumu ile fiat merkeze istek sunacaklar.kabul ederse degisiyormus.bakalim ne olacak
Kardes sen hangi kartasa gittin?
GT-I8190 cihazımdan 2 ile gönderildi
arkadaşım o kaloriferin ısığı benımde patlak onu biz kendimiz yapamazmıyız? teybi söksek halledemezmıyız?
hiç bi fikrim yok o patlak olunca çakmagın etrafındaki halka şeklindeki aydınlatmada yanmıyor ama
** ben konya yolu kartaşa gittim
hocam hayırlı olsun gayet güzel olmuş..
hocam hayırlı olsun gayet güzel olmuş..
Eyvallah sağolasın hocam
Hadi gözün aydın ;) güle güle kullan .
Hadi gözün aydın ;) güle güle kullan .
Saol mehmet abi :gun_band:
gözün aydın... güle güle kullan...
Eskişehir li bir üyemizin aynı sorunu vardı... 2007 modeldi sanırım arabası. serviste göğüs iki kere değişmişti yanlış hatırlamıyorsam... göğüs değişmesi kolay değil... araç yüksek hızlara çıkınca rüzgar sesi alıyordu... beraber test etmiştik... benim araçla denedik. hem onunkini... az da olsa ses vardı... yüksek hız dediğim 90 km den sonra... bir de böyle deneyin...
erenemre
07/09/2013, 00:06
vay be kaymak gibi olmuş benim araçta çok şükür çatlak patlak yok ama airbag çizgisi var seninkinde oda yok bence daha güzel ancak çizgiler aldığımdan beri var sonradan olmadılar yani
Eyvallah sağolun denemedim valla 90ı geçemedim şehir içinde kaldım ama bugun deniycem birazdan :D
Honor COOPER
07/09/2013, 01:33
Hayırlı olsun.
Teybin düğmelerini de yaptırında sıfır olsun araba :D
ile Xperia Neo V'den gönderildi.
Teybin düğmelerini de yaptırında sıfır olsun araba :D
ile Xperia Neo V'den gönderildi.
ya ona ugrasamıyorum bi ara onuda aradan cıkarıcam :clapping:
halilibo48
07/09/2013, 13:17
hayırlı olsun güle güle kullanın.
hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çok teşekkürler
Hayırlısı olsun,sıfırlamışsın arabayı... :)
Hayırlısı olsun,sıfırlamışsın arabayı... :)
aynen hocam cok saolun
bu konuda mağdur cok herkes görsün
GÜNCEL
Bollardsau
18/09/2013, 14:39
hayırlı olsun , değişim öncesi fotosu var mı?
hayırlı olsun , değişim öncesi fotosu var mı?
varda evdeki bilgisayarıma attım yükleme yapamıyorum. zaten arkadaşlar yollamış airbag şişmesi ve yırtık diye aynısı benimkide.
Bollardsau
18/09/2013, 15:12
varda evdeki bilgisayarıma attım yükleme yapamıyorum. zaten arkadaşlar yollamış airbag şişmesi ve yırtık diye aynısı benimkide.
Anladım.İnternetten aratınca 2-3 tane gördüm.Sanırım airbag in yerleştiği yer belirgin hale geliyor.Güle güle kullanın.
Anladım.İnternetten aratınca 2-3 tane gördüm.Sanırım airbag in yerleştiği yer belirgin hale geliyor.Güle güle kullanın.
aynen hocam belirgin hale geliyor ve cama yakın olan kısmında yırtık oluşuyor
TEŞEKKÜRLER
Benim 2 ay oldu hala parça gelmedi diyolar yahu :S
Benim 2 ay oldu hala parça gelmedi diyolar yahu :S
ara sıkıştır hocam 444 ü ara kimle görüştüysen onu iste bu ne yahu milletnki 10 günde gelio de ağlamayana meme yok
ara sıkıştır hocam 444 ü ara kimle görüştüysen onu iste bu ne yahu milletnki 10 günde gelio de ağlamayana meme yok
burdaki değişimi gerçekleştirecek servisi aradım yok italyadan gelcek ondan gecikio falan dedi 444 teki kişinin adını bile hatırlamıom ki :(
burdaki değişimi gerçekleştirecek servisi aradım yok italyadan gelcek ondan gecikio falan dedi 444 teki kişinin adını bile hatırlamıom ki :(
İstanbul da mevcut bu parca yalan soluyorlar 444 u buda ara yarin
Discovery cihazımdan gönderildi
karaelmaz
31/10/2013, 01:05
Sabah 8:30da Kartaş yetkili servisine bırakmıştım bir günde vereceğimizi söyledik ancak bir bucuk gün sürüyor dediler bende çirkeflik yapıp o zaman bana araba verin ben napıcam bigün arabsız dedim :)) baya bi bastırdım hep para vermiyon hem araba istiyon diyeceklerdi nerdeyse ama arabalarını alamadım :D akşam üzeri 16:30 gibi aradılar aracınız bitti gelin alın dediler değiştirmişler bayada güzel olmuş işçiliklerine 10 üzerinden 8 veriyorum teybi falanda sökmüşler araları sanki acılmış gibi geldi. Kalerifer yerinin aydınlatma lambası falan içten patlamıştı çakmaklıgın lambası falan onları değiştirmişler aferim dedim gerçi 50 kuruş yazmışlar onada onuda istediler :D
Ama memnun kalmadım değil.
NOT : Araçla 200 kmye yakın hız yaptım ( daha 1 km git desen gitmez 195 falan yaptı galiba ) ne bi tıkırtı var ne fısırtı yani göğüsden kaynaklı en ufak sorunum yok.
Alın size resim:)
https://r1309.hizliresim.com/1f/6/sccs1.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
https://m1309.hizliresim.com/1f/6/sccsm.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
Bugun bende gögüsü degişenler listesine girdim aracı sabah bıraktım akşam aldım 10numara olmuş aracın ici
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
Bugun bende gögüsü degişenler listesine girdim aracı sabah bıraktım akşam aldım 10numara olmuş aracın ici
hayırlı olsun dostum
İstanbul da mevcut bu parca yalan soluyorlar 444 u buda ara yarin
senin renk sıkıntılı falan dediler ama 2 ay da gelirdi ben yarın ilk iş fiatı arayım
senin renk sıkıntılı falan dediler ama 2 ay da gelirdi ben yarın ilk iş fiatı arayım
aga emotionların göğsü bu renk değil heralde gri gibi değilmi hakkaten o sıkıntı olmuş olabilir :) ama sen yinede ne oldu falan de aracımı satıp sıfır evo alcam falan de ayak yap ben öle yaptım hehehe :hotornot:
aga emotionların göğsü bu renk değil heralde gri gibi değilmi hakkaten o sıkıntı olmuş olabilir :) ama sen yinede ne oldu falan de aracımı satıp sıfır evo alcam falan de ayak yap ben öle yaptım hehehe :hotornot:
Benim göğüslüğün rengi bu ama bilemedim artık bu kadar mı zor
Benim göğüslüğün rengi bu ama bilemedim artık bu kadar mı zor
abi aynı gibi ya rengi sen ykaından cekmssn pek anlayamadım ama difrizörler falan hep aynıdır yani
karaelmaz
31/10/2013, 08:25
hayırlı olsun dostum
Saol abican
bej renk diyebilirim
hocam alt kısım değil üstte bulunan siyah kısmı değiştirecekler yanlış yeri çekiyorsun :)
hocam alt kısım değil üstte bulunan siyah kısmı değiştirecekler yanlış yeri çekiyorsun :)
beni arayıp alt kısmın rengini sordular hatta özellikle bu bölgenin fotosunu istediler
hatta ben dedim üst kısım değil mi diye hayır komple değişecek dediler
beni arayıp alt kısmın rengini sordular hatta özellikle bu bölgenin fotosunu istediler
hatta ben dedim üst kısım değil mi diye hayır komple değişecek dediler
yok abi naptın ya senin servis aptalmıdır nedir ikisi ayrı parca. O alt parça torpidonun ordan başlıyo teyip çerçevesi klimanın o bölge komple devam ediyor. Üst kısım değişecek
yok abi naptın ya senin servis aptalmıdır nedir ikisi ayrı parca. O alt parça torpidonun ordan başlıyo teyip çerçevesi klimanın o bölge komple devam ediyor. Üst kısım değişecek
inan ol aynı şeyleri bende söyledim herifler ücretsiz değiştircek diye de üstelemek istemiyorum ama 2 ayda çoktan değişmesi lazım dı
inan ol aynı şeyleri bende söyledim herifler ücretsiz değiştircek diye de üstelemek istemiyorum ama 2 ayda çoktan değişmesi lazım dı
Valla 2 ay çok uzun sure ve hala bekliosn
Daha ne kadar beklicekmissin :)
Daha ne kadar beklicekmissin :)
pazartesimiydi neydi aradım servisi yine bla bla italyadan gelioda falan da filan diyorum ya ücretsiz olmazsa böyle musamma göstermezdim ama hem ücretsiz yapıoz hemde böye sıkıştırıo falan demesinler diye bekliom o bölgenin malum işçiliğide önemli :S
ben aracın 3uncu sahibiyim. bu aracın göğüsü çatlasa Allah korusun bunu ben ücretsiz kesinlikle yaptıramayacağım değil mi?? bir önizleme koyayım böyle bir değişime sizce aracımın ihtiyacı var mı??
https://j1310.hizliresim.com/1g/z/u3rrh.jpg
ben aracın 3uncu sahibiyim. bu aracın göğüsü çatlasa Allah korusun bunu ben ücretsiz kesinlikle yaptıramayacağım değil mi?? bir önizleme koyayım böyle bir değişime sizce aracımın ihtiyacı var mı??
https://j1310.hizliresim.com/1g/z/u3rrh.jpg
yaptıracaksın sende şişlik başlamış yakında yırtılabilir umarım yırtılmaz ama
Peki bunu servisten yaptırabilme olasılığım nedir? ayrıca bu kısmı korumanın yolu varmı ilerlemesini durdurabilme?
Peki bunu servisten yaptırabilme olasılığım nedir? ayrıca bu kısmı korumanın yolu varmı ilerlemesini durdurabilme?
Güneşten Koruyun yeterli
Güneşten Koruyun yeterli
Peki bunu servisten yaptırabilme olasılığım nedir? ilk sahibi değilim.
Peki bunu servisten yaptırabilme olasılığım nedir? ilk sahibi değilim.
bende 3. sahibiyim benimki bundan daha az şişti ve araç hiç servise bile girmemiş tek bi kaydı bile yoktu değiştirdiler,bence hemen git bi fiat servisine,kaçıncı sahibi olduğunuz ne fark ederki
bende 3. sahibiyim benimki bundan daha az şişti ve araç hiç servise bile girmemiş tek bi kaydı bile yoktu değiştirdiler,bence hemen git bi fiat servisine,kaçıncı sahibi olduğunuz ne fark ederki
tamam sabah bir uğrayayım bakalım ne diyecekler.. de izmirde hangisine gitsem acaba...
izmirlee
01/11/2013, 22:13
tamam sabah bir uğrayayım bakalım ne diyecekler.. de izmirde hangisine gitsem acaba...
sonucunu bildirirseniz sevinirim
sonucunu bildirirseniz sevinirim
şimdi düşüncem şu arkadaşlar. ben o göğüslüğü kendim şişirmediğime göre :) isteseler de istemeselerde üretim hatası olan yada kronik sayılacak bu sorunu yapmaları lazım diye düşünüyorum. bakalım göreceğiz.. izmir merkez servise götüreyim diye düşünüyorum
şimdi düşüncem şu arkadaşlar. ben o göğüslüğü kendim şişirmediğime göre :) isteseler de istemeselerde üretim hatası olan yada kronik sayılacak bu sorunu yapmaları lazım diye düşünüyorum. bakalım göreceğiz.. izmir merkez servise götüreyim diye düşünüyorum
Tabiki goturun hakkiniz
birmot derim ;)
birmot derim ;)
deme birmot deme de ne dersen de kardeşim. onlar kadar bir servis tanımıyorum. buyur bak.. ilk gittiğim de başıma gelen..
https://forum.grandepuntotr.com/servis/48847-birmot-izmir-faciasi.html
gittim arkadaşlar bir iki foto çekti ilgilenen bayan. merkez fiat servisinde. bakalım pazartesi salı arayacaklarmış. Tofaştan yazı alabiliyormuşuz. gerekirse yasal yollara bile başvuracağım. Şimdilik fikrim bu. umarım buna kadar gitmez olay.
gittim arkadaşlar bir iki foto çekti ilgilenen bayan. merkez fiat servisinde. bakalım pazartesi salı arayacaklarmış. Tofaştan yazı alabiliyormuşuz. gerekirse yasal yollara bile başvuracağım. Şimdilik fikrim bu. umarım buna kadar gitmez olay.
Araç kaç modeldi...
Araç kaç modeldi...
2006 model arkadaş.
Hayırlı Olsun kardeşim Sıfır gibi görünüm Sağlamışdır :)
Hayırlı Olsun kardeşim Sıfır gibi görünüm Sağlamışdır :)
bana ddn galiba tşk ler :D
evet dün itibariyle benimde serviste komple göğüs değişti. oldukça temiz işçilikle güzelce takmış servis. (Araç 2008). Yolcu Airbag çatlağı yaşayanlar hiç durmasın fiata başvursun. servis 2 günde geri dönüş yaptı ve yaklaşık 2 hafta kadarda parça bekledim.
birde bunun yanında ın tavsiyesiyle direksiyona deri kaplattım. oda çok güzel oldu. arac bakış açım değişti resmen. izmirde kaplatmak isteyenler kesinlikle 6.sanayi emek oto döşemeye gitsin. Uygun fiyat güzel işçilik
Hayırlı olsun darısı benim başıma 2 ay oldu hala parça gelmemiş miş italyadan :S
Hüseyin beye de sordum alt kısımla birlikte komple değişiyor bana da aynı şeyi demişlerdi çünkü komple değişiyor
Direksiyon harika olmuş bende düşünüyorum soyuldu ve kötü duruyor. Emek otoyu duydum hatta fiyat bile almıştım 150 tl demişti. sizinki kaça geldi acaba
Direksiyon harika olmuş bende düşünüyorum soyuldu ve kötü duruyor. Emek otoyu duydum hatta fiyat bile almıştım 150 tl demişti. sizinki kaça geldi acaba
100 tlye yapıldı.. zaten forumda bir konuda yazmıştı 100 tl direksiyon 30 tl vites topuzu diye.. bende o fiyatı görünce gittim..
Ziyaretci046
10/11/2013, 19:36
100 tlye yapıldı.. zaten forumda bir konuda yazmıştı 100 tl direksiyon 30 tl vites topuzu diye.. bende o fiyatı görünce gittim..
güle güle kullan abi cruse controlüde taktık allah kaza bela vermesin
emek otoya gidenler puntocu usta gönderdi desinler gereken bütün yardımı hem fiyatta hem işcilikte yapıcaklardır.