Orijinalini görmek için tıklayınız : İBB Zabıta Aracı Şahsi İşlerde Kullanılabilir mi ?
Sabah 8 de dükkanı açtım bu araç kapıda park halindeydi,saat 12 oldu hala duruyor.
Büyükşehir Zabıta aracının şahsi işlerde kullanıldığının açık delili değil de nedir bu ?
Ben vergi vereceğim,ruhsat parası ödeyeceğim,aldığım nefese bile para isteyecekler ve benim verdiğim paralarla alınan araçlar,depolarına benim vergilerimle konulan yakıtlar kendi şahsi işleri için kullanılacak,karısını çocuğunu bu arabayla gezdirecek (Dün Gözümle gördüm) , yok öyle yağma !
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1094991_10151805162997622_1953868490_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1176277_10151805194862622_1716098401_n.jpg
Abi 1 hafta önce falan Ankara-Konya yolunda kartaş yetkili servise gidiyorum bi tane megane II sedan resmi plaka araç soldan gidiyorum önümde 70 var ( radar ) adam arkadan selektör atıyor yol ana baba günü hiç umursamadım 70i geçtim ağır ağır hızlandım 10 kere selektör attı hiç geçmedim bende sağa sağıma gelmişl yürüsene yol babanınmı diyo :@ :@ :@ Bende yavaş gitsene araba babanınmı benim mazotumla biniyon o arabaya dedim adama bak ya diyo baya bi kapıştık bunu köşelere falan sıkıştırdım kaza yaptırmaya calıstım resmen yaptım bunu yani :@ :@ cok sinir etti beni Allah'tan geleceğim yere vardım yoksa kesin kavga çıkacaktı adam makaslaya makaslaya gidiyo ya babasının arabası sanki badem bıyıklı :@ :@
Abi 1 hafta önce falan Ankara-Konya yolunda kartaş yetkili servise gidiyorum bi tane megane II sedan resmi plaka araç soldan gidiyorum önümde 70 var ( radar ) adam arkadan selektör atıyor yol ana baba günü hiç umursamadım 70i geçtim ağır ağır hızlandım 10 kere selektör attı hiç geçmedim bende sağa sağıma gelmişl yürüsene yol babanınmı diyo :@ :@ :@ Bende yavaş gitsene araba babanınmı benim mazotumla biniyon o arabaya dedim adama bak ya diyo baya bi kapıştık bunu köşelere falan sıkıştırdım kaza yaptırmaya calıstım resmen yaptım bunu yani :@ :@ cok sinir etti beni Allah'tan geleceğim yere vardım yoksa kesin kavga çıkacaktı adam makaslaya makaslaya gidiyo ya babasının arabası sanki badem bıyıklı :@ :@
Aman abi kaza filan boşver hiç gerek yok öbür tarafta sorulur herşeyin hesabı.
StrawBeeRy
31/08/2013, 14:21
abi kullanıyorlar ya bizim burdada çok görüyorum buna polis ekip arabalarıda dahil kendi işlerinde aşırı derece kullanıyorlar hemde
sadece bu tip giydirilmiş boyalı araçları düşünmeyin.bunlara göre göre kat kat fazla sivil kiralanmış araçlar var.hepsi de kişisel işler için kullanılıyor.ama otoparka bi yere girince para vermek gerekince hemen bi görevli kartı çıkarıp para vermemek için binbir takla atıyolar. yani beyefendiler kullanırken havaları bozulmasın diye o görevli kartını yokedip ,iş o araba için para harcamaya ,yanlış yere parketmeye gelince hemen ön camın altına görevli kartını iliştiriveriyorlar.
Resmi plakalı araclar için son derece haklısınız birde sivil palakalı olan makam dı müdürdü vss verilen aracları bilseniz devleti soydular buzlu bademciler.
Gayet açık ve net devletin malı deniz yemeyen domuz.a di herifler