Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker'larımız
muratuludag
29/08/2013, 17:01
Manavgatta ikamet ediyorum.
fakat şu clubumüzün stickeri olan araclara bakıyorum hiç biri formumuzda aktif değil üstüne bide korna çalıp selam veriyorum oda yok :) manavgatta olan katılımcıları bulabileceğim biryer varmıdır?
Antalya merkezde olsan üye çokta Manavgatta bildiğim kadarıyla pek üyemiz yok :( sende burdaki organizasyonlara katılırsın artık :)
muratuludag
29/08/2013, 18:44
öyle yapıcaz bundan böyle bigün antalyadaki arkadaslarımızı büyüklerimizi buraya davet etsem gelirmisiniz ?
Burda bile zor toplanabiliyoruz malum turizm bölgesindeyiz gece geç saatlere kadar bir çoğumuz çalışıyoruz.Bizde gelip seninle tanışmak isteriz ama biraz zor gözüküyor açıkçasıFforumu takip edip bizim buluşmalarımıza senin katılman daha iyi olur bence...
gecen hafta incekum manavgat vs her gün oralardaydım ne yazıkki bende kimseyi göremedim .
Kadir00906
29/08/2013, 20:39
Ankarada ki toplanmalar ne zaman oluyor bilgisi olan varmı?Yada her üye ye bilgilendirme mailimi atılıyor?
Ankarada ki toplanmalar ne zaman oluyor bilgisi olan varmı?Yada her üye ye bilgilendirme mailimi atılıyor?Toplantılar bölümünden takip edebilirsiniz...
Ankara - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu (https://forum.grandepuntotr.com/ankara/)
Kadir00906
30/08/2013, 13:29
Teşekkür ederim..
Ankarada hergün 20 30 tane punto görüyorum eminim aralarında bi cogu foruma giriyo takılıyodur hiç sticker yok :@
Kadir00906
30/08/2013, 19:48
Stickeri nereden temin edebiliyoruz,ben yeni üyeyim bilgilendirebilirmisiniz?